Nej hvor i er nogle rovhuller, i skulle tage at lukke den biks, totalt råddent busselskab, svindel og bedrageri, føj for S
Zobacz, co mówią recenzenci
Ingen driftsforstyrrelser og alt var okay da jeg købte min billet til letbanen, men toget kom aldrig og jeg ventede længe, ingen opdatering. ente med at gå hjem uden at nå noget tog under min bill... Zobacz więcej
Jeg er meget skuffet over min oplevelse med FynBus. Min samlever og jeg skulle købe ungdomsbilletter til letbanen via Rejsebillet-appen. Appen gav tekniske problemer, så den ene billet ikke... Zobacz więcej
Ikke 1 stjerne værd. De udsteder desværre bøder uden bevis og falsk udsagn fra kontrollørs side på baggrund af et negativt syn på unge mennesker. Det er dybt bekymrende da klage systemet er ikke eksis... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Forside til fynbus.dk
Dane kontaktowe
Stany Zjednoczone
- www.fynbus.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig kundeservice og falsk viden😡
Jeg ringede til jeres kundeservice fordi jeg ikke ku se billetten på deres app fordi jeg betalt ober mobilpay og de sagde at kvitteringen på mobilpay var nok bevis så alt var fint så kom kontroløren og så fik jeg en kontrolafgift fordi jeg ikke havde billetten på appen og jeg har klaget til dem men de vil ik gøre noget ved det jeg syntes ærligt i skulle skamme jer at give falsk viden og lyve over jeres kunder jeg kommer ikke til at betale den det er helt ærlig jeres fejl og jeg syntes det for dårlig service at i ik ka jeres gi rigtig viden fra jeres kundeservice
Hvis du oplever udfordringer med kontrollører, så optag det på video.
Hvis du oplever udfordringer med kontrollører fra Fynbus, så optag hele sekvensen på video. Dine ord tæller ikke. Vi har oplevet, at misforståelse med kundeservice omkring rejsekort endte i kontrolafgift. Trods samtaler med kundeservice og dialog omkring situationen, så er der kun et perspektiv, der vægtes hos Fynbus, og det er deres eget. Og selv om kontrolløren lyver, så ender regningen hos dig. Også selvom Ankenævnet påpeger, at der bør følges op hos dem internt.
Ingen form for medmenneskelighed eller forståelse
Min mobil døde lige inden jeg skulle på bussen og jeg nåede ikke at købe en billet inden jeg trådte ind. Jeg tænker, at jeg heldigvis kan nå at få det klaret, som det første så snart jeg er i bussen fordi heldigvis så har jeg min oplader med og skal bare have den ind i en af bussens opladestik. Det ville ikke tage mere end 2 minutter. Imens at jeg sidder og skal til at sætte mit stik i opladeren får jeg at vide med det samme, at jeg skal betale de 750. Da jeg allerede er trådt ind i bussen uden billet, så har jeg været ulydig og står til afgift. Igennem hele processen har jeg været helt ærlig omkring min situation og min intention om at købe billet, men der er absolut ingen forståelse for min situation at hente der. Når jeg tænker tilbage på alle de gange jeg har bøvlet med betaling for derefter at have fået at vide, at jeg bare kan vise det senere imens bussen kører, så bliver jeg næsten vred. Hvorfor er det i orden for de gange, at chaufføren kører inden jeg har betalt min billet, men det er ikke i orden denne gang?
Jeg forstår godt, at der skal være regler, men jeg er dybt skuffet oven på min oplevelse i dag. Jeg havde en uheldig situation, som jeg var helt ærlig omkring, og der var absolut ingen medmenneskelighed, forståelse eller tillid at blive mødt med.
Hvis Fynbus skal være så hyper-anale med deres billettjek, at man ikke engang må betale inden bussen overhovedet er kørt, så skal de måske have sig et bedre system.
Min bøde OG min billet blev betalt med det samme, da jeg ønsker at fremstå som et tillidsfuldt menneske.
Hvordan ønsker I at fremstå Fynbus?
Fuldstændig til grin
Fuldstændig til grin. 2 Busser passerer mig på stoppestedet missede mit tog til hoftescanningen. Servicen var til ABSOLUT ingen hjælp. Kan på ingen måde anbefales. Dybt Dybt Dybt til grin
Rigidt system
Rigidt system, hvor medarbejderne er ude af stand til at hjælpe dig.
Jeg har bestilt et ungdomskort, som jeg kan bruge til at komme til min praktikplads i København. Dog er der gået noget galt under min bestlling, så jeg har brugt 618 kroner på et kort, hvor jeg kun kan komme rundt på fyn. Det kan jeg ikke bruge til noget.
Jeg skulle åbenbart havde bestilt et til kort. Jeg glemte lige at trykke på noget - men det kan der ikke rettes op på, og jeg kan heller ikke få mine penge tilbage. Og jeg kan heller ikke købe mit pendlerkort, uden at købe et nyt FynBus kort til endnu 618 kr.
Selvom jeg er godkendt til at kunne køre til København, og det har fungeret de sidste måneder, så kan jeg ikke få ændret det, uden at købe et nyt kort til 618 kroner, som også dækker en måned, hvor jeg ikke skal bruge det, da jeg på det tidspunkt er flyttet til københavn (og forhåbentlig aldrig nogensinde skal deale med FynBus igen)
Så udover at jeg har bruget 618 kroner på et rejsekort, som jeg ikke kan bruge til noget som helts, skal jeg nu også bruge penge på at rejse til og fra københavn de næste dage, hvilket hurtigt kan komme op på langt over 600 kroner.
Og det er fanme sørgeligt at havde smidt 618 + prisen på DSBs ekstremt dyre billtere ud af vinduet som en fattig studerende, der er i praktik og derfor ikke har arbejde ved siden af studet for tiden.
FynBus forstår at gøre en presset situation lige lidt værre.
buschaufførerne kørte et skilt ned.
Bliver aldrig bedre..
Bliver aldrig bedre... Der er stadig gange de ikke gider køre...
A happy passenger
I use Fynbus everyday and i am more than satisfied with the service i receive. they are mostly on time and the drivers are very helpful. There is always free seats for everyone and specially for alderies and those with kids.The only problem i had before i have fynbus app was that there was no possible way to pay with my mastercard from Sweden and i also had no access to any other paying apps.
Bussen kom aldrig i Midskov
Vores søn der går i 0. klasse på en skole i kerteminde kommune havde set frem til at komme til bagedag i sin klasse torsdag den 30. september. Noget han havde glædet sig rigtigt meget til.
Men han var nødt til at tage den ene ! skolebus fra fynbus da bilen var på værksted. Bussen gik kl 07.42. Min søn var der sammen med sin mor kl. 07.32.
Bussen kom aldrig. Enten kom den for tidligt eller kørte den gale vej. Fynbus påstår dog at de har været forbi busstoppestedet.
Ydermere nægtede trafikvagten hos fynbus overhovedet at høre på hvad mor og barn havde oplevet. De nægtede at arrangere eller betale for anden transport fx taxi.Vedkommende optrådte ekstremt arrogant og hørte slet ikke efter eller tog det alvoligt. Hvad vil fynbus gøre ved det?
Hvis det var muligt at give 0 stjerner så værsgo.
Dårlig kundeservice
Rigtig dårlig service ifb. med bestilling og fornyelse af ungdomskort.
Systemet fungerer ikke og kundeservice oplyser de ikke kan hjælpe.
Aldrig bestil et rejsekort/ungdomskort.
Aldrig bestil et rejsekort/ungdomskort.
Kundeservicen er en joke
2 ugers svartid på en sag..
2 ugers svartid på en sag... Periodekort virker ikke, også selvom der er blevet tanket op her den 30. Virker på hele Fyn. Betaler mange penge for det her, en af verdens rigeste customer service og svartid inden for sådan en funktionalitet.
Mage til bondefangeri 🤬😡
Kunne man havde jeg givet 0 stjerner
Min,bedre halvdel skulle fra Svendborg til Nyborg og retur samme dag. Finder ud af de har en turist billet til 50er. Jeg tænker det er det hun skal have for at spare penge da vores penge er små i forvejen. Men 3 gange på app og 2 gange i webshoppen tager den vores penge uden vi får nogen form for billet. Så vi ser os tvunget til at betale 2x74 kroner for at komme fra Svendborg til Nyborg og retur. Den søde chauffør der kører os tilbage til,Svendborg råder os til at søge om st få refunderet differencen. Det gør jeg så men den ukompetente kundeservice medarbejder nægter at refundere differencen. Har ikke andre muligheder for at komme rundt havde jeg det var Fynbus boykottet
Nej tak til Fynbus!
Nej tak til Fynbus!
Jeg ville råde til at investere i en el-cykel eller lignende.
Utrolig dårlig service. Har været kunde ved dem i en længere periode og måden de behandler deres kunder på er kritisk.
Bussen var forsinket
Bussen var forsinket, så jeg glippede mit tog ved Nyborg. Jeg ringede til FynBus for at få refunderet billetten og der fik jeg en "det er på eget ansvar du". Tag odenselinjen i stedet 👎
total sure og negative chauførrer,de…
total sure og negative chauførrer,de kører så man blir kastet rundt i bussen,det en bus ikke en kampvogne fra beirut
Aldrig igen!!!!
Simpelthen de mest ubehøvlede chauffører og kontrollører jeg nogensinde har mødt!! Ingen form for respekt eller forståelse for hverken misforståelser eller at DERES medarbejdere giver misledende informationer. Kommer aldrig til at køre med offentlig transport på fyn igen! Desuden kører de som sindsyge, og langt over fartgrænsen.
God service. Busen kører til tiden, flinke buschauffør. Busener er rent og der er god plads til corona sikkerhed. Rejsekort fungere ok, men hvorfor er der ikke rebatter i jeres app?
375kr bøde, men betalt billet.
Hvis det var muligt ikke at give nogle stjerner, havde de ikke fået nogle.
375kr i bøde for en billet som var betalt. Jeg kunne fremvise billet, men det var åbenbart ikke godt nok. Jeg prøvede at skrive ind til fynbus, men de var på ingen måde Samarbejdsvillig.
Utroligt at man kan være så sur som…
Utroligt at man kan være så sur som buschauffør! Dertil kører de som sindssyge
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.