Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har... Zobacz więcej
Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Lad være at bestille fra dem
Jeg bestilte for knapt 1100,- d. 30/3, og d. 3/4 får jeg leveringsmail med tracking nr.
det er idag d. 13/4, endnu ikke blevet indleveret til postnord.
Pengene er trukket for længe siden.
Kundeservice svare ikke hverken på udfyldt kontaktformular eller direkte mail.
Ord nr: 400371441 (hvor er min pakke??)
Føler mig godt nok taget i r…., og vanvittig ringe kundeservice - ikke eksisterende faktisk.
Det bliver sku bare politi anmeldt og forhåbentlig kan banken trække pengene tilbage.
Jeg har aldrig før oplevet noget lignende med GymNordic, har været fast kunde i mange år. Men de seneste måneder er der godt nok sket en negativ udvikling, pludselig ikke til at stole på. Godt nok ærgerligt. Øv!
Hannu
Order paid. However, they claim that they have not received the money. Sent the information about the payment, but no longer responds to contact. Really disappointed to be scammed like this.
Hurtig levering og god service
Havde en god oplevelse, gode priser (billigste jeg kunne finde i min søgen) og alt i alt en god oplevelse. Varerne kom hurtigere end de havde skrevet man kunne forvente
Tænk jer om inden I køber fra firmaet
Bestille d. 26/03 og får besked om at de vil levere 30 eller 31/03, men jeg opdager selv at ordren pludselig først bliver leveret TIDLIGST ugen efter og tidligst sidst på ugen. Men jeg skal selv opdage det, får ingen info fra dem af. Og det er så en ting, men at de trækker pengene lige efter jeg har bestilt, men ikke sendt ordren, så det er lige groft nok. Under al kritik
Ikke existerende kundeservice
Jer har modtaget pakke d 28/2 2023 med manglende produkter og fuldstændig forkert Gainer af det som jeg oprindeligt bestilte ,med meget mindre indhold. Har skrevet 4 gange til dem indtil videre og svaret kom aldrig. Rigtig ringe service,ikke at stole på.
Ingen produkter en måned efter bestilling
Har lagt en ordre midt i januar og har intet hørt fra dem siden, ingen opdateringer, ingen produkter.
14 dage mere og jeg gør indsigelse mod betalingen.
Tar 100 år at modtage sine vare.
Tar 100 år at modtage sine vare.. Bestiller ikke derfra igen..
Bestilte varer for 1100,- fik…
Bestilte varer for 1100,- fik bekræftense , men pakken er ikke leveret til Postnord... firmaet svare ikke på mails...
Føler mig snydt
DIN LEVERING #400321096
ORDRE #400370489
Bestilling 23-1-23
Tangere bedrageri, når man ikke svarer...
Har handlet i flere år .. altid ok...
men det her virker mærkeligt
Mistet bestilling
Jeg har den 16.01.23 lavet en bestilling. Den står som afsendt på jeres hjemmeside men post nord som skal levere oplyser at de venter på at kunne afhente.
Jeg har forsøgt flere gange at komme i kontakt med jer, men uden held.
Så mandag den. 06.02.23 vil i blive POLITI ANMELDT, hvis ikke i inden har vendt tilbage med en løsning.
Jeg har bestilt mange gange, og har kun haft gode oplevelser, også med service. Men denne gang er service ikke eksisterende!!!
Opdate.
Lørdag fik jeg svar fra deres kundeservice. Og de havde desværre midstet min ordre og har på nuværende tidspunkt er den ønskede vare ikke på lager. Men jeg fik pengene retur allerede tirsdag og 100kr i godtgørelse til næste gang. De beklagede meget, og begrundede den langsomme svartid med sygdom.
Så når man endelig kan komme i kontakt med dem er det super god service, og rigtig gode produkter de har.
I have been ordering from them a few…
I have been ordering from them a few times now, no problem there at all. The delivery time is a bit late but besides that they are decent.
Rigtig dårlig kundeservice og håndtering af ordre
Jeg har bestilt nogle ting 26dec 2022 og pakken er stadig ikke blevet sendt, jeg har prøvet at tage kontakt til Gymnordic, men de vender aldrig tilbage. Nu er der gået 14dage uden at jeg har fået nogen som helst form for info fra dem om hvad der sker med min ordre, pengene er blevet trukket på trods af der står på deres side at penge først vil blive trukket når pakken er blevet sendt.
Har stadig ikke modtaget ordre bekræftelse eller tracking info så måske pengene er gået tabt.
Kan ikke anbefale man køber noget ved dem da man ikke kan få kontakt med kundeservice eller få besked om hvorfor de har trukket pengene, men aldrig sendt varen!
Opdatering: har nu modtaget varen men stadig intet hørt fra virksomheden trods henvendelser!
Hurtigt og godt.
Hurtigt, godt og lever op til forventningerne.
Jeg har længe bestilt deres proteinpulver og har aldrig været utilfreds. Der er hurtig levering og produktet sidder i skabet.
Grundet kun 4/5 stjerner er, at der tit er udsolgt og man derfor kan have en længere ventetid på, at få de produkter man synes om.
Det bedste protein pulver på markedet
Det bedste protein pulver på markedet. Hurtig og god service.. Har været tilfreds i flere år.
Jeg har brugt gymnordic i mange år.
Jeg har brugt gymnordic i mange år.. jeg har aldrig haft problemer med dem.. rigtig gode produkter til en god pris.. desværre er deres har de problemer med at holde deres protenpulver hjemme.. da det pt er det bedste og billigste i eu.
Vi har aldrig haft problemer med…
Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken ordrebekræftigelse eller track and trace nr. jeg har måtte spærre mit kort af frygt for de stjæler fra mig igen. Øv!
Manglende ordrebekræftelse samt varer
Ligesom nedestående ville jeg ønske, at jeg havde kigget herinde først.
Jeg bestilte lørdag for 2000kr, og har haft en ide om at søndag og helligdag var grunden til forsinkelse... men ingen ordrebekræftelse modtaget, og ingen nys om hvornår varerne bliver sendt.
Sørgelig tilgang til at drive forretning... og ligeledes kan man ikke komme i kontakt med jer. Hverken facebook eller jeres egen support-ticket virker på jeres hjemmeside.
Varerne sendes eller fuld refundering.
Har bestilt for 1000,- i onsdags
Har bestilt for 1000,- i onsdags. Pengene er i dag trukket. Har ingen bekræftelsesmail fået, og man kan ikke sende Jer en besked på hjemmesiden. Hvad foregår der???
Jeg har bestilt for knapt 1000,- kr
Jeg har bestilt for knapt 1000,- kr. for et par dage siden. Da jeg ikke modtog hverken bekræftelse eller t&t på mail, vendte jeg henvendelse til dem på mail. Jeg har endnu ikke fået et svar, og deres "support" side på hjemmesiden virker ikke. den melder fejl hver gang man forsøger at oprette sag. Useriøst og frustrerende at man ikke ved hvordan man skal forholde sig.
Trukket penge, ingen ordrebekræftelse!
Bestilling fra en uge siden, penge er trukket men INGEN ordrebekræftelse og ingen respons fra mail eller Facebook!🤬🤬
Dårlig service!! Fraråder folk at handle der fremover!!🖕🏻🖕🏻