Trevlig kontakt med kundservice. Skrev fel i beställningen men de var hjälpsamma och såg till att mitt paket kom till Skåne och inte Luleå! Tack för att ni stöder scouterna med rabatter!
Enkel beställning och snabb leverans. Hantering som man förväntar sig ska vara. Rekommenderas. Ett plus: Det går att beställa UTAN att blanda in Klarna. Detta är något som fler företag borde uppm... Zobacz więcej
Otrolig kundservice! När PostNord tappade bort mitt paket som innehöll en present så skickade Friluftsvaror omedelbart ett nytt och såg till att jag hann få presenten i tid. Så fint och personligt e... Zobacz więcej
Nu är det så att jag ska ge bort denna vara som 50 års present. Kan inte svara så mycket mer. Ska ge bort den i veckan som kommer. Annars kan jag säga den kom fort fram. Har för tillfället bara bra... Zobacz więcej
Outdoor-butik med ett noga utvalt sortiment med allt du behöver för ett aktivt uteliv. Tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, alpint och mycket mer för alla dina utenätter. Drivet av friluftsentusiaster.
Agnesfridsvägen 178, 213 76, Malmö, Szwecja
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hade vad jag behövde och fanns på lager så gick att plocka upp inom en timme.

Odpowiedź od Friluftsvaror
Jag ville testa annan storlek än den jag beställt online och personalen var till mötesgående,hjälpsam och hade ett mycket fint bemötande

Odpowiedź od Friluftsvaror
Trevlig kontakt med kundservice.
Tack för att ni stöder scouterna med rabatter!

Odpowiedź od Friluftsvaror
Bra leveranstid och fina tshirts i färger som annars kan vara svåra att hitta på nätet!

Odpowiedź od Friluftsvaror
Snabb service och leverans. Samt trevligt bemötande

Väldigt snabb och smidig leverans. Bra priser. Jag är mycket nöjd 😊

Odpowiedź od Friluftsvaror
Bra information om produkten på hemsidan, inklusive vikt. Personligt bemötande i orderbekräftelsen. Snabb leverans.