3,2

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Hold da op en attitude

Hold da op en attitude, manden kommer 5 min for sent for at åbne butikken,

Og jeg for at vide jeg er flabet, fordi han er stresset…

Jeg havde bestilt en ordre til afhentning, dagen før, og får så samtidig at vide at den ikke er klar til afhentning, fordi han ikke har trykket på en knap.

Kunne man starte ud med “beklager jeg er forsinket” istedet for, at kalde sine kunder for flabet?

Sikken en service. Det var sidste gang jeg handlede her.

20 lutego 2026

Svindlere og bedragere

Svindlere og bedragere. Har handlet hos dem to gange. Første gang fik jeg en spand protein pulver der var åbnet og flød ud i kassen. Anden gang sendte de en forkert smag. Da jeg så fik sendt den retur ville de ikke gi mig mine penge retur. For sjovt nok var den her spand også åbnet. Og nu påstår de så det er mig selv. De har ikke styr på noget og vil ikke tage ansvar for deres egen fejl og mangler. Jeg har mistet 500kr som de ikke vil returnere. De vil gerne gi mig den spand tilbage jeg har sendt retur. Men jeg vil naturligvis ikke have en spand med en smag jeg for det første ikke kan li. Og for det andet sige de den har været åbnet. Og da jeg ikke selv har åbnet den skal jeg ikke nyde noget af den på den konto heller. Har også en bekendt som har fået en for gammel spand protein pulver fra dem. Så hold jer langt væk her fra. Det er ikke den 100kr værd man måske kan spare hos dem.

23 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Det var min værste shoppingoplevelse

Det var min værste shoppingoplevelse. Jeg købte et proteinprodukt fra dem, og det var over udløbsdatoen, og da jeg åbnede det, var pulveret ændret, og de ville ikke tage det tilbage, så jeg lod det ligge der. Pas på, at de ikke forsegler den og sælger den til dig. Det var den værste butik, jeg nogensinde har været i. Spild ikke din tid og dine penge her.

2 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jamen jeg bestilte et vægtstangssæt til…

Jamen jeg bestilte et vægtstangssæt til halv pris endda god kvalitet🙂 og super fin service at den stærke unge mand i butikken hjalp med mig at smide de 50kg i min ladcykel🙂 så top dollar oplevelse herfra ved køb online men hentet i butil på frederiksborggade🙂

14 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeres pree Workout produkter sparker…

Jeres pree Workout produkter sparker seriøst hårdere end en hest, har intet at klage over. Har idag lige været ved end af jeres butikker for at købe en ny pree jeg ikke har prøvet før, og jeg kunne ikke være en dag mere taknemlig for det køb. Tusinde tak for jeres vanvittige service. Synes dog godt jeres medarbejdere kunne have lidt mere styr på deres pree Workout produkter 💪 Kan sige så meget at det virker så godt at jeg kom til at stå af på det forkerte stop med metroen af ren sikkerhed på at det var det helt rigtige stop🤣

1 listopada 2024
Oceniono na 2 z 5

Havde det været for servicen ifm at…

Havde det været for servicen ifm at finde rette produkt havde her været 5 stjerner
Skal til gengæld love for at når noget går galt fralægger man sig ethvert ansvar og evner kun at pege fingrene ud
4 kilo protein pulver sendt uden det er stabiliseret i kassen og det er kun brings ansvar bøtten er i stykker
At jeg ikke opdager bøtten er revnet over på midten så der vælger proteinpulver ud over min taske da jeg vil bære det i denne fremfor kassen er bare min egen skyld
Tænker så selvfølgelig er der kompensation/en undskyldning med i den nye forsendelse for alt mit bøvl, men næ
Nej jeg skal bare være glad for de sender en erstatningsordre så jeg bare får det jeg har bestilt 🤪
Til gengæld ignorerer de pænt min ig besked om at de er 50 kr dyrere end andre, til trods for de har prisgaranti

8 stycznia 2023

PROTEINUDSALG/GET ACTIVE VÆRSTE OPLEVELSE

PROTEINUDSALG/GET ACTIVE VÆRSTE VÆRSTE VÆRSTE SERVICE NOGENSINDE!!

Har aldrig oplevet noget magen til!

PROTEINUDSALG/GET ACTIVE VÆRSTE VÆRSTE VÆRSTE SERVICE NOGENSINDE!!

Har aldrig oplevet noget magen til!

Køber C4 Preworkout - og modtager den forkerte varer.. Her er der tale om noget som hedder "Animal Pack" som er en bøtte med piller i.. Jeg har dog haft åbnet bøtten, da jeg ikke har bestilt C4 før, og er usikker på hvordan det kommer, hvilket jo er klart!!

Nu ringer jeg så ind og siger det, og få afvide, at de har lavet en fejl, hvilket er FINT.. Men nu får jeg afvide jeg skal selv købe C4, da de ikke vil tage vareren retur, og jeg står nu med et produkt, jeg ikke kan bruge til noget som helst, og uden den varer jeg bestilt i første omgang! Virkelig dårlig service..

Her er der tale om virksomheden PROTEINUDSALG/GET ACTIVE

12 marca 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej