Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice. Der var fejl i min levering og det blev der rettet op på uden at jeg skulle gøre ekstra i den anledning. Kæmpe anbefaling af virksomheden herfra.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte flere bh'er og nogle strømper. Helt fantastiske produkter, kommer helt sikkert til at handle mere hos dem 🤓

Oceniono na 5 z 5

Super behagelige trusser - lidt fore store, men så må jeg bestille flere i mindre størrelse. Og dejligt med hurtig levering.

Oceniono na 5 z 5

Mega god oplevelse at handle hos Boody.dk 😊 Super hurtig levering og nem handel. Og så er jeg bare kæmpe tilhænger af deres lækre kvalitetstøj og undertøj, til virkelig fornuftige priser 🌸

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą męską

Napisane przez firmę

Boody producerer økologisk dyrket bambustøj, der gør godt - både for kroppen og for miljøet.

4,8

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Virkelig gode varer

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Sarah! Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for både bh’erne og strømperne!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang 😊

Lækre vare

Lækre vare, i det blødeste bambus.

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Lea! Det glæder os at høre, at du er glad for den bløde bambuskvalitet 😊

Super behagelige trusser

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tak for din anmeldelse Stine, dejligt at høre, at du er glad for komforten!

Tak også for din feedback omkring størrelsen 😊

Super kundeservice

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Mange tak for din anmeldelse Marianne, det er dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse 😊

Super oplevelse som altid

Super oplevelse som altid, både hjemmeside og levering. Super lækre produkter

30 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Mange tak for din anmeldelse Rikke! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og er glad for produkter 😊

Oceniono na 4 z 5

Trusserne er perfekte i pasform og…

Trusserne er perfekte i pasform og materiale. BH'erne er lidt for tynde i stropperne, men ellers OK.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Anita, det glæder os at høre, at du er tilfreds med trusserne 😊

Tak også for din feedback omkring stropperne på BH’erne – det tager vi med videre.

God og effektiv webshop

God hjemmeside, skønt produkt og min vare kom lynhurtigt.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både webshop, produkt og levering 😊

Bambustrusser

Super lækre trusser som sidde som de skal, mærker næsten ikke at man har dem på.
Købte 2 par, 1 par bambus maxi- og 1 par bambus midi-trusse.
Skal helt sikkert bestille flere.

31 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Majken. Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for dine bambustrusser!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 😊

Oceniono na 5 z 5

Super bløde og velsiddene trusser

Super bløde og velsiddene trusser. Kort leveringstid. Handler helt sikkert ved Boody igen.

30 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tak for din anmeldelse Britta. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for pasformen på trusserne!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Dejlige produkter

20 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Helene, det glæder os at høre, at du er glad for produkterne 😊

Oceniono na 5 z 5

Very good product and fast services…

Very good product and fast services with good prices.

25 lutego 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Thank you so much for your review Arna, we’re happy to hear that you’re satisfied with your purchase 😊

Warm regards,

Kæmpe anbefaling

Mega god oplevelse at handle hos Boody.dk 😊
Super hurtig levering og nem handel.

17 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din skønne anmeldelse Clara 🙌🏼 Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os!

Og tak for din anbefaling 😊

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, og alt var som forventet

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Helle! Vi er glade for at høre, at leveringen var lynhurtig, og at alt levede op til dine forventninger 😊

Tommel op

Virkelig lækker kvalitet og hamrende hurtig levering. Mine bedste anbefalinger.

14 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Rikke, det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering 👍

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os!

Oceniono na 4 z 5

Godt produkt (trusser) og ok…

Godt produkt (trusser) og ok leveringstid

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Belinda, det glæder os at høre, at du er tilfreds med trusserne 😊

Oceniono na 2 z 5

Manglende kundeservice

Jeg kan godt lide meget af tøjet, men så snart jeg fik brug for kundeservice blev jeg skuffet.

Jeg bestilte en bluse som jeg byttede til en anden størrelse. Den fungerede desværre heller ikke, så jeg ville returnere den. Da jeg ville oprette returneringen kunne jeg se, at fordi varen var blevet billigere fra jeg købte den til jeg byttede den, var mit retur-beløb baseret på tilbudsprisen, ikke den pris jeg gav.

Jeg kontaktede deres kundeservice (der ifølge hjemmesiden svarer indenfor 48 timer) den 3. marts, og fik intet svar. Så fulgte jeg op med en mail mere den 11. marts, og har stadig intet svar fået.
Nu ville jeg sende den retur og så bare æde differencen, men når jeg prøver at oprette en retur, står der at jeg kun kan reklamere selvom jeg er indenfor fristen på de 30 dages returret.

Desværre en meget skuffende oplevelse.

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Heidi.
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give. Vi kan se, at vi har sendt dig en mail med en alternativ løsning til at oprette din retur, da den oprindelige metode ikke har fungeret for dig. I samme mail har vi også bekræftet, at du selvfølgelig ikke skal betale differencen – hvis det fremgår sådan i retursystemet, er der tale om en fejl, og det sørger vi naturligvis for at rette op på.

Vi vil derfor meget gerne bede dig om at tjekke din mail igen, inkl. spam og reklameindbakken. Hvis du stadig ikke kan finde vores svar, er du meget velkommen til at ringe til os, så sørger vi for at hjælpe dig hele vejen igennem, så du får returneret blusen korrekt og får det fulde beløb tilbage.

Vi håber, vi kan få lov til at rette op på din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Nemt at finde den rigtige str og…

Nemt at finde den rigtige str og bestille
Skønne produkter der absolut lever op til mine forventninger

9 marca 2026

Odpowiedź od Boody Denmark

Tusind tak for din anmeldelse Anette! Vi er så glade for at høre, at det var nemt at finde den rigtige størrelse, og at både levering og produkter lever op til dine forventninger 😊

Boody

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej