Gotogate Recenzje 150 038

2,7

Firma niestety nie wypłaca należnego mi zwrotu środków od ponad miesiąca. Lot anulowany przez linię lotniczą. Kontakt w sprawie statusu jest możliwy tylko po angielsku, a obsługa zwodzi i kłamie, że d... Zobacz więcej

Zmieniam opinie 1 na 4 ponieważ dzięki pani z pochodzenia polskiego nie zapytałem imienia mój błąd na infolinii która rozmawialem dzisaj zrobiła wszystko co jej w mocy żeby mi zwrócili pieniądze za od... Zobacz więcej

Pierwszy raz zamówiłam bilety na tej stronie i dopiero potem przeczytałam tyle negatywnych opinii, nic takiego mnie nie spotkało, numer rezerwacji dostałam od razu, zadzwoniłam do linii lotniczych, on... Zobacz więcej

4 gwiazdki, ale tylko dzięki Pani z Polski, która udzieliła świetnego wsparcia i rozwiązania problemu! Minus duży za osoby obsługujące chat, które są niestety bardzo niekompetentne i w niczym nie pot... Zobacz więcej

1. Podróże i wakacje

O Gotogate

With over 650 airlines to choose from, at GoToGate, you're guaranteed to find the flight that’s right for you.

Whether you’re planning a summer vacation with the kids or a weekend jaunt with your special someone, your next trip never felt so close. With nearly 14 million customers and over 4 million holidays sold, we fill 140 Boeing 737s every day, departing and arriving from 77 countries across the globe.

At GoToGate, you always fly smart and enjoy more!

To contact us you can follow this link

2,7

Słaba

150 tys. recenzji

Bilet kupiony przez gotogate

Bilet kupiony przez gotogate. Odwolany lot z powodu strajku linii lotniczej. Brak jakiejkolwiek pomocy ze strony gotogate bo podobno jezeli odwolano lot na mniej niz 24h to nie mozna od nich oczekiwać jakiejkolwiek pomocy. Linia lotnicza odsyla do biura podrozy. Przy probie kontaktu przełączanie rozmów pomiedzy indyjskimi konsultantami trwa w nieskończoność. Teraz od blisko 3 miesięcy czekam na zwrot pieniędzy za niewykorzystany odcinek i cały czas gotogate nie jest w stanie skutecznie skontaktować się z linia lotnicza.

12 czerwca 2024

Hello Tomasz Nowacki,
We are sorry to hear about the experience you had with our service.
Your willingness to share your experience is genuinely appreciated. We hope you will allow us the opportunity to serve your future lodging needs, as we would like the opportunity to provide you the level of service you expect from our company.
Gotogate

Gotogate nie wstyd Wam dodawać cenę…

Gotogate nie wstyd Wam dodawać cenę biletu by po kliknięciu zakupu przez klienta ją podwyższyć?! Co to za haniebna praktyka? Zwykłe dziaderstwo i dziadostwo!!! Widzę cenę kupuję - święte prawo konsumenta. Skandaliczna praktyka.

2 maja 2024

Hello Paula Jaremczak,

Oszusci

Skasowali mnie dwa razy za bilety wygenerowali dwa przesłali potwierdzenie dopiero na drugi dzień. Po kontakcie chcieli ode mnie 400 zł za anulowanie

8 kwietnia 2024

Cześć, kliencie,

Firma Gotogate chciałaby lepiej zrozumieć Twoje doświadczenia, dlatego poprosiła o więcej szczegółów na temat Twojej recenzji, np. numer zamówienia lub adres e-mail.

Jeśli nie otrzymamy od Ciebie odpowiedzi w ciągu 3 dni, Twoja recenzja może zostać przeniesiona do trybu offline.

Pozdrowienia,
Idź do bramy

jak najdalej

Wspaniała firma! Niestety tylko do momentu zakupu biletu. W sytuacji każdego problemu, opóźnienia lotu, anulowania lotu firma odkrywa swoje prawdziwe oblicze, swoją misję i cel mianowicie: wziąć od Ciebie pieniądze i mimo niedotrzymania umowy z ich strony zrobić wszystko, żeby zniechęcić, utrudnić, zagmatwać, zrobić wszystko żeby tylko nie oddać pieniędzy za anulowany lot. Telefony, maile, chat z pracownikami tej złodziejskiej firmy to największa strata czasu. W "polskojęzycznym" biurze mamy do czynienia z humanoidami o wypranych mózgach, które są doskonale wyszkolone do tego aby przełączać Cię miedzy działami firmy odpowiadającymi za różne sprawy. To dopiero początek cyrku rodem z monty python. Każdy kolejny "angielskojęzyczny" konsultant dopiero uświadamia w jak głębokiej dupie się znalazłeś. Pomimo, że nigdy nie wybierasz opcji porozumiewania się w języku hindisch (nie englisch) to innej opcji niestety nie masz. Musisz znać hindisch ale to tylko po to, żeby poczuć się jak w zakładzie dla obłąkanych, gdzie nikt nie jest w stanie sklecić jednego sensownego zdania i robi wszystko, żeby szlag i nie tylko strzelił Cię na miejscu. Natomiast każda z tych istot zapewnia Cię, że wszystko zapisuje, że każdy kto sięzaraz w ciągu 10 min z Tobą skontaktuje będzie znał historię Twojego zgłoszenia i nic nie trzeba będzie tłumaczyć i że za 10 min Twój problem zostanie rozwiązany bo w całej firmie Twoje zgłoszenie świeci się wszystkim jako superpilne i już wszyscy nad nim pracują. I tak mija 62 dzień odzyskiwania pieniędzy za anulowany lot z winy przewoźnika, który to z kolei zwala winę na to, że firma go to gate nie dopełniła wszystkich formalności, żeby móc wypłacić mi zwrot pieniędzy za bilet oraz odszkodowanie. Nie pozdrawiam, nie polecam

20 lutego 2024

Hello Renata Rebech,

Thank you for your feedback. Please allow us to make a small clarification.
The changes in your itinerary are the result of schedule changes performed by the airline company. Due to various reasons, sometimes the airlines are forced to change the departure/arrival time and as an agency, we are in the unhappy position to inform our customers about these changes. When the changes are substantial, the customers may request a full refund, depending on the airline and agency terms.

We appreciate your understanding.

Gotogate Team

gotogate.com oszuści

Niestety gotogate.com to oszuści! Nie polecam kupować biletu za ich pośrednictwem czyli również za pośrednictwem booking.com. Kupiłam za ich pośrednictwem 3 bilety (prawie 10000 PLN) z Warszawy do Chicago i z powrotem z Los Angeles. Lot odwołał nasz samolot powrotny i wydał zgodę na pełen zwrot pieniędzy(mam to na piśmie) ale agenci z gotogate, pomimo wielu telefonów i mejli o ten zwrot nie wystąpili i moje pieniądze przepadły. Zrzucają winę na PLL LOT ale niestety wina leży tylko i wyłącznie po ich stronie. Każdy agent z którym rozmawiałam mówił coś innego. Olewają po całości pomimo, że mam wszystko na piśmie!

20 marca 2024

Zmiana lotówLot powrotny z Seszeli został odwołany

Lot powrotny z Seszeli został odwołany. Mieli skontaktować się z linią lotniczą w celu potwierdzenia zmiany tego lotu na inną możliwą opcję. Gdy zadzwoniłam tydzień później żeby zapytać o update, okazało się że że opcja zastępcza jest już niemożliwa i że są inne. Nie napisali do mnie nawet wcześniej żeby mnie o tym poinformować a podróż ma się odbyć już za 7 dni. Więc wciąż czekam informację czy w ogóle będę miała jak wrócić. Absurdalna sytuacja, brak komunikacji między klientem a obsługą i zdaje się że nawet pomiędzy sama obsługa. Bardzo stresujące i nieprzyjemne i nie polecam tej firmy.

19 marca 2024

Witaj Martyna Gogołkiewicz,

Przykro nam słyszeć o Twojej frustracji spowodowanej opóźnieniem w otrzymaniu odpowiedzi. Obecnie mamy do czynienia ze zwiększoną liczbą żądań, co oznacza, że wszystkie pozostałe wnioski będą rozpatrywane w zależności od ich pilności i zawsze po rozpatrzeniu wniosków klientów wyjeżdżających w ciągu najbliższych 48 godzin.

Twoja prośba została przekazana dalej i nasi agenci skontaktują się z Tobą z możliwym priorytetem.

Dziękuję za zrozumienie.

Z wyrazami szacunku,
Gotogate team.

Nie polecam, najgorsza obsługa klienta z jaką się spotkałam. Straciłam pieniądze, których nie moge do tej pory odzyskać. Za pierwszym razem odpisano mi, że się nie da załatwić sprawy, a następnie jak chciałam odpisać z większą iloscią szczegółów to moja sprawa zostałą już zamknięta. Po ponownym zgłoszeniu nikt mi już nie odpisuje. Omijajcie jak możecie, w przypadku jakichkolwiek problemów zero pomocy.

22 lutego 2024

Witaj Marta Kłosińska,

Chcielibyśmy poinformować Cię, że przypisaliśmy już żądane miejsce do Twojego lotu, a także wystawiliśmy żądane EMD dla Twojego lotu zgodnie z Twoimi preferencjami dotyczącymi miejsca, ale linia lotnicza nadal ma prawo umieścić Cię na innym miejscu ze względów bezpieczeństwa , jak uznają za stosowne. Wszelkie reklamacje w tym zakresie należy kierować bezpośrednio do linii lotniczej.

Poniżej znajduje się numer EMD siedzenia

235-5014174952
235-5014174953

Z wyrazami szacunku,
Idź do bramy

Odradzam

Odradzam. Gotogate sprzedał nam nieistniejące miejsca w samolocie. Nie odpowiadają na reklamacje i nie chcą zwrócić gotówki za nieistniejący produkt, który sprzedali. Obsługa klientka praktycznie nie istnieje. Sugeruję nic nie kupować za pośrednictwem tej firmy.

21 lutego 2024

Hello,

It is unfortunate to hear about your frustration caused by the delay in receiving a reply to your call. Currently, we are facing an increased amount of requests, and we are doing our best to reply to all the phone calls we receive, but some delays might occur in our response time.

Gotogate team

Odradzam.

Odradzam.
Kompletny brak kompetencji i brak rzetelnych informacji. Kasę przyjęli ale w tarapatach już brać udziału nie chcieli. W efekcie przez ich pomyłkę musiałem kupić nowy bilet żeby dotrzeć do celu. Oczywiście odpowiedzialności zero, obwinili linie lotnicze. Absolutnie nie polecam.

16 lutego 2024

Hello,

ODRADZAM !!

ODRADZAM !!! Pośrednik bardzo nieprofesjonalny. Przez swoją niekompetencję i arogancję naraził mnie na konieczność kupienia nowego biletu i szkodę na 5 tyś złotych. Obsługa nieprzychylna i lekceważąca. Szkoda pieniędzy i nerwów na firmę GOTOGATE

19 lutego 2024

Nie polecam, za wszystko są prowizje. Za samą anulację biletu pobierają 186 zł. Gdy chciałem przełożyć bilet na inny termin konsultant powiedział mi że mogę zmienić termin tylko w okresie 1 roku od daty zakupu biletu, natomiast dzwoniąc do Lufthansy dostałem informację że bilet jest ważny 3 lata i można go przekładać co roku. Plus jest taki że w przyszłości będe omijać tego pośrednika.

7 lutego 2024

Odwołany lot

Nasz lot został anulowany przez linie lotnicze Airchina. Szybkie powiadomienie, szybka i sprawna komunikacja na czacie i szybki zwrot pieniędzy na konto. Także ... chociaż finalnie podróż przez Gotogate się nie odbyła ja jestem zadowolona z kontaktu.

14 stycznia 2024

Największy błąd jaki popełniłem w 2023

W grudniu 2023 zakupiłem bilety lotnicze z Polski do ZEA, sam zakup odbył się bez większych problemów oraz okazał się być kilkadziesiąt złoty taniszy niż na stronie przewoźnika. Jaki byłem naiwny i dałem się sprzedać za mniej niż równowartość zestawu w fast foodzie. Po zmiany terminu przez przewoźnika chciałem anulować zakup, okazało się, że go to gate traktuje wszystkie loty osobno, pomimo tego, że były sprzedane jako tam i z powrotem. To spowodowało, że cześci pieniędzy za jeden z lotów nie odzyskam. Ponadto sam proces anulacji jest skomplikowany i wymagał ode mnie kontaktu z linią lotniczą, od której defacto nic nie kupiłem. Na zakończenie dodam tylko, że w chwili pisania tej opini mija zaczyna się 5 tydzień oczekiwania na zwrot kosztów, pośrednik w tym czasie rozkłada ręce i mówi, że nic nie może zrobić. Serdeczenie nie polecam!

19 grudnia 2023

Najgorsze doświadczenie z pośrednictwem

Najgorsze doświadczenie dotyczące pośrednictwa.
Kupiliśmy za 800 zł bagaż rejestrowany, który nie pojawił się w systemie.
Powiedziano nam w Go2Gate żeby kupić bagaż jeszcze raz na miejscu i oni zwrócą nam koszty - nigdy nie zwrócili mimo kilkunastu wykonanych telefonów w których obiecywali zajęcie się sprawą.

15 marca 2023

Oszuści

Oszuści! Nie kupujcie od nich!
Wzięli pieniądze za mój bilet, a go nie dostałam.
Odsyłają do banku twierdząc, że nie widzą płatności. Bank jak i opcje płatności nie widzą problemu - transakcja jest prawidłowa. Nie chcą oddać pieniędzy i nie oferują żadnej pomocy.
Zwykłe oszustwo!
Nie polecam nikomu!!!

27 grudnia 2023

Dramat

Mimo wypełnienia poprawnie formularza z danymi (posiadam potwierdzenie mailowe z gotogate) bilety zostały wystawione na niepoprawną płeć, gotogate umywa ręcę zupełnie i nie chce przyznać się jakkolwiek do błędu. Porażka.... pierwszy i ostatni raz spróbowałem gotogate

10 grudnia 2023

pół roku i nie mam zwrotu pieniędzy za ich błąd

Kupowałam 2 bilety lotnicze przez booking.com, który najwyraźniej współpracuje z GO to Gate. Zapłaciłam dodatkowo za miejsca w samolocie i w 1 stronę okazało się, że Go to gate nie wykupiło miejsc! Musiałam ponownie zapłacić. Do tej pory nie odzyskałam pieniędzy. Nigdy więcej! komunikacja z nimi to jakaś pomyłka.

29 czerwca 2023