Firma niestety nie wypłaca należnego mi zwrotu środków od ponad miesiąca. Lot anulowany przez linię lotniczą. Kontakt w sprawie statusu jest możliwy tylko po angielsku, a obsługa zwodzi i kłamie, że d... Zobacz więcej
Zmieniam opinie 1 na 4 ponieważ dzięki pani z pochodzenia polskiego nie zapytałem imienia mój błąd na infolinii która rozmawialem dzisaj zrobiła wszystko co jej w mocy żeby mi zwrócili pieniądze za od... Zobacz więcej
4 gwiazdki, ale tylko dzięki Pani z Polski, która udzieliła świetnego wsparcia i rozwiązania problemu! Minus duży za osoby obsługujące chat, które są niestety bardzo niekompetentne i w niczym nie pot... Zobacz więcej
O Gotogate
Whether you’re planning a summer vacation with the kids or a weekend jaunt with your special someone, your next trip never felt so close. With nearly 14 million customers and over 4 million holidays sold, we fill 140 Boeing 737s every day, departing and arriving from 77 countries across the globe.
At GoToGate, you always fly smart and enjoy more!
To contact us you can follow this link
Stany Zjednoczone
- www.gotogate.com
Nigdy pod żadnym pozorem nie…
Nigdy pod żadnym pozorem nie rezerwujcie biletów od tego „pośrednika”. Strata czasu i nerwów. Nie są w stanie pomóc w przypadku odwołanego lotu, uciekają od odpowiedzialności, infolinia nie mówi po polsku a ich angielski jest bardzo wątpliwy. Najgorszemu wrogowi nie polecam tego dziadostwa.
Żeby odzyskać pieniądze za odwołany lot…
Żeby odzyskać pieniądze za odwołany lot musiałem zareklamować transakcję u Visy. Fatalny kontakt - straciłem 3 miesiące na rozmowach na hinduskiej infolinii bez absolutnie żadnych konkretów. Unikajcie jak ognia bo jeżeli coś pozmienia się w planie lotów zostaniecie z tym sami a nawet gorzej - linie lotnicze nie będą z Wami rozmawiać ponieważ bilet zakupiony został u pośrednika.
Generalnie tragedia
Generalnie tragedia! Pośrednik za nic nie odpowiada! Lepiej budować połączenia samodzielnie. Mi w pierszym etapie LOT zmienił datę lotu W-wa - Madryt -Havana. Całą misternie zaplanowaną trasę szlag trafił, bo GOTOGATE nie umie zmianić lotu lub zaproponować innego tylko anuluje wszystkie połączenia! Planując nowe połączenie już jestem w 1000 pln w plecy. Nie mogę od nich odzyskać pieniędzy za rezerwację. Przełączają cię do Indii na "angloIndii". Totalna masakra. Powtarzają regułki z marketingu. Alternatywa to booty.
Zapłaciłem około 7500 pln w sierpniu. Do dzisiaj brak pieniędzy za zwrot!!! Po 2 m-c twierdzą, że linia lotnicza akceptowała rezygnację ;). Żenada.
Czatowałem z nimi
Czatowałem z nimi. Źle wpisali dane skasowali mi podróż czekam drugi miesiąc na pieniądze
Dzwonię do nich co tydzień po godzinie lub dwie
Non stop inne historie i się rozłączają
Dostałam zwrot za anulowanie biletow
Po zakupie biletów zorientowałam się że źle wpisałam imię mojego męża i od razu zadzwoniłam na infolinię. Bardzo miła pani poinformowała mnie że musi anulować moje bilety i że muszę je zarezerwować raz jeszcze, niestety wprowadziła mnie błąd, ponieważ powiedziała że jeśli raz już zapłaciłam to przy następnej rezerwacji nie muszę ich opłacać ponownie. Niestety nie mogłam przejść do kolejnego kroku bez potwierdzenia płatności i w tedy ponownie zadzwonilam na infolinię z prośbą o pomoc i inna pani poinformowała mnie że jest to nie możliwe , że muszę poczekać aż zwrócą mi pieniądze na moje konto. Zirytowalam się i obawiałam że owych pieniędzy nie odzyskam , ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło i po ośmiu dniach dostałam zwrot za bilety. Pomimo wprowadzenia mnie na początku w błąd, wszystko dobrze się skończyło i daje 5 gwiazdek! Dziękuję!
Wszystko jak należy
Wszystko jak należy. Trochę czeka się na odprawę w aplikacji, ale można się wcześniej odprawić na stronie pezewoźnika.
Ukradli mi pieniądze
Ukradli mi pieniądze. od miesiąca próbuję odzyskać pieniądze za odwołany lot. cały cas powtarzają, że kieryją sprawę do swojego departamentu odpowiedzialnego za odzyskanie pieniędzy. Kiedy dzwoniłem do linii lotniczej powiedzieli, że zrobili przelew już dawno temu. Go to gate okradło mnie na 4500 złotych. Szkoda życia na coś takiego.
Kupiłamu za pośrednictwem Gotogate…
Kupiłamu za pośrednictwem Gotogate bilety lotnicze. Cena jaką miałam zapłacić to 2038,99, przeszłam przez wszystkie kroki rezerwacji, wpisałam numer karty płatniczej i dostałam komunikat z banku że kwota jaką pobrano mi z konta to: 2381,97. W rozmowie na czacie z kosultantem dowiedziałam się ze to linie lotnicze Ryanair zmieniły cenę w trakcie mojego zakupu i że zostałam poinformowana o zmianie ceny. Nie jest to prawda. Żadnej takiej informacji nie było. Nie zgodziłabym się na wyższą cenę gdyż zależało mi na kupieniu bilety w takiej cenie jaką kliknęłam. Dzisiaj rozmawiałam z konsultantem Ryanaira i oni oczywiście poinformowali mnie że wina leży po stronie Gotogate. Podszywają się pod ich pośredników. Po kliknięciu rezerwacji zmienili cenę na wyższą. Oczywiście nie zwrócą różnicy i mają mnie w nosie. Bardzo nie polecam.
A ja polecam
Zarezerwowałam loty w obie strony do i z Pragi przez gotogate. Cena była bardzo atrakcyjna. Jakoś tydzień przed wylotem dostałam maila od LOTu, że mój lot powrotny został odwołany i zaproponowano mi nowy, jednak godzinowo mi to totalnie nie pasowało. Zdecydowałam, że zrezygnuję z powrotnego lotu i wrócę innym środkiem transportu. Jeszcze przed całą podróżą skontaktowałam się z agentem gotogate na czacie, który wytłumaczył mi, że zrezygnować z podróży powrotnej mogę dopiero po odbyciu podróży DO. Czyli po dotarciu do Pragi mam się z nimi skontaktować i wtedy anulują drugą część zamówienia. Tak zrobiłam - po dotarciu do Pragi znowu na czacie połączono mnie z agentem, który przyjął moją prośbę o rezygnację i zwrot. Niestety po powrocie do Polski zadzwonili do mnie, że nie przyznają zwrotu z powodu "niestawienia się na odprawie". Było trochę zamieszania i wyjaśniania, ale ostatecznie sami przyznali, że to ich agent, z którym pisałam na czacie, popełnił błąd i nie dopełnił formalności związanych z anulowaniem podróży u przewoźnika. Zapewniano mnie, że faktycznie błąd leży po ich stronie i ten zwrot otrzymam, ale nie wiadomo w jakiej kwocie i kiedy. Minęły 2 miesiące, dzisiaj otrzymałam zwrot 100% za tę drugą część podróży, więc moja opinia o gotogate ostatecznie jest pozytywna. Odejmuję tę jedną gwiazdkę za błąd agenta oraz czas realizacji zwrotu, jednak w ostatecznym rozrachunku to nie przekreśla tego pośrednika w moich oczach i bardzo możliwe, że skorzystam z ich usług ponownie.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Pani z obsługi Klienta była bardzo…
Pani z obsługi Klienta była bardzo pomocna i znalazła nam najlepszy lot w nowym terminie. Zmiana poszła gładko i bez problemów.
2 kwietnia zakupiłam bilet przez firmę…
2 kwietnia zakupiłam bilet przez firmę GO TO GATE, niestety bilet musiałam anulować w przeciągu 24 godzin co pozwala mi na zwrot całej kwoty biletu. Mija 3 miesiąc a zwrotu kasy brak, co chwile rozmowa na chat, telefoniczna, wciąż te same odpowiedzi. Co zrobić jak to przyspieszyć? Może ktoś pomoże????
Lot z przesiadkami
Lot z przesiadkami, odwolano jeden z lotow. Firma nie oddaje pieniazkow za bilety mimo braku mozliwoci dotarcia na przesiadke. Kupa tlumacenia i ogolnie oszusci....
jeden wielki syf
Daje jedną bo nie można dać 0! firemka porażka, tego nie da się nawet skomentować. Moim osobistym zdaniem banda krętaczy i naciągaczy. Wykupiłem usługę odprawy która nie została zrealizowana- nie bo nie- odpowiedź naciągaczy w sprawie zwrotu środków:
"Zbadaliśmy Pańską sprawę i niestety nie możemy dokonać zwrotu za produkt odprawy na odcinku Katowice-Dortmund. Powodem nieotrzymania karty pokładowej może być usterka ze strony linii lotniczej lub naszego systemu odpowiedzialnego za odprawę. W tym przypadku pasażer otrzymuje maila z informacją o odprawie na lotnisku. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z poważaniem,
Martyna D
Gotogate
nie polecam tego, nawet nie wiem jak to nazwać- nikomu kto chce mieć trochę spokoju
GoToGate zabrało pieniądze i nie zrobili rezerwacji
GoToGate zabrało moje środki (kilka tysięcy złotych) i nie przesłało potwierdzenia rezerwacji. Teraz twierdzą, że to błąd mojego banku i tej rezerwacji w ogóle nie ma. Zwykłe oszustwo. W banku przelew został dokonany, w Przelewy24 (PayPro) przelew widnieje jako dokonany ("Firma GoTOGate otrzymała Twoje środki, kontaktuj się z nimi"), a GoToGate ani nie chce wydać biletów ("tej rezerwacji nie ma i nie będzie, musi Pani zrobić nową"), ani nie oddaje mi pieniędzy! Podobno mam czekać na zwrot środków. Nie wiadomo ile, co najmniej jeszcze 3 dni robocze - to jest ponad tydzień trzymania pieniędzy klientów za nic!!!!!
Pierwszy raz z tej strony
Pierwszy raz zamówiłam bilety na tej stronie i dopiero potem przeczytałam tyle negatywnych opinii, nic takiego mnie nie spotkało, numer rezerwacji dostałam od razu, zadzwoniłam do linii lotniczych, oni mi potwierdzili, że zapłacone są te bilety, potem wszystko odbyło się bez zastrzeżeń, pisałam raz na tym ich czacie, trudno się rozmawia ale idzie sie dogadać, cena była mega konkurecyjna, chodziło o lot do Paryża z przesiadką, mogę tylko dac pozytyw
Szybko I bezproblemowa rezerwacja I…
Szybko I bezproblemowa rezerwacja I kupno bilety lotniczego

Odpowiedź od Gotogate