Friluftsvaror Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Two years ago, we bought some parts from Friluftsvaror in Malmö that broke within the warranty period. We recently filed a complaint about these items from Germany. We were immediately compensated wi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket snabb leverans fram till ytterdörren. Mycket funktionella finesser då det gäller inställning av ryggstödet. Låg vikt i förhållande till den tunga funktion som stolarna skall verka under. Bra pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Otrolig kundservice! När PostNord tappade bort mitt paket som innehöll en present så skickade Friluftsvaror omedelbart ett nytt och såg till att jag hann få presenten i tid. Så fint och personligt e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu är det så att jag ska ge bort denna vara som 50 års present. Kan inte svara så mycket mer. Ska ge bort den i veckan som kommer. Annars kan jag säga den kom fort fram. Har för tillfället bara bra... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu
  2. Sprzedaż internetowa
  3. Sklep sportowy (outdoor)
  4. Sklep sportowy

Napisane przez firmę

Outdoor-butik med ett noga utvalt sortiment med allt du behöver för ett aktivt uteliv. Tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, alpint och mycket mer för alla dina utenätter. Drivet av friluftsentusiaster.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 114

Napisz recenzję

Nöjd med beställd vara

Nöjd med beställd vara. Snabb leverans

12 stycznia 2026

Tack för ditt omdöme! 😊
Vad bra att höra att du är nöjd med varan och att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Med ett bra utbud och väldigt mycket…

Med ett bra utbud och väldigt mycket bättre priser än andra 'Naturbutiker. Och personalen kan sin sak och har ett proffsigt bemötande.

5 stycznia 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att du uppskattar både utbudet, priserna och våra säljare. Vi jobbar hårt med utbildning och är alltid nyfikna på vad som är nytt på marknaden. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb och fin service!

30 grudnia 2025

Odpowiedź od Friluftsvaror

Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet 🌟
Du är varmt välkommen tillbaka!

Prisvärd!

Känns prisvärd deluxe!.

22 grudnia 2025

Stort tack! 🙌
Vad kul att höra att du upplever oss som prisvärda – ja till och med deluxe 😄
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdöme!

Heja er!

Utbud, service och dialog med mig som kund. Vad behövde jag? Inget krängande eller jobbig "det här är bäst och dyrast."
Tack! Jag har redan tipsat andra scoutkompisar om att åka hit.

23 grudnia 2025

Stort, stort tack! 🙏
Det betyder verkligen mycket för oss att du uppskattar utbudet, servicen och dialogen – precis så vill vi jobba.

Extra kul att höra att du redan tipsat scoutkompisarna 💚 Det är det finaste betyget vi kan få.
Välkommen tillbaka!

Snabb service

15 grudnia 2025

Tack! 😊
Härligt att höra att du är nöjd med den snabba servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Bra service och produkter

Bra produkter. Bra priser. Bra möjlighet att handla online och hämta snabbt i affären.

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Friluftsvaror

Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, priserna :)

Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Jag har letat länge efter skor som…

Jag har letat länge efter skor som passar mina stora och breda fötter! Och äntligen fick jag tag på storleken. Leveransen gick som på räls. Väldigt nöjd!

12 grudnia 2025

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟
Vad skönt att höra att du äntligen hittade skor som passar dina stora och breda fötter – det vet vi kan vara en riktig utmaning.

Tack för att du delar med dig, och varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Jag blev intresserad av de…

Jag blev intresserad av de svensktillverkade ullsockorna. Bra att ni säljer SWULL!

8 grudnia 2025

Vad roligt att höra! 😊
Vi är glada att du uppskattade ullsockorna – och att du hittade Swull hos oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, och varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

This natural world has a future and it starts with good people and then clothes.

It is nice to be met with people that talk and feel like they also enjoyed the natural world and how we can enjoy that world. Young individuals have started being scared of the natural world and it's nice to see young people in the shop learning and participating.
It just feels wholesome when I visit the shop.

13 grudnia 2025

Odpowiedź od Friluftsvaror

Tack för dina fina ord 🌱
Det betyder mycket för oss att du upplever butiken som genuin och välkomnande, och att vårt engagemang för naturen märks. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!.

Hjälpsamma vid byte

Var osäker på att jag fick korrekt modell och via er chatt fick jag mail och hjälp med att få svar på modell och den var fel men det löste sig snabbt med att en ny ska skickas. God service och trevligt samtal via telefon.

11 grudnia 2025

Tack för ditt omdöme! 😊
Vad bra att höra att vi kunde reda ut modellfrågan snabbt och hjälpa till med bytet. Kul också att du uppskattade både chatten och telefonsamtalet. God service och smidiga lösningar är viktigt för oss – varmt välkommen tillbaka!

Nöjd

Snabb och pålitlig leverans

28 listopada 2025

Tack för ditt omdöme! 😊
Härligt att höra att du är nöjd och att leveransen var både snabb och pålitlig. Varmt välkommen tillbaka!

Utomordentlig service

Bra pris. Snabb leverans.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Friluftsvaror

Stort tack för ditt omdöme! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen, priset och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Snabb service och prisvärda varor

Snabb service, bra erbjudande och en bra sovsäck till ett vettigt pris.

28 listopada 2025

Odpowiedź od Friluftsvaror

Stort tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen, erbjudandet och sovsäcken. Vi hoppas att den kommer till stor användning och ge många sköna nätter. Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 2 z 5

Kompass

Köpte en liten kompass. Helt värdelös. Funkade inte ens!

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Friluftsvaror

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Det var tråkigt att höra att kompassen inte fungerade som förväntat. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Kompasser är känsliga för annan teknisk utrustning och det är viktigt att den hålls plant. Inte är nära eller på t ex din mobil, GPS, klocka eller annan elektronik då det gör att kompassnålen kan visa fel eller t om snurra.

Vi tar gärna emot produkten i retur så att vi kan undersöka den närmare och lyfta frågan vidare med vår leverantör. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig vidare med retur och återkoppling.

Tack igen för att du uppmärksammade oss på detta, din feedback hjälper oss att bli bättre.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej