I rented a power bank for around 30 minutes and returned it properly to the station. I paid the correct rental fee at the time. Now, about a week later, Get Lit has suddenly charged my account... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Top notch customer service, I had accidentally taken the charger to Malmo and couldn’t return. Clara ( or whoever the real person is ) was extremely understanding that this is a real issue and made it... Zobacz więcej
Virkelig fantastisk kundeservice! Hurtig svar, hjælpsomme og vi fandt en løsning! Jeg havde afleveret powerbanken ved en station der var slukket.. så den havde ikke registreret afleveringen og... Zobacz więcej
Til grin system, man kan åbenbart scanner med andres telefoner også modtage en regning på en powerbank, man ingenting har haft med at gøre. Pengene vil de ikke sende retur, svindel!
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ventede på skadestuen i 5 timer. Heldigvis kunne jeg få ladet telefonen op👍

Odpowiedź od Get Lit
Har enligt syntes fint om det har brugt det 2 gange før men sidste gang jeg sku bruge den brugt jeg den i 10 min og smed den ind i maskinen igen mobilpay anmodningen kom ik med det samme synes jeg var ret mærkeligt 58 TIMER SENER STÅR DER JEG HAR afleveret den klokken 4 om natten på 7/11 som lukker klokken 22

Odpowiedź od Get Lit
Super nemt og praktisk, når telefonen er løbet tør for strøm på farten. Klart den bedste løsning på markedet hvad angår både kvalitet, pris og service!
Well done Get Lit! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ville ønske jeg kendte til deres powerbanks noget før. Har stået i såå mange situationer uden strøm og de gør det nemt. Blev lige nødt til at give jer den ros, tak
De har trukket 215 kr for at leje den en time vil ikke anbefale nogle til at leje det medmindre de gerne vil betale en formue for at oplade.

Odpowiedź od Get Lit
Trækker alt for mange penge selvom man har afleveret powerbanken, synes konceptet er fedt, det fungere bare ikke...

Odpowiedź od Get Lit
Det er en fin og reel service som sagtens kunne "nøjes" med 3.5 stjerner.
Men kundeservice er simpelhen helt i top, søde og tålmodige. I trækker de sidste 2 stjerner til 5 med pil op.
Grundet fejl ved powerbank blev der ved en fejl trukket 300kr, tilgengæld kontaktede jeg support og fik fat i Daniel, der ordnede fejlen og refunderede mig mine penge.😊
Det tog lige 4 dage men problemet blev løst.
*Opdatering*
Efter at have udvekslet informationer på mail, kom pengene retur :)
-----
Utroligt svære at komme i kontakt med.
Trækker 300 kr en uge efter, man har brugt deres løsning. Husk at fjerne betalingsaftale i MobilePay efter man har betalt for opladning!
Aldrig brug Get Lid, jeg var meget fuld og glemte min telefon, de tog mine penge.

Odpowiedź od Get Lit
Lejede en Powerbank, og afleverede den retur samt blev opkrævet for den. Super fedt og nemt koncept.
Alt godt. 1 uge senere bliver jeg opkrævet 300 for en power bank der er lejet 2 timer efter min var indleveret.
Supporten afhjalp mig med fejlen, efter lidt skriv frem og tilbage.
Jeg var på vej hjem fra Samsø festival og havde lånt en powerbank i cirka 2 timer for at få noget strøm til vejen hjem. Jeg lagde powerbanken ind i en ledig plads ved powerbank stationen som den sagde jeg skulle men den scannede aldrig at jeg lagde den tilbage og nu har det trukket 300 kr fra min konto.

Odpowiedź od Get Lit
Jeg var ved at løbe tør for strøm i Tivoli friheden.
Super nemt, og bekvemt. Fornuftig prisstruktur.
Vil gerne anbefale dem til andre
Firmabil med nummerplade startende CW.
Kørt at person ligende asiatisk herkomst med store sorte solbriller.
Han udøver aktivt chikane kørsel i trafikken.
Flot når man repræsentere et firma.
Kl 17:00 den 3 JUN stødte jeg på ham på motorvejen ud for Vejle.
Jeg fik ikke en Powerbank udleveret da den sagde der var fejl k appen. Men de trak 300 kr fra min konto. Ville ikke anbefale til nogle mennesker, de snyder👎🏼👎🏼
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.