Utrustad.se Recenzje 305

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Detta är en familjebutik, något jag värdesätter stort framför alla stora butikskedjor. De är super trevliga och hjälper till med att lösa ens behov, finns det inte hemma på lager så löser dem det... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det är bara en sak jag är besviken över och det är fodret i stövlarna. Det var inte det jag förväntade mig. Jag hade trott att det skulle vara mer värmande, men man blir kall om fötterna snabbt i stöv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en fröjd att köpa min utrustning där! Det var en toppen service, jag kunde ringa dit och fick fantastiskt rådgivning och hjälp på vägen! Jag rekommenderar de varmt!!! Super snabb leverans... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep sportowy (outdoor)
  2. Sklep z odzieżą aktywną
  3. Sklep turystyczny
  4. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu
  5. Sklep z butami
  6. Sklep sportowy

Informacje o Utrustad.se

Napisane przez firmę

Utrustad.se är en friluftsbutik belägen i Storuman, Västerbottens inland och hjärtat av Lappland. Vi har stor kunskap om friluftsliv i den nordiska vildmarken och produkterna som gör dina turer bättre. Hos oss får du alltid ta del av vår expertkunskap, personlig service och ett stort engagemang för ditt friluftsliv. Vi har specialiserat oss på vandring och turskidåkning i de svenska fjällen. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment med produkter för friluftsliv med friluftsutrustning så som, tält, sovsäckar, liggunderlag, stormkök, vandringsryggsäckar, verktyg och mycket mer. Vi har även ett stort utbud av kläder, vandringskängor, gummistövlar, hikingskor, med mera. I vår webshop finns även allt du behöver för att åka turskidor. Vi har turskidor, både med och utan stålkanter, Pjäxor, stavar, skins, pulkor och utrustning för att tälta på vintern. Du kan också köpa turskidor i paket som är noga sammansatta av våra fjällexperter. Till oss är du alltid välkommen. Vi strävar efter att hålla en nära kontakt med våra kunder och är tillgängliga oavsett om du har frågor eller behöver rådgivning om utrustning, Kanske har specifika önskemål eller saknar något i sortimentet, eller kanske behöver råd eller inspiration till nästa tur på fjället! Varmt välkommen!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Personalen Johanna 😍

Johanna kan VERKLIGEN de här med service!😍 hon vet vad man behöver, innan man ens behöver det själv. Helt klart rätt kvinna på rätt plats. Företaget borde verkligen ta vara på personal som henne. Otroligt hjälpsam och fantastiskt trevlig!

15 kwietnia 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Snigeltransport

Skickade godset via buss och nu verkar det fastnat i Jönköping. Borde se över logistiken.

31 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Tack för din feedback! Vi följer upp detta med speditören så det inte ska hända igen. Vi beklagar att din leverans tog några dagar extra. Hör av dig om det är något mer vi kan göra för dig!

Snabb leverans på beställningen

Snabb leverans på beställningen!
Varan passade o till bra pris

30 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Då är allt som det ska! Hör av dig om vi kan göra något mer för dig! Tack för att du handlar hos oss!

Inga problem

Inga problem, snabb leverans. Ej provat produkten ännu men den ser ut som förväntat.

30 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Perfekt! Tack för att du handlar hos oss!

Allt bra

Allt bra, pris och leverans👍🏼

6 października 2025

Odpowiedź od Utrustad.se

Perfekt! Tack för att du handlar av oss!

Toppen!

Billigt, snabb leverans

27 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Kul att du är nöjd med din beställning! Tack för att du handlar av oss!

Snabbt

Snabbt, smidigt och bra support. Klockrent.

24 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Perfekt! Kul att du uppskattar vår service! Tack för att du handlar hos oss!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundservice med personal…

Fantastisk kundservice med personal tillgängliga både över mail och telefon, kunniga kring utrustning och lösningsorienterade!

2 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Vad roligt att du uppskattar vår personliga service. Vi försöker att alltid svara på frågor och vara tillgängliga för råd och vägledning inför köp. Tack för att du handlar hos oss!

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, svar direkt via telefon vid frågor;

9 marca 2026

Odpowiedź od Utrustad.se

Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och tack för att du handlar hos oss!

+ Pris o leverans

Leverans på utsatt tid o pris på wool - sittdynan konkurrens kraftigt pris utan förbehåll. Jag kommer att köpa av dem igen.

6 marca 2026

Varmt välkommen åter!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej