I rented a power bank for around 30 minutes and returned it properly to the station. I paid the correct rental fee at the time. Now, about a week later, Get Lit has suddenly charged my account... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Top notch customer service, I had accidentally taken the charger to Malmo and couldn’t return. Clara ( or whoever the real person is ) was extremely understanding that this is a real issue and made it... Zobacz więcej
Virkelig fantastisk kundeservice! Hurtig svar, hjælpsomme og vi fandt en løsning! Jeg havde afleveret powerbanken ved en station der var slukket.. så den havde ikke registreret afleveringen og... Zobacz więcej
Til grin system, man kan åbenbart scanner med andres telefoner også modtage en regning på en powerbank, man ingenting har haft med at gøre. Pengene vil de ikke sende retur, svindel!
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Clara var mega god og hurtig til at hjælpe med at få løst mit problem. Mega god oplevelse med servicen

Odpowiedź od Get Lit
Forstående og venligt personale.
Så er GetLit altid en hjælpende hånd når man har brug for strøm!

Odpowiedź od Get Lit
Forstår ikke hvordan de kan få det at løbe rundt ved at leje lokaler ved natklubber osv, jeg lejede en powerbank en fredag til min ven fordi han ikke havde noget strøm. Da han så var færdig prøvede jeg at putte den ind i boksen igen men det virkede ikke.. derefter gav jeg det til rustiks personale, og vågner så op til et par dage efter at jeg har fået en regning på 300 kr. synes det noget svineri. Har skrevet både med get lit og rustik, de gir ikke en fu.k. Så de ska edername ikke ha en god Anmeldelse.

Odpowiedź od Get Lit
Jeg havde betalt for at bruge en powerbank i små 20-30 minutter, for at herefter finde ud af at der er trukket 300kr og herefter 265kr et Per dage efter.
Fik så kontaktet dem og fik refunderet de 300 men minus mit forbrug, men har stadig ikke modtaget mine 265kr. Der er gået lang tid nu og synes sgu det for dårligt. Det kan ikke passe der skal gå flere dage uden at deres kundeservice aner hvad der foregår.
Kan ikke anbefales.

Odpowiedź od Get Lit
Jeg lånte en powerbank fredag den 15 maj kl 17:26 i 7 eleven på Aarhus hovedbanegård. Og aflevere den ca halvanden time senere i Tivoli Friheden, og har i går mandag den 18 maj fået en regning på 335 kr. og vil derfor gerne have mine penge tilbage. Har også prøvet og kontakte dem ved at ringe til dem men det er bare en ai bot der svare. Så skrev i går til dem som de hellere ikke har svaret på.

Odpowiedź od Get Lit
Jeg benyttede jeres powerbank som jeg nu gør en gang i mellem. Denne gang har I trukket 335kr. Jeg afleverede den samme dag.
Jeg har allerede kontaktet jer, men jeg ser gerne at dette beløb bliver refunderet meget hurtigt.

Odpowiedź od Get Lit
Nederen at jeg låner en powerbank for strøm, men betaler for al den tid jeg har powerbanken og IKKE den mængde strøm jeg bruger. Altså har jeg ladt op men ikke kan returnere i den næste time f.eks, det betaler jeg stadig for

Odpowiedź od Get Lit
Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse ved brug af powerbank fra Get Lit, eller det vil sige jeg fik aldrig brugt powerbanken, da deres app flere gange ikke virkede, og powerbanken kom aldrig ud af hylsteret. Noget der dog virkede var deres betalingssystem, som efterfølgende trak 135kr fra min konto, over 1,5 dag. Dette fandt jeg først ud af for sent, og skrev efterfølgende til support. Her fik jeg en meget uforstående medarbejder til at kigge på sagen, og de mener at de kun har trukket 35kr, og de penge er blevet refunderet tilbage til min konto, hvilket også er rigtigt. De mener dog ikke at de yderligere mangler at tilbage betale mig 100kr, selvom jeg har tydelige beviser på, at pengene er trukket. Ifølge dem blev pengene kun “reserveret” og aldrig trukket, selvom jeg gentagne gange har skrevet, sendt billeder af transaktioner og regnet mig frem til, jeg stadig mangler de 100kr. Nu har jeg givet op på, at se de penge igen, og vil fraråde jer alle om at bruge deres powerbank medmindre I har et ønske om at blive snydt, og støtte en svindel forretning. Tror nogen fra Get Lit, burde kigge lidt på regler omkring transaktioner, og belære deres kundeservice medarbejder i, hvordan det rigtigt fungerer.

Odpowiedź od Get Lit
Har brug selskabet flere gange og oplever seriøst altid problemer. Har købt en lader flere gange for de 35kr og så går den ud efter 2 min. Har også oplevet jeg har købt en powerbank som rent faktisk virker, men så har jeg afleveret den tilbage og er blevet trukket 300kr efter, selvom jeg har afleveret powerbanken

Odpowiedź od Get Lit
Har gjort brug af leje af get lit boks hvor jeg er blevet trukket 100 kr + 35 kr hvilke er iorden for tiden brugt på at lade. Har herefter afleveret lader i butikken og bliver idag trukket 300 kr oveni? Det virker meget underligt. I bedes venligst kontakte mig eller reagere på min henvendelse via jeres hjemmeside.

Odpowiedź od Get Lit
Jeg havde mistet min powerbank og kunne ikke finde den. Hvis det sker, skal man ikke tøve med at skrive til deres support over Messenger. Jeg havde en rigtig god oplevelse, jeg blev hørt og retfærdigt behandlet. Godt arbejde til Clara fra GetLit
Nem og brugervenlig app, og god kundeservice i forbindelse med spørgsmål.

Odpowiedź od Get Lit
Super elendig kunde service igen igen igen..
Jeg nåede ikke engang at lade min telefon, da powerbanken gik ud midt i en betaling, så servicen blev reelt aldrig brugt. Alligevel har de trukket penge to gange – 300 kr og 35 kr – uden at jeg har fået noget som helst ud af det.
Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via mail og telefon, men man ender bare med at tale med en robot, og der kommer ingen svar på mails. Jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.
Det her virker ekstremt uprofessionelt og minder mere om svindel end en seriøs service.

Odpowiedź od Get Lit
Virkelig dårlig kundeservice, de prøver ingen gang at hjælpe. Jeg er blevet trukket 300kr selvom jeg har afleveret powerbanken tilbage. Jeg har skrevet til dem 3 gange over mail, ringet til dem, men man sidder og snakker med en robot. Det er en ommer. Jeg har stadig ikke fået svar fra min mail og jeg har ikke fået mine penge tilbage

Odpowiedź od Get Lit
Umuligt at komme i kontakt med pga den forfærdelige ai løsning

Odpowiedź od Get Lit
Jeg betalte for en Powerbank men jeg fik den aldrig. Den kom ikke ud af boksen. Jeg kunne se på GetLit appen at den stadig trak penge uden jeg havde brugt den. De er mega svære at komme i kontakt med og jeg venter stadig på svar. Deres kundeservices telefonen er en AI "medarbejder", som sagde det man gerne vil høre, som fx: at de nok skal sætte min sag i første række, og at de svarer mig når de mødte ind Mandagmorgen. Dette skete ikke
Det koster 100kr pr døgn, og det bliver ved med at blive lagt oveni det løb der står der i forvejen, indtil powerbanken stopper eller løber tør for strøm
Opdatering: De svarede på min henvendelse og jeg skulle ikke betale noget, hvilket burde være på sin plads - derfor giver jeg 2 stjerner

Odpowiedź od Get Lit
Jeg kan på ingen måde anbefale GetLit. De bliver ved med at opkræve penge fra min konto på tilfældige tidspunkter, selvom powerbanks altid er afleveret til tiden. Deres system virker fuldstændig uigennemsigtigt, og man har som kunde ingen chance for at gennemskue, hvorfor der pludselig trækkes beløb.
Når man kontakter deres kundeservice via Messenger, får man kun dårlige og intetsigende forklaringer, som ikke løser problemet. Det virker mest af alt som bortforklaringer.
Jeg ser mig nødsaget til at melde GetLit til Forbrugerombudsmanden, for det her er simpelthen ikke i orden. Hold jer langt væk fra dem – man risikerer bare uretfærdige opkrævninger og spild af tid på en elendig kundeservice.

SCAMMER DIG FOR AFLEVEREDE POWERBANKS
Har nu oplevet at 4/4 afleverede powerbanks ikke bliver registeret i deres app og har fået trukket 4x 300 kr på mit kort - dette på trods af at personalet på baren (storm p i Aalborg ), har sagt der er problemer med ladeboks og man bare skal sætte den i - jeres kundeservice er elendig, og kommer blot med undskyldninger til hvorfor de ikk kan finde mig i deres system, for at undgå at refundere. De har endda fået screenshots fra app og kontoudtog.
Har snakket med flere som har samme oplevelse og næste skridt bliver Forbrugerombudsmanden, hvis jeg ikke får refunderet mine penge