Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een geweldige ervaring met Flex Student Services! Vanaf het eerste contact was het team behulpzaam, professioneel en oprecht vriendelijk. Je voelt je echt gezien als klant er wordt goed naar j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Since our first house move to every small and sometimes big jobs, like fixing lights on high ceilings of attic, plumbing 😯 problems, getting the bathroom renovated, Flex Student has been my trusted g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dankzij de hulp van flex student verhuis service verliep mijn verhuizing gesmeerd. De verhuizers zaten niet stil, maar planden vooruit en zetten een tandje bij op de momenten dat dat nodig was. Zeker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Keurig bedrijf. Ze zijn stipt op tijd en werken heel nauwkeurig. Producten zijn netjes ingepakt met de door hun eigen meegenomen bescherming en vervolgens veilig ongedeerd verhuisd naar de nieuwe loca... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe

Napisane przez firmę

Wij zijn een professioneel, goedkoop en vertrouwd verhuisbedrijf in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van zakelijke en particuliere inboedels tegen de scherpste prijzen. Tot op heden konden wij meer dan 2000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf. U kunt met ons professioneel verhuisbedrijf uw gehele inboedel goedkoop verhuizen. Alle soorten werkzaamheden die komen kijken bij een verhuizing zoals: Inpakwerkzaamheden, (de)montage van uw meubels en/of kluswerkzaamheden. Ook losse transport van o.a. IKEA meubilair.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

K heb deze verhuizers OP DEZELFDE DAG…

K heb deze verhuizers OP DEZELFDE DAG GEBELD en ingehuurd het was top service!!! Echte werkers ze kwamen op tijd er werd goed gecommuniceerd, en k heb voor een mooie bedrag een spoedverhuizing kunnen regelen! Zonder hun was het niet gelukt! Aanrader!

3 września 2023

Hele fijne heren

Hele fijne heren. Werken heel hard en hebben ons heel goed geholpen met spullen heen en weer brengen. Heel aardig zijn. Dank voor alles.

23 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Wat een kater hebben wij overgehouden…

Wat een kater hebben wij overgehouden aan onze verhuizing: in plaats van de afgesproken 6 man die om 9 uur zouden beginnen waren er maar 4 man die om 11 uur arriveerden.
We wilden ontzorgd worden, maar 's avonds om 23 uur werden we gedwongen te betalen terwijl er bijna niets gemonteerd was, een bed nog naar boven moest worden gebracht en dozen op de verkeerde verdieping stonden.
Het eerste contact was veelbelovend, maar daarna moesten we overal achteraan.

8 sierpnia 2023

Super!

Remco, Aram, Tonny en Ilya waren fantastisch! In 1 dag een heel kantoor ingericht en mega netjes achter gelaten!

13 września 2023

Top service !

Hallo,
Ik ben enorm blij met Flex Student en hun verhuis service.
Ik heb mijn inboedel nieuw moeten kopen bij Ikea en andere winkels.
Ik heb de heren een offerte hiervoor gevraagd en toen gaven ze aan dat ook het in elkaar gezet kon worden. Ik heb hen alles laten doen! Spullen uit mijn opslagbox gehaald, Ikea spullen opgehaald en nog bij een andere winkel mijn bank laten ophalen. Alles netjes naar de 6e(!) verdieping laten brengen met verhuislift van hun. Alles in elkaar gezet en de troep hebben ze ook meegenomen. We hebben er 1 hele dag over gedaan. Zo blij mee! Als ik het zelf moest doen was ik zeker 2 weken bezig. Tevreden klantje hier! Als ik ooit nog eens iets hebt, bel ik hun wel even eerst!

7 września 2023

Geen zorgen!

Wij zijn gisteren verhuisd door Eric, Sam en Sonny.
Mijn complimenten voor de mannen. Straat was te smal voor de bus, maar coureur Eric kreeg hem precisiewerk erin. Daar alleen al een speciale dankjewel voor hem. Alles was goed gegaan. Kasten uit elkaar Sam, terwijl Sonny en Eric alles de inladen. Snelle en gezellige jongens. Aan te bevelen!

14 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Te laat, kapotte spullen, afspraken niet nakomen en dreigementen!

Allereerst waren ze 2 uur te laat. Oké, pech met de bus, overmacht kan gebeuren. Vervolgens werken ze weliswaar snel, maar behoorlijk onvoorzichtig al mijn spullen in en uit de bus. Hierbij hebben ze drie meubels en één muur van mijn nieuwe woning, niet eens de verf, maar zelfs de hele muur, beschadigd. Dan past de bank niet in de lift. Ik heb van tevoren met ze afgesproken dat hij dan via de trap omhoog gaat en dat ik daarvoor de normale toeslag zou betalen. Daar is vervolgens op teruggekrabbeld en word ik indirect voor leugenaar uitgemaakt door te zeggen dat dit nooit is besproken. Dan komen ze uiteindelijk toch met een torenhoog bedrag wat de kosten van de verhuizing zou verdubbelen voor één bankstel. Uiteindelijk laten ze mij gewoon zitten.

Na het schrijven van deze review heeft ene Ashwin meermaals lopen dreigen om mij deze review te laten verwijderen. Echt een hele onprettige ervaring al met al en ik raad iedereen aan zo ver mogelijk weg te blijven van deze beunhazen en cowboys als je moet verhuizen. Waardeloos!

22 sierpnia 2023

Verhuisd!

Afgelopen week ben ik verhuisd en het team van Flex Student heeft mij keurig geholpen. De aanvraag is goed verlopen. Al mijn wensen werden keurig nageleefd. De verhuizers waren hier op tijd en ze hebben de gehele inboedel netjes en goed ingepakt. Daarna is alles keurig naar de nieuwe locatie verhuisd. Daarna hebben ze alles uitgepakt en in de woning achter gelaten voor mij. Al met al is de verhuizig goed gegaan en dat alles voor een redelijke prijs.

8 sierpnia 2023

Vriendelijke

Vriendelijke, opgewekte, flinke, sterke, flexibele krachten die hun werk uitstekend doen en bereid zijn om ook mee te werken aan het netjes sorteren van het restafval. Remco, Yassin, Sergio zijn Top!

16 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend tevreden over deze…

Ik ben ontzettend tevreden over deze verhuis service! De verhuizers waren erg vriendelijk, ze werkten heel snel en gingen erg voorzichtig om met alle meubels en spullen. Kortom een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga dit bedrijf zeker aanraden wanneer iemand gaat verhuizen!

1 sierpnia 2023

Voorzichtig, vriendelijk & behulpzaam

Voor de 2e keer in korte periode verhuisd met Flex Student en ik zou nooit meer anders willen! Behulpzaam, geduldig en secuur met het verhuizen van grote en kleine meubels.

Voor een verhuizing met een verhuislift draaien ze de hand niet om en regelen ze dit netjes en erg snel!

Mannen, wederom bedankt.

21 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden over de service van Flex…

Zeer tevreden over de service van Flex Student.
Vooral de afdeling Sales die de aanvraag aanneemt is zeer professioneel, meedenkend en flexibel. En de prijs is ook nog eens zeer prettig.
De verhuizers zelf waren ook bereid om mee te denken en zelfs op het laatste moment nog een extra aflever adres toe te voegen.

7 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

Vriendelijke behulpzame mannen

Vriendelijke behulpzame mannen. Goed werk geleverd bij verhuizing van aantal losse meubels. Spullen met zorg behoedzaam behandeld. Dank Remco, aram en ilya

15 lipca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej