We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej
Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej
Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Producent dywanów i wykładzin
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z dywanikami
Napisane przez firmę
Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.
Dane kontaktowe
Holandia
- 030 207 2030
- www.floorpassion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, maanden geleden mat besteld en direct betaald maar nog steeds niks ontvangen!!!! Geen communicatie vanuit het bedrijf!!! Denk 2x na voor je hier iets besteld!!!

Odpowiedź od Floorpassion
Snelle levering, mooie kwaliteit, goede service
Snelle levering, mooi kleed, mooier dan verwacht, goede service, prima levering
Top bedrijf!
Heel fijn bedrijf om je kleden te kopen. Enorme keuze. Medewerkers zijn enorm betrokken en geven desgevraagd professioneel advies. De service en klantwaarde voor dit bedrijf is echt ongekend. Ik kan iedereen, die een kwalitatief goed en mooi kleed wil kopen dit bedrijf aanbevelen.

In 1 woord FANTASTISCH
Ik had eerst een verkeerde maat besteld, toen ik daarover belde werd meteen geannuleerd en een andere maat besteld. Daarna kreeg ik nog een staaltje voor de kleur meegestuurd. Zomaar uit zichzelf. Echt fantastische ervaring gehad. Ik zou ook iedereen aanraden daar een vloerkleed te bestellen
Hele slechte ervaring met Floorpassion
Hele slechte ervaring met een vloerkleed van Floorpassion. Ik heb het Hampton fluffy kleed gekocht voor meer dan €500. Na een paar maanden begon het al lelijker te worden. Na een half jaar zag het er niet meer uit. Totaal niet meer zacht, leek wel stro.
Floorpassion stuurde een reinigingsmiddel op en gaf aan dat het kleed hiermee weer zacht zou worden. Dit is absoluut niet het geval.
Ik moest het ook regelmatig stofzuigen en draaien maar dat deed ik al.
Ik heb het kleed nog liggen omdat het zo duur was maar ik ga het nu echt weg doen, het ontsiert m’n hele huiskamer.
Ongelooflijk zo’n slechte kwaliteit voor zo’n hoge prijs. Er zit 3 jaar garantie op, geen idee waarop. Want een fluffy kleed dat eruit ziet als een berg stro valt er blijkbaar niet onder. De kwaliteit is enorm slecht en ze leggen het probleem bij de klant.
Voor mij nooit meer Floorpassion.

Odpowiedź od Floorpassion
Prachtige vloerkleed en top bezorging
Snelle levering en niet geheel…
Snelle levering en niet geheel onbelangrijk prachtig kleed!!!Nog niet in gebruik i.v.m a.s verhuizing

Odpowiedź od Floorpassion
Het werd netjes op tijd geleverd en het…
Het werd netjes op tijd geleverd en het tapijt was echt zo mooi als op de foto. Totaal geen spijt

Odpowiedź od Floorpassion
Duidelijke contact via de mail wanneer…
Duidelijke contact via de mail wanneer het geleverd werd.
Bij vragen ook snel antwoord terug helemaal top!
Goeie kwaliteit snelle levering
Je wordt goed op de hoogte gehouden…
Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de levering.
Mooi kleed en snel geleverd!! Blij mee
Zeer teleurstellende ervaring - bestelling nooit ontvangen!
Ruim een maand geleden heb ik 2 vloerkleden besteld. Volgens de website was het ene vloerkleed gewoon op voorraad, en de andere had een levertijd van 2 weken, dus ik verwachtte een redelijk snelle levering. Helaas is dit totaal niet het geval gebleken.
In eerste instantie besloten ze bij de klantenservice dat het beter was om mij twee staaltjes toe te sturen dan 2 voerkleden, omdat ik dan beter kon beoordelen welk kleed ik daadwerkelijk wilde. Dit wilde ik niet en gaven ze me aan dat ze zo snel mogelijk beide kleden zouden toe sturen (binnen 2 weken). Ondertussen zijn we meer dan 4 weken verder heb ik beide kleden nog steeds niet ontvangen.
Ik heb inmiddels meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, en elke keer werd mij verteld dat de levering weer is vertraagd. Dit is bijzonder frustrerend en toont aan dat er weinig transparantie en efficiëntie is in hun voorraad- en leveringsbeheer.
Na lang wachten heb ik uiteindelijk besloten om de bestellingen te annuleren. Dit had veel eerder moeten gebeuren, maar ik hoopte telkens dat de beloofde levertijd nagekomen zou worden.
Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Ik zou floorpassion niet aanraden als je op zoek bent naar betrouwbare en tijdige levering van je bestellingen.

Odpowiedź od Floorpassion
Vanwege de duidelijke site en de…
Vanwege de duidelijke site en de snelheid waarop gereageerd werd!
Tevreden !!!
Wat een fijne zaak is dit
Wat een fijne zaak is dit. Heel handig en zonder problemen snel staaltjes gestuurd zodat er een goede keuze gemaakt kan worden. Toen de keuze was gemaakt, en omdat het kleed op voorraad was, lag het 2 dagen later bij mij op de vloer. Ik ben er heel blij mee!

Mooie producten
Mooie producten, vlotte levering.
Prettig dat vooraf niet moeilijk werd gedaan mbt bestelling van meerdere kleedstalen.
Communicatie vanuit floorpassion mag wat actiever, nu zelf enkele keren contact gezocht mbt daadwerkelijke levering van kleed in afm. 235x315 cm.
Bezorging door Van de Hoef Logistiek helemaal top!

Odpowiedź od Floorpassion
Wij zitten nu aan ons derde tapijt van…
- update-
Mail naar floorpassion verstuurd aan de hand van het antwoord. Zodra er antwoord is laten wij het hier weten.
Wij zitten nu aan ons derde tapijt van floorpassion puur omdat ik alleen de Fay soft beige zo intens mooi vind. Echter nu voor de 3e keer na nog geen half jaar een kleed wat volledig aan het bobbelen is en kleeft aan elkaar. Als je ieder half jaar een nieuw kleed moet kopen schiet het ook niet op. Hoe geweldig mooi de tapijten ook zijn de kwaliteit is echt niet goed en de klantenservice ook niet. Toen we een gebruikt kleed kregen hebben wij zeer veel mailtjes/telefoontjes moeten sturen alvorens het een keer werd omgewisseld. Dat kleed is nu na 6 maanden dus weer lelijk.

Heerlijk zacht vloerkleed
Prachtig vloerkleed. Prettig dat we met de proefstukjes al een goed beeld konden krijgen van het kleed en hoe het aanvoelt.
Bestelling en levering ging heel soepel en snel.
Snelle levering en kleed precies zoals…
Snelle levering en kleed precies zoals we dachten. Eerst 4 sampels besteld en daarmee konden we een goede keuze maken. Kleed was razendsnel binnen. Super!!

Doświadczenie Trustpilot