Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een geweldige ervaring met Flex Student Services! Vanaf het eerste contact was het team behulpzaam, professioneel en oprecht vriendelijk. Je voelt je echt gezien als klant er wordt goed naar j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Since our first house move to every small and sometimes big jobs, like fixing lights on high ceilings of attic, plumbing 😯 problems, getting the bathroom renovated, Flex Student has been my trusted g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dankzij de hulp van flex student verhuis service verliep mijn verhuizing gesmeerd. De verhuizers zaten niet stil, maar planden vooruit en zetten een tandje bij op de momenten dat dat nodig was. Zeker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Keurig bedrijf. Ze zijn stipt op tijd en werken heel nauwkeurig. Producten zijn netjes ingepakt met de door hun eigen meegenomen bescherming en vervolgens veilig ongedeerd verhuisd naar de nieuwe loca... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe

Napisane przez firmę

Wij zijn een professioneel, goedkoop en vertrouwd verhuisbedrijf in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van zakelijke en particuliere inboedels tegen de scherpste prijzen. Tot op heden konden wij meer dan 2000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf. U kunt met ons professioneel verhuisbedrijf uw gehele inboedel goedkoop verhuizen. Alle soorten werkzaamheden die komen kijken bij een verhuizing zoals: Inpakwerkzaamheden, (de)montage van uw meubels en/of kluswerkzaamheden. Ook losse transport van o.a. IKEA meubilair.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

De meest geweldige verhuizing

De verhuizing verliep heel goed en de verhuizers Remco, Aram en Ilya waren zeer begripvol voor elk verzoek van ons. De meest goed verlopende vriendelijke verhuizing ooit. Zeer aan te bevelen.
Joyce Kramp

15 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos!!

Onvakkundig, voorwaarden en tarieven veranderen achteraf.

Gebroken spullen door hun medewerkers worden afgeschoven op een ander.

4 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Namens mijn 88jarige zieke moeder, dank.

Hierbij wil ik mede namens mijn moeder dank uitspreken voor het prettige ‘professionele’ contact plus de soepele uitvoering van de verhuizing.
De twee verhuizers maakten een flexibele fijne indruk en speelde goed in op de situatie van mijn zieke moeder naar de zorginstelling.
Dat ondanks de extreme hitte zowel in de flat van mijn moeder als buiten, namelijk 30 graden.
Mijn goede ervaring ga ik zeker gebruiken in mijn functie en mogelijk in de nabije toekomst voor mijn eigen verhuizing.

25 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Bel flex student voor je verhuizing!

Fijn om te zien dat er zo snel gereageerd werd op mijn offerte aanvraag. Binnen 5 minuten had ik stefan aan de lijn en konden wij onze spoed verhuizing snel regelen. De jongens waren snel en op tijd. Vlekkeloze verhuizing. Zeker een aanrader!

5 czerwca 2023

🤩Klantvriendelijk en efficiënt!🤩

Klantvriendelijk en efficiënt!
De verhuizing werd professioneel uitgevoerd door vriendelijke medewerkers.
Alles soepel en zonder schade!

Vriendelijk voorgesprek met goede offerte, reageerden altijd vriendelijk op mijn veel vragen.
Dit bedrijf is een aanrader en ook de prijs is zeer gunstig

Hartstikke bedankt jullie allemaal

23 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Ga hier niet mee in zee. Er zijn sites waar nog slechtere reviews staan. Bij mij waren al mijn sieraden verdwenen. Ik weet dat je er bij moet blijven de hele tijd. Toch moet je op een gegeven moment naar je nieuwe huis als ze bijna zover zijn . Ze kwamen 3 kwartier later. Ik wilde nog even gaan kijken waar ze bleven. Had ik dat maar gedaan. In deze tijd hebben ze de tijd gehad alles te doorzoeken. Volgens Aswin zijn ze niet van de route geweest . Dat was ook niet nodig . Tevens is de vrachtwagen doorzocht volgens Aswin. Alsof ze nog iets zouden laten liggen. De dure sieraden had ik zelf willen vervoeren. Voordat ik het wist zat het in de vrachtwagen. Door de stress was ik er niet helemaal bij . Daarna hebben ze alles doorzocht en de “neppers “ ook meegenomen . Er kwam geen enkel excuus van Aswin.
Op zijn minst had hij kunnen zeggen dat het heel vervelend was. Geen Enkele afspraak kwam hij na. Ik vraag me af hoe oud hij is . Ik gok net volwassen. Hij mag zich in ieder geval doodschamen. Dit soort zaken hoor je netjes af te handelen. Ook al kun je er niks aan doen dat je een aantal rotte appels in dienst hebt genomen. Dit waren ook echt geen studenten. Ik hoop dat je ze ontslagen hebt Aswin.

30 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Mega verhuizing naar een ander provincie

Fijne samenwerking met de planner. Capabele mannen. Het was een grote verhuizing, 3 bussen vol met spullen en planten. 2 dagen over gedaan. 2 grote zware kasten, meerdere boxspring bedden, gedemonteerd en gemonteerd. Grote afstand. Dit alles voor een super scherpe prijs (een fractie) vergeleken met concurrenten. Zeker aan te raden.

25 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Verkoopklaar maken woning …

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening door Flex Student Services. Binnen een paar dagen is onze propvolle ouderlijke woning leeg geruimd, de tuin opgeknapt en het schilderwerk bijgewerkt, kortom het is goed en snel verkoopklaar gemaakt. Accountmanager Ashwin dacht constructief mee en de jongens waren ook allemaal vriendelijk en beleefd. Echt een aanrader.
Familie Groeneveld, Rijswijk

1 marca 2023

Beste verhuisservice!!!

Enorm blij met de dienstverlening. Keek er enorm tegenop om te verhuizen en alles eromheen. Vanaf het moment dat ik Dylan aan de telefoon had, voelde ik een last van mijn schouders. Heel goed advies gehad en ook qua logistiek wat het handigst zou zijn. De heren hebben mijn verhuizing heel kundig geholpen over een periode van 3 dagen. De eerste dag alle meubels uit elkaar en alles voorbereidt. Tweede dag verhuisd, maar ook langs de Ikea gegaan om mijn nieuwe meubels op te halen. En de 3e dag alle meubels in elkaar gezet + nieuwe Ikea meubels in elkaar gezet. De mannen waren enorm gezellig en niets was hen te veel. Ik ben niet vaak verhuisd, maar de volgende keer bel ik jullie weer. Speciale thank you aan Dylan voor alle coördinatie met de Ikea ophaal en antwoorden op mijn vragen, zelfs in de avonduren. Toppers!

16 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Flex Studenten - TOPPERS!

Ik heb Flex Studenten ingeschakeld om het verplaatsen van groot meubilair, het monteren van IKEA-meubilair en het transporteren van gloednieuwe materialen voor onze vernieuwde kantoorruimte te organiseren. Het is fantastisch verlopen. De jongen werken mega hard en zorgen ervoor dat alles volledig naar wens wordt uitgevoerd en achtergelaten. Het kantoor zorgt ervoor dat alles van te voren zeer duidelijk wordt gecommuniceerd en is in staat om bij plotselinge wijzigingen direct mee te bewegen. Ik heb uiteindelijk vijf dagen gebruik gemaakt van de services en het heeft de oplevering van de nieuwe kantoorruimte aanzienlijk vereenvoudigd. De complimenten zijn voor Ashwin, Fernando, Haider, Bilal, Wahid, Sergio, Oussama en Edur

22 stycznia 2023

Geweldige service

Geweldige service. Ashwin heeft hemel en aarde verzet om te zorgen dat mijn broertje toch nog op tijd kon verhuizen. Dit ondanks dat het een spoedgevalletje met aardig wat maatwerk betrof. Ik heb alleen maar goede dingen te zeggen!

29 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej