FredeLy er en rigtig god familievirksomhed, hvor man altid føler sig velkommen. Kvaliteten er i top, og kundeservicen er virkelig god – man bliver altid taget godt imod, og de er dygtige til at... Zobacz więcej
Et skønt lille familie firma der lave skønt tøj til børn og voksen * Verdens bedste kundeservice * dejligt lækkert og behaligt tøj * kan klart anbefale at købe tøj her priser, str og kvalitet... Zobacz więcej
Vi er meget glade for kravetrøjerne til en varm dreng. Har både ensfarvede og dem i print. Stoffet er let og ikke for tykt så der er bevægelses muligheder til aktiv leg. Har også brugt Fredely til fle... Zobacz więcej
Til helt almindeligt tøj, får man flot og anderledes, glade print. Vi har modtaget fire sondebody’er fra Fredely. På to af dem faldt hhv. en og to trykknapper af efter kort tids brug. Der blev... Zobacz więcej
- Sklep z odzieżą dziecięcą
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep odzieżowy
Vi er en ambitiøs virksomhed som stræber efter at sy unikt tøj til dine små guldklumper. Vores vision er, at skabe behageligt tøj som udover at være flot og præsentabelt, også muliggør fysisk leg og udvikling for barnet. I samarbejde med os, har du mulighed for at skabe et unikt stykke tøj til dit unikke barn.
Bag præstegården 1, 3370, Melby, Dania
- 31415828
- fredely@outlook.dk
- www.fredely.dk
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Tøj af god kvalitet og super god service
Virkelig god service
Virkelig god service! Vi bestilte en nissehue til vores søn, men den var desværre gået op i syningen. Indenfor 5 minutter havde de allerede svaret og de ville sende en helt ny hue til os. Kæmpe anbefaling herfra!👏🏻