Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har... Zobacz więcej
Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej
Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold jer væk!
Hold jer væk!
Jeg har handlet igennem gymnordic i ca 10 år, men efter at have snakket med en kammerat og læst anmeldelser herinde vil jeg simpelhen holde mig væk og finde andre alternativer. Betalings vinduet så meget suspekt ud og hvorfor er en skandinavisk hjemmeside pludselig begyndt at sende mails på polsk?

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)
Forstår ikke de nylige anmeldelser
Forstår ikke de nylige anmeldelser. Jeg har handlet hos dem i 4-5 år, uden problemer!
Jeg fik leveret min seneste ordre hurtigt og uden problemer. Derudover havde de medsendt en ekstra shaker og en T-shirt, som jeg ikke havde bestilt.

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)
Har handlet hos Gymnordic i MANGE år
Har handlet hos Gymnordic i MANGE år. Har ikke haft andet end gode ting at sige om dem. Men inden for det sidste års tid er der ikke andet end DÅRLIGE ting at sige om dem. De havde før et kæmpe udvalg af varer til virkeligt gode priser. Men hvis man kigger nu er der kun en brøkdel af deres varer på lager. Det virker lidt som om at det eneste de har at sælge i øjeblikket er deres eget protein pulver.
Udover det skal du være ekstremt heldig hvis du modtager de ting som du har bestilt. Enten får du helt forkerte varer eller også modtager du slet ingenting.
Jeg har før skrevet med deres kundeservice om nogle af de ovennævnte problemer. Deres begrundelse var at de har rykket deres forretning fra Sverige til Polen.
Hvordan det kan ændre udvalget af deres varer og kvaliteten på deres service må i ikke spørge mig om. Men fremover bliver jeg desværre nødt til at holde mig til deres konkurrenter.
Håber virkeligt at det vil ændre sig i fremtiden.
Illegal act in selling and trading
Been more than 2 months now since i made my order, where I've asked for a new realistic delivery time, reimbursement twice, and tried to get attention from them by warning them of what laws they're breaking by not answering back on a request for reimbursement/refund by a customer; but no answer.
This is not acceptable and is highly illegal, and I've made a police report, which got accepted with little detail needed, this just shows that other people than me, went through the exact same problem, DO NOT buy from them if you want to go through the same, and maybe never get your money back, you've been warned.
Jeg har købt gn nutrition 3* 2 kg af…
Jeg har købt gn nutrition 3* 2 kg af flere omgange, men denne gang var forseglingen brudt en smule i alle tre bøtter. Hvilket har forudsaget mider i dem alle tre. De svarer ikke på min henvendelse om, at få erstatning. Bare for dårligt!
Advarsel advarsel advarsel!
Advarsel advarsel advarsel!
Hold jer langt væk fra denne butik. De sender forkerte varer og svarer ikke på div. henvendelser
They closed my order and didn’t refund…
They closed my order and didn’t refund my money!!!
No response to my emails…nothing
Positiv oplevelse
Bestilte 4 kg proteinpulver d. 25/7 og fik leveret i dag d. 28/7. Udelukkende positiv oplevelse.
Jeg har ikke haft problemer.
Jeg har nu bestilt hos Gymnordic.dk min handel er gået 100% fejlfrit, varerne kommer frem i god behold. Fuld tilfredshed herfra.
Manglende produkter....
Bestilte protein pulver for flere måneder siden. har kun modtaget halvdelen og Gymnordic svare ikke på mails eller er til at komme i kontakt med.
Har handler hos gymnordic i flere år og man kan godt mærke de har fået nye ejere.
Aldrig køb fra dem
Jeg har faktisk været glad for gymnordic i fortiden
Men efter min seneste bestilling hvor jeg stadig mangler 6kg og de første 6 og mit pro workout, kom af flere mærkelige omgange. Jeg er direkte blevet snydt og bedraget.
De har bestemt mistet mig som kunde og hvis jeg kunne sagsøge dem havde jeg gjort det.
Køb ikke fra denne hjemmeside
Køb ikke fra denne hjemmeside,
Jeg har oplevet det som alle de andre anmeldelser omhandler..
De trækker dine penge men sender ikke dine varer.
Find et andet sted at handle
Find et andet sted at handle !
Jeg har handlet hos Gymnordic igennem 3 år og har aldrig haft problemer før.
Denne gang bestiller jeg mine varer, men modtager kun halvdelen af det bestilte, uden besked om at ordren er delt op. Jeg mailer med Gymnordic til start og de forsikrer mig om at pakken er på vej.
Pakken er oprettet hos PostNord , men ingen opdateringer siden 24/4-23 og nu svarer Gymnordic sjovt nok ikke på mine Mails længere ! Jeg venter endnu og pengene er selvfølgelig trukket d. 18/4-23. Tænker jeg skal være heldig hvis resten af min ordre nogensinde dukker op!
Jeg har ikke haft nogle problemer og…
Jeg har ikke haft nogle problemer og har været fuldt ud tilfreds med forløbet, Jeg har haft et par gange hvor Post Nord har lavet ged i den. Men her har de altid svaret og været behjælpelig på supporten. Så jeg kan ikke forstå alle de dårlige anmeldelser.
Mvh Michael
Endnu en i rækken
Jeg er endnu en som har bestilt en pakke for snart længe siden, hvor jeg modtager en bekræftelse fra dem, på deres hjemmeside er ordren gennemført, men post nord har aldrig modtaget pakken. Pengene er trukket, varen er aldrig dukket op. Hold jer væk fra dem. De ikk som de var engang desværre
Penge opkrævet, men varer aldrig sendt
Jeg bestilite d. 12.04.2023 en ordre på lidt over 500 kr, på noget protein pulver. Pengene blev trukket med det samme og fik dagen efter en besked om at pakken er forsendt, men når jeg kigger på tracking linket, så har Post Nord aldrig modtaget pakken.
Jeg har skrevet mails til dem og forsøgt at ringe, men de har fjernet deres telefon nummer. I tråd med de andre, så må jeg se mig nødsaget til at politianmelde dem, såfremt der ikke sker noget nyt i sagen...
Har handlet hos Gymnordic i rigtig…
Har handlet hos Gymnordic i rigtig mange år og der har aldrig været nogen problemer. Derfor havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet at det havde været nødvendigt at tjekke op på anmeldelserne herinde på Trustpilot. Men til min store overraskelse er der flere som mig der nu stå i denne dårlige situation og er blevet taget ved næsen af gymnordic.
Jeg har selv oprettet 2 ordre #400371297 og #400371692 men intet sker udover at pengene selvfølger er blevet trukket på ens konto.
Sker der ikke noget inden mandag d. 24.04.23 må jeg jo som flere andre også har måtte gøre, politianmelde Gymnordic
Firmaet svindler, sender ikke din vare men tager dine penge
Firmaet svindler, sender ikke varene men tager dine penge. Man kan ikke få fat i dem, kundecenter eksistere ikke
Jeg har bestilt nogle allerede tilbage…
Jeg har bestilt nogle allerede tilbage i 27-03-2023, og nogle dage efter, jeg skrev til dem, der fik jeg svar, at de vil sende mine vare efter weekend, men har siden ikke hørt nogle fra dem, og de svar ikke længere på mine e-mail 🙆♂️🤷♂️ har nogle gange tidligere handlet hos dem, og har aldrig oplevet det, de pleje være hurtig til, at sende bestilninger, men nu gider de ikke engang svar tilbage 🤦♂️
Jeg bestilte for 14 dage siden
Jeg bestilte for 14 dage siden, og stadig ikke modtaget mine varer. De svarer ikke længere på mine mails omkring hvornår jeg kan forvente at modtage min bestilling.
Det nu anden gang i streg at både leveringstiden og servicen er fuldkommen elendig.