Godtand Frederiksberggården Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, gjorde jeg det. Jeg har været patient hos Godtand Frederiksberggårdens Tandklinik i mange år, og jeg kunne ganske enkelt ikke ønsk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev anbefalet Per Hugo til at rette op på en fejl udført af en anden tandlæge et andet sted. Jeg fik udskiftet en 3-leddet bro til 3 meget flotte kroner. Per Hugo gik meget grundigt til værks, og... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

det ville være fedt, hvis tandlægen gav tydeligt besked til mig som patient i stedet for hele tiden at henvende sig til sin assistent. Generelt er det blevet dyrere at gå til tandlæge (vel at mærk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Per Hugo & holdet på Frederiksberggårdens Tandklinik er virkeligt dygtige & omsorgsfulde. Jeg har nu været kunde der i ca. 4 år, og vi har fået rekonstrueret mit tandsæt, hvilket jeg er meget glad fo... Zobacz więcej

1. Stomatolog

Napisane przez firmę

Hos Godtand er du i centrum – din tryghed, dine tænder og din oplevelse af besøget betyder alt for os. Vi tilbyder ikke bare almindelig tandpleje, men et bredt udvalg af avancerede behandlinger, herunder tandkirurgi på højeste faglige niveau. Vores team er løbende efteruddannet i både Danmark og udlandet, så vi altid kan tilbyde de mest effektive og skånsomme behandlingsmetoder. Vi benytter markedets nyeste teknologi og avanceret udstyr for at sikre præcision, komfort og holdbare resultater. Klinikken ligger centralt i København, få skridt fra Vesterport Station og tæt på bus- og togforbindelser, så du nemt kan komme til os. Vi har desuden gjort det let for alle at få adgang til tandbehandling – klinikken er placeret i gadeplan med faciliteter, der tilgodeser kørestolsbrugere og personer med gangbesvær. Hos Godtand går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i vores behandlinger eller i den oplevelse, du får i stolen. Vi er dedikerede til at skabe sunde smil og trygge rammer, hver gang du besøger os.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

201 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

God behandling er et must

God behandling er et must
Har nu været kunde hos Frederiksberggården i over 20 år, og har aldrig på noget tidspunkt så meget som overvejet at skifte tandlæge. Altid god behandling, med en følelse af at man er en speciel ønsket kunde. Jeg har været der i de mange år, fordi de udover tidligere nævnte grunde, var de første som fik aflivet min skræk for tandlæger.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

24 stycznia 2019

Odpowiedź od Godtand Frederiksberggården

Tusind tak fra os alle på klinikken

Oceniono na 5 z 5

Superkompetent behandling fra man…

Superkompetent behandling fra man kommer, til man går-lettet for års tandlægeskræk og med flotte tænder til en fair pris. De er bare de bedste - hele teamet💝 prøv selv!

17 stycznia 2019

Tusind tak Hanne
Bedste hilsner fra os alle på klinikken

Verdens bedste tandlæge

Verdens bedste tandlæge. :-)

16 stycznia 2019

16 stycznia 2019

Tusind tak Ebbe

bedste hilsner fra os alle på klinikken

Oceniono na 5 z 5

Det er den bedste tandlæge og…

Det er den bedste tandlæge og personalet er så søde tro ikke man finder et bedrer sted kunne de få 10 stjerner finde det ❤️❤️

17 grudnia 2018

Kære Susanne
bedste hilsner fra os alle på klinikken

Oceniono na 5 z 5

Føler sig altid godt modtaget

Det er altid en fornøjelse at komme og bliver modtaget med venlighed, smil og god service, også selv om man ikke bryder sig særligt om tandlæger. Min tandlægeskræk er helt sikkert blevet mindre.

14 grudnia 2018

Kære Naya

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem god oplevelse...

Fra man ankommer bliver man mødt med venlighed, varme, smil og kompetence. Jeg var meget tilfreds med behandlingen, og tog derfra med et stort smil. Beslutningen om at Frederiksberggårdens Tandklinik skal være min nye tandlæge var MEGET nem at tage.

14 grudnia 2018

Kære Jakob

Et ualmindelig venligt personale

Et ualmindelig venligt personale, med stor omsorg bliver man mødt uanset hvordan man har det med at gå til tandlæge. Tid er ikke en faktor der spiller hvis der er brug for at det går i et roligt tempo.

Yderst prof vejledning ved behandling og evt. længere forløb.

Vores familie vælger ingen anden tandlæge.

13 grudnia 2018

Tusind tak Martin

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale Frederiksberggårdens…

Kan varmt anbefale Frederiksberggårdens tandklinik. Lider i den grad af tandlæge skræk og det er manet helt til jorden, er endda blevet så modig at jeg selv bestiller tid :-) Altid dejlig velkomst af Gitte i receptionen og super skøn atmosfære. De sødeste tandlæger og assistenter man kan ønske sig, der i den grad er omsorgsfulde og behagelige at være i selskab med, så længe man er i deres kyndige hænder. At få ordnet bisser nu er ingen sag, for nu står der en rar tandlæge bag :-)

26 listopada 2018

Tusind tak Eva

Alle er utrolig søde

Alle er utrolig søde, hjælpsomme, dygtige og servicemindede på højt plan.

26 listopada 2018

En fantastisk tandlæge

En fantastisk tandlæge - professionel og tryg atmosfære.

21 listopada 2018

Tusind tak Marianne
De bedste hilsner fra os alle på klinikken

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej