Get Lit Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

I rented a power bank for around 30 minutes and returned it properly to the station. I paid the correct rental fee at the time. Now, about a week later, Get Lit has suddenly charged my account... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Top notch customer service, I had accidentally taken the charger to Malmo and couldn’t return. Clara ( or whoever the real person is ) was extremely understanding that this is a real issue and made it... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fantastisk kundeservice! Hurtig svar, hjælpsomme og vi fandt en løsning! Jeg havde afleveret powerbanken ved en station der var slukket.. så den havde ikke registreret afleveringen og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Til grin system, man kan åbenbart scanner med andres telefoner også modtage en regning på en powerbank, man ingenting har haft med at gøre. Pengene vil de ikke sende retur, svindel!

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Clara var mega god og hurtig til at…

Clara var mega god og hurtig til at hjælpe med at få løst mit problem. Mega god oplevelse med servicen

15 czerwca 2026

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse. Vi giver selvfølgelig rosen videre til Clara 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det betyder meget for hele teamet.

Oceniono na 5 z 5

Forstående og venligt personale.

Forstående og venligt personale.
Så er GetLit altid en hjælpende hånd når man har brug for strøm!

16 czerwca 2026

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! ⭐

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og kundesupport. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe, når der var brug for lidt ekstra strøm 😊

Tak fordi du bruger Get Lit!

Clara & Get Lit-teamet

Aldrig leg en powerbank

Forstår ikke hvordan de kan få det at løbe rundt ved at leje lokaler ved natklubber osv, jeg lejede en powerbank en fredag til min ven fordi han ikke havde noget strøm. Da han så var færdig prøvede jeg at putte den ind i boksen igen men det virkede ikke.. derefter gav jeg det til rustiks personale, og vågner så op til et par dage efter at jeg har fået en regning på 300 kr. synes det noget svineri. Har skrevet både med get lit og rustik, de gir ikke en fu.k. Så de ska edername ikke ha en god Anmeldelse.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Get Lit

Hej Lucas, tak for din anmeldelse - det er vi selvfølgelig kede af at høre og at svartiden ikke har levet op til forventningerne. Skriv til os på hello@get-lit.dk med dine ordreoplysninger, så får vi undersøgt din sag hurtigst muligt.
Rigtig god dag :)
Clara – Get Lit-teamet

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde betalt for at bruge en…

Jeg havde betalt for at bruge en powerbank i små 20-30 minutter, for at herefter finde ud af at der er trukket 300kr og herefter 265kr et Per dage efter.

Fik så kontaktet dem og fik refunderet de 300 men minus mit forbrug, men har stadig ikke modtaget mine 265kr. Der er gået lang tid nu og synes sgu det for dårligt. Det kan ikke passe der skal gå flere dage uden at deres kundeservice aner hvad der foregår.

Kan ikke anbefales.

2 czerwca 2026

Hej A H,

Vi forstår godt, at situationen har været frustrerende. Du kontaktede os den 4. juni, og siden da har vi løbende holdt dig opdateret med de oplysninger, vi havde til rådighed, mens sagen blev undersøgt.

Vi kunne bekræfte, at der var sket en fejl ved registreringen af afleveringen, og derfor blev opkrævningen på 300 kr. korrigeret, så du kun blev opkrævet for den faktiske lejeperiode.

Det resterende beløb på 265 kr. viste sig at være en reservation. Efter en nærmere gennemgang af sagen kunne vi bekræfte, at reservationen allerede var blevet frigivet.Desværre afhænger den endelige frigivelse af din bank, og det kan i nogle tilfælde tage flere dage, før beløbet bliver synligt på kontoen igen.

Vi beklager både ventetiden og den frustration, det har medført, men vi har forsøgt at holde dig informeret gennem hele forløbet og hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Oceniono na 1 z 5

Jeg lånte en powerbank fredag den 15…

Jeg lånte en powerbank fredag den 15 maj kl 17:26 i 7 eleven på Aarhus hovedbanegård. Og aflevere den ca halvanden time senere i Tivoli Friheden, og har i går mandag den 18 maj fået en regning på 335 kr. og vil derfor gerne have mine penge tilbage. Har også prøvet og kontakte dem ved at ringe til dem men det er bare en ai bot der svare. Så skrev i går til dem som de hellere ikke har svaret på.

15 maja 2026

Hej Victor,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager virkelig frustrationen.
Vi har faktisk forsøgt at svare dig, men desværre var e-mailadressen forkert i vores chat, og derfor kom vores svar aldrig frem til dig. Det opdagede vi først i dag, og vi har nu skrevet til dig igen 😊
Vi er allerede i gang med at undersøge sagen omkring afleveringen af powerbanken fra Aarhus H / Tivoli Friheden, og vi hjælper dig selvfølgelig videre derfra 😊
Venlig hilsen, Clara – Get Lit-teamet

Oceniono na 1 z 5

Jeg benyttede jeres powerbank som jeg…

Jeg benyttede jeres powerbank som jeg nu gør en gang i mellem. Denne gang har I trukket 335kr. Jeg afleverede den samme dag.
Jeg har allerede kontaktet jer, men jeg ser gerne at dette beløb bliver refunderet meget hurtigt.

16 maja 2026

Hej Marcus,
Tak for din anmeldelse og tak fordi du kontaktede os direkte omkring sagen 😊
Vi har nu fundet returneringen i systemet og rettet prisen til det korrekte beløb. Refunderingen er allerede sat i gang, og de resterende penge vil være tilbage på din konto inden for 3–5 hverdage.
Vi beklager fejlen med maskinen i Fields og takker for din tålmodighed og hjælp med at finde afleveringen i systemet.

Oceniono na 1 z 5

Nederen at jeg låner en powerbank for…

Nederen at jeg låner en powerbank for strøm, men betaler for al den tid jeg har powerbanken og IKKE den mængde strøm jeg bruger. Altså har jeg ladt op men ikke kan returnere i den næste time f.eks, det betaler jeg stadig for

11 maja 2026

Hej Emirhan,

Tak for din feedback 😊
Vores priser beregnes ud fra den tid, powerbanken er ude af systemet og ikke hvor meget strøm der bliver brugt. Derfor betaler man også for den tid, hvor man stadig har powerbanken med sig, indtil den bliver afleveret tilbage i en station.
Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende, og vi tager din feedback med videre i forhold til, hvordan vi gør priserne mere tydelige for vores kunder.

Fejl i deres app, kostede mig 135kr

Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse ved brug af powerbank fra Get Lit, eller det vil sige jeg fik aldrig brugt powerbanken, da deres app flere gange ikke virkede, og powerbanken kom aldrig ud af hylsteret. Noget der dog virkede var deres betalingssystem, som efterfølgende trak 135kr fra min konto, over 1,5 dag. Dette fandt jeg først ud af for sent, og skrev efterfølgende til support. Her fik jeg en meget uforstående medarbejder til at kigge på sagen, og de mener at de kun har trukket 35kr, og de penge er blevet refunderet tilbage til min konto, hvilket også er rigtigt. De mener dog ikke at de yderligere mangler at tilbage betale mig 100kr, selvom jeg har tydelige beviser på, at pengene er trukket. Ifølge dem blev pengene kun “reserveret” og aldrig trukket, selvom jeg gentagne gange har skrevet, sendt billeder af transaktioner og regnet mig frem til, jeg stadig mangler de 100kr. Nu har jeg givet op på, at se de penge igen, og vil fraråde jer alle om at bruge deres powerbank medmindre I har et ønske om at blive snydt, og støtte en svindel forretning. Tror nogen fra Get Lit, burde kigge lidt på regler omkring transaktioner, og belære deres kundeservice medarbejder i, hvordan det rigtigt fungerer.

4 kwietnia 2026

Hej Mads,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Vi vil gerne præcisere, at vi har gennemgået sagen grundigt sammen med vores betalingssystem. Her kan vi se, at der kun er blevet gennemført én betaling på 35 kr., som også er blevet refunderet til dig.
De øvrige beløb er reservationer fra banken, som ikke er blevet gennemført som betalinger. Derfor har vi heller ikke haft mulighed for at refundere dem, da de aldrig er blevet trukket fra vores side. Vi har også delt dokumentation fra vores betalingssystem med dig for at skabe fuld gennemsigtighed.
Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, da bankers visning af reservationer og gennemførte betalinger kan se ens ud i første omgang.
Vi beklager oplevelsen og tager din feedback med os videre.

Oceniono na 1 z 5

Har brugt selskabet flere gange, det duer aldrig

Har brug selskabet flere gange og oplever seriøst altid problemer. Har købt en lader flere gange for de 35kr og så går den ud efter 2 min. Har også oplevet jeg har købt en powerbank som rent faktisk virker, men så har jeg afleveret den tilbage og er blevet trukket 300kr efter, selvom jeg har afleveret powerbanken

6 marca 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft problemer flere gange. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores brugere skal have.

Hvis en powerbank stopper med at virke efter kort tid, eller hvis en returnering ikke bliver registreret korrekt, vil vi selvfølgelig meget gerne undersøge det nærmere. I nogle tilfælde kan det skyldes en teknisk fejl i maskinen eller en defekt powerbank, og i sådanne tilfælde finder vi altid en løsning.

Da vi desværre ikke kan se dine oplysninger ud fra anmeldelsen, vil vi meget gerne bede dig skrive til os på hello@get-lit.dk, så vi kan finde dine lejeperioder i systemet og hjælpe dig videre.

Vi håber, du vil give os mulighed for at få kigget på sagen og rette op på din oplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Har gjort brug af leje af get lit boks…

Har gjort brug af leje af get lit boks hvor jeg er blevet trukket 100 kr + 35 kr hvilke er iorden for tiden brugt på at lade. Har herefter afleveret lader i butikken og bliver idag trukket 300 kr oveni? Det virker meget underligt. I bedes venligst kontakte mig eller reagere på min henvendelse via jeres hjemmeside.

2 stycznia 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge sagen nærmere. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail på hello@get-lit.dk, så kigger vi på det med det samme.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde mistet min powerbank og kunne…

Jeg havde mistet min powerbank og kunne ikke finde den. Hvis det sker, skal man ikke tøve med at skrive til deres support over Messenger. Jeg havde en rigtig god oplevelse, jeg blev hørt og retfærdigt behandlet. Godt arbejde til Clara fra GetLit

3 lutego 2026

Nem og brugervenlig app

Nem og brugervenlig app, og god kundeservice i forbindelse med spørgsmål.

22 stycznia 2026

Odpowiedź od Get Lit

Hej Mads, tusind tak — det er præcis den oplevelse vi ønsker for alle vores brugere. Rækker du ud hvis du nogensinde har spørgsmål. Venlig hilsen, Clara – Get Lit-teamet

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig kundeservice – det minder mest af alt om svindel.

Jeg nåede ikke engang at lade min telefon, da powerbanken gik ud midt i en betaling, så servicen blev reelt aldrig brugt. Alligevel har de trukket penge to gange – 300 kr og 35 kr – uden at jeg har fået noget som helst ud af det.

Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via mail og telefon, men man ender bare med at tale med en robot, og der kommer ingen svar på mails. Jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.

Det her virker ekstremt uprofessionelt og minder mere om svindel end en seriøs service.

1 stycznia 2026

Hej Jacob

Det er vi virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. :)

Når en powerbank pludselig går ud, er det tegn på powerbanken har fejl. De virker selvfølgelig normalt, så det er super ærgerligt.

Vi kan se din sag allerede er afsluttet hos os. Refunderinger sker automatisk, der kan godt gå nogle hverdage alt efter bank, før beløbene er synlige på din konto.

Vi beklager selvfølgelig også, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. I perioder med høj belastning og ferie kan svartiden være længere end ønsket – Tusind tak for din feedback i hvert fald - den hjælper os med at forbedre serviceoplevelsen fremover.

Rigtig god dag :)
Clara fra Get Lit

Dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice, de prøver ingen gang at hjælpe. Jeg er blevet trukket 300kr selvom jeg har afleveret powerbanken tilbage. Jeg har skrevet til dem 3 gange over mail, ringet til dem, men man sidder og snakker med en robot. Det er en ommer. Jeg har stadig ikke fået svar fra min mail og jeg har ikke fået mine penge tilbage

10 stycznia 2026

Hejsa!

Det er vi selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give :)

I systemet er du allerede er refunderet. Afhængigt af din bank går der typisk 5–7 hverdage, før pengene er synlige på din konto.

Vi beklager selvfølgelig den lange svartid under jule- og nytårsferien og takker for din feedback – den hjælper os med at forbedre vores kundeservice fremover.

Alt det bedste,
Clara fra Get Lit ☀️😊

Oceniono na 1 z 5

Umuligt at komme i kontakt med pga den…

Umuligt at komme i kontakt med pga den forfærdelige ai løsning

12 grudnia 2025

Hej Nikolas!

Tusind tak for din feedback!
Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har oplevet det som svært at komme i kontakt med os. Vores AI-løsning er lavet for at hjælpe hurtigt med de mest almindelige henvendelser, men vi forstår godt, at det ikke altid føles tilstrækkeligt.

Vi forbedrer løbende vores løsning, og din feedback er derfor værdifuld for os i det arbejde. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os :)

Vi satser i hvert fald på det bliver super godt i 2026 ! :)
Rigtig godt nytår herfra!

Alt det bedste fra,
Clara fra Get Lit :)

Oceniono na 2 z 5

Det fup! ikke brug deres App!

Jeg betalte for en Powerbank men jeg fik den aldrig. Den kom ikke ud af boksen. Jeg kunne se på GetLit appen at den stadig trak penge uden jeg havde brugt den. De er mega svære at komme i kontakt med og jeg venter stadig på svar. Deres kundeservices telefonen er en AI "medarbejder", som sagde det man gerne vil høre, som fx: at de nok skal sætte min sag i første række, og at de svarer mig når de mødte ind Mandagmorgen. Dette skete ikke
Det koster 100kr pr døgn, og det bliver ved med at blive lagt oveni det løb der står der i forvejen, indtil powerbanken stopper eller løber tør for strøm

Opdatering: De svarede på min henvendelse og jeg skulle ikke betale noget, hvilket burde være på sin plads - derfor giver jeg 2 stjerner

6 października 2025

Odpowiedź od Get Lit

Hej, tak fordi du opdaterede din anmeldelse og gav os mulighed for at rette op på situationen. Vi beklager frustrationen undervejs og er glade for at vi kom til en løsning. Din feedback hjælper os med at blive bedre. Venlig hilsen, Clara – Get Lit-teamet

Hold jer langt væk!

Jeg kan på ingen måde anbefale GetLit. De bliver ved med at opkræve penge fra min konto på tilfældige tidspunkter, selvom powerbanks altid er afleveret til tiden. Deres system virker fuldstændig uigennemsigtigt, og man har som kunde ingen chance for at gennemskue, hvorfor der pludselig trækkes beløb.

Når man kontakter deres kundeservice via Messenger, får man kun dårlige og intetsigende forklaringer, som ikke løser problemet. Det virker mest af alt som bortforklaringer.

Jeg ser mig nødsaget til at melde GetLit til Forbrugerombudsmanden, for det her er simpelthen ikke i orden. Hold jer langt væk fra dem – man risikerer bare uretfærdige opkrævninger og spild af tid på en elendig kundeservice.

15 sierpnia 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse! Din sag skulle gerne være løst, og 900 kr. er annulleret.

De opkrævninger, du oplevede, stammede fra tidligere ordrer, som først blev trukket, da betalingskortet blev opdateret.

Fejlen opstod, fordi powerbanks blev scannet med et betalingskort, der ikke virkede. Normalt gennemføres betalinger med det samme. Det beklager vi selvfølgelig.

Vi arbejder løbende på at gøre systemet mere klart, så det bliver lettere at følge sine betalinger fremover. Vi er selvfølgelig glade for du rapporterer til os, så vi bliver gjort opmærksomme på fejl :)

Daniel fra Get Lit

SCAMMER DIG FOR AFLEVEREDE POWERBANKS

SCAMMER DIG FOR AFLEVEREDE POWERBANKS
Har nu oplevet at 4/4 afleverede powerbanks ikke bliver registeret i deres app og har fået trukket 4x 300 kr på mit kort - dette på trods af at personalet på baren (storm p i Aalborg ), har sagt der er problemer med ladeboks og man bare skal sætte den i - jeres kundeservice er elendig, og kommer blot med undskyldninger til hvorfor de ikk kan finde mig i deres system, for at undgå at refundere. De har endda fået screenshots fra app og kontoudtog.

Har snakket med flere som har samme oplevelse og næste skridt bliver Forbrugerombudsmanden, hvis jeg ikke får refunderet mine penge

15 września 2025

Hejsa!
Tak for din besked. Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Vores hotline team står klar til at hjælpe i chatten på alle hverdage. Hvis det er henvendelser fra weekenden vil de desværre ikke blive besvaret.

Tak for at gøre os opmærksom på defekter, så vi løbende kan forbedre både app og ladeboksene :)

Daniel fra Get Lit

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej