Reakcja na opinię
For det første mega god service og hurtig tilbagemelding da jeg kontaktede dem. Vi fik soveposen hjem og den har uden tvivl gjort vores søn mere rolig om aftenen og natten. Han var i periode med me... Zobacz więcej
Helt igennem fantastisk tyngdepose! Før sov vores dreng meget uroligt om natten, hvilket også påvirkede vores nattesøvn. Efter vi begyndte at bruge soveposen, sover han trygt og roligt hele natten og... Zobacz więcej
Super service og hurtig betjening. Der er intet at sætte en finger på. Fint produkt virker som det skal.
Reakcja na opinię
Vi har samlet vores erfaringer indenfor webshopdrift i baby- og børnesegmentet, og fokuserer nu al vores energi på unikke søvnløsninger til baby og forældre. Vi går aldrig på kompromis med kundeservice.
For det første mega god service og hurtig tilbagemelding da jeg kontaktede dem.
Vi fik soveposen hjem og den har uden tvivl gjort vores søn mere rolig om aftenen og natten. Han var i periode med meget motorisk uro (kravle stadie/stå/gå) og vækkede ofte sig selv. Vi prøvede med soveposen og det har hjulpet.
Så tak for det og kæmpe anbefaling herfra
Helt igennem fantastisk tyngdesovepose!
Vores dreng på 7 uger sov meget uroligt og havde generelt svært ved at finde ro til når han skulle sove både lure om dagen, men også til natten.
Vi købte tyngdesoveposen med indbygget svøb og han sover som en helt anden baby! Vi kan faktisk putte ham i hans egen seng hvor han selv finder ro til at falde i søvn efterfølgende!
Kæmpe anbefaling fra os 🩵
Helt igennem fantastisk tyngdepose!
Før sov vores dreng meget uroligt om natten, hvilket også påvirkede vores nattesøvn. Efter vi begyndte at bruge soveposen, sover han trygt og roligt hele natten og holder sig varm, selvom han tidligere smed dynen af sig. Resultatet er, at hele familien nu får en god nattesøvn ❤️
Vi købte et Sleepyswaddle, og oplever at kombinationen af tyngde og svøb er godt for vores pige med meget aktive arme og ben. Det er dog lidt svært at skifte hende, når man bruger svøbet, og den er lidt upraktisk at bruge uden svøbet, da det er en lidt tyk del stof, som ikke kan tages af.
Overordnet ville jeg anbefale produktet, hvis man ligesom os har et barn der vækker sig selv pga arm- og benbevægelser. Vi foretrækker denne over andre tyngdeposer uden svøb eller mulighed for at lukke ærmegabet med knapper. Hvis den skulle have topanmeldelse, skulle man kunne tage delen med svøb af.

Odpowiedź od Babysleepy
Hurtig forsendelse, godt produkt. Vi har nu brugt soveposen fast 1 uge ved alle lure - (ikke om natten) og den er hver en krone vær! Hun kommer i en bedre søvn end hun længe har gjordt i barnevognen. Vi købte den fordi efter det er blevet lunt og vores datter ikke længere sover i flyverdragt har det været et problem at finde ro for hende kun med dyne, den nye tyngde pose gir hende virkelig ro.

Odpowiedź od Babysleepy
Virker bedre end vores tyngdedyne, kan ikke sparkes af. Super kundeservice 👍
Hurtig levering - bedste kundeservice jeg har prøvet
Super god kundeservice – hurtige svar og hjælpsomme
Stor anbefaling herfra. Den lille sover meget bedre efter vi har købt babysleepy, og vi kan nu få en tiltrængt god nattesøvn 🙏🙏
Endelig en løsning der virker. Hurtig levering.
En tyngdesovepose som de små vil elske! I forvejen elsker de følelsen af at blive svøbet, så denne sovepose er super til efter nyfødte fasen og kan være med til at give dem ro om natten 👍🏻
Absolut ingen tvivl om 5 stjerner. Bestilte onsdag aften. Det kom fredag. Super service. Bruger dem bestemt igen.

Odpowiedź od Babysleepy
Glad for at det eneste sted jeg fandt dette produkt er en dansk webshop med forrygende service. Det er bare meget lettere at svøbe den lille og lægge ham til ro - tusind tak!
God service og hurtig levering 😊
Vi er meget glade for vores tyngdesovepose, nu sover vores søn endelig roligt hele natten 😊
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.