Har været i fleggaard sünderlügum og købe billig flæskesteg, men da jeg skal bruge kødet viser det sig at kødet er fordærvet ( lugter grimt ). Vi smider selvfølgelig kødet ud og kontakter Fleegaard, s... Zobacz więcej
Fleggaardshop.dk
Jeg bestilte 2 stk Dualshock 4 PS4 joypads hos fleggaard. Pris inkl forsendelse: 848 kr. Den vejledende "normale" butikpris er 699 kr for 1 stk. Med andre ord, 2 joypads til en totalt fed pris.... Zobacz więcej
Intet svar Sendte for 3 uger siden mail til Fleggård i Burg om reklamation, har stadig ikke fået tilbagemelding
Sendte en mail med spørgsmål til produktet (et TV) på en søndag. Fik svar samme dag. Bestilte varen, som blev meldt klar samme søndag, med forventet levering indenfor 2 hverdage. Pakken ankom onsdag,... Zobacz więcej
Industrivej 1, 6300, Padborg, Dania
- 72 30 39 39
- netsalg@fleggaard.dk
- www.fleggaardshop.dk
holdte hvad de lovede!
Køb nu hos dem, de holder hvad de lover og der er styr på ALT
Super service. Hurtig og korrekt betjening.
Jeg bestilte en vare på nettet og den kom hurtigere end jeg havde nået at tjekke meddelelsen. Fantastisk.
Generelt godt indtryk
Kommunikation (ordrebekræftigelse) dog tvetydig - gav ikke klar indikation af om
varen var/ikke var på lager.
Hurtig fremsendelse.
Alt som forventet
Bestilling, ordrebekræftelse og afhentning fungerede nemt og smidigt.
Hurtig levering.
Nemt og lave ordre og hurtig levering. Ingen klagepunkter overhovedet.
kanon service
Fremragende net shop.
Jeg er virkelig positiv overrasket over hvor hurtigt, den bestilte vare, blev leveret. Kun et lille minus: jeg skrev i bemærknings feltet at jeg gerne ville ringes op 30-60 min før levering, det skete ikke.
Ok servis bortset fra at jeg måtte kører fra Højer til Flensburg som det blev sagt men uden held for køb
Hør ikke hvad de bilder dig ind Ring først og hør
Super duper !
Om mandagen ved middagstid bestiller jeg en Nintendo 3DS XL, derefter får jeg en mail om at den kommer 1-2 hverdage efterfølgende. Den dukker allerede op næste dag ved eftermiddagstid!
Helt klart 5-stjerner herfra, med en fornuftig pris, og overholdende leverings tid.
Manglende relevante produktinformationer
Der blev ikke gjort ordenligt opmærksom på, at produktet ikke var standard men en mere skrabet version.
OK handel!
Den bestilte og betalte ovn viste sig ikke at være på lager alligevel. Men Fleggaard fandt dog selv ud af det før den skulle afhentes og tilbød os så en ligeværdig ovn med 10% afslag, hvilket vi accepterede.
Uhørt dårlig betjening ved afhentning.
Ventede 45 minutter for betjening.
Kun en mand til betjening.
Sur oplevelse
Jeg valgte at hente varen selv på vej tilbage fra tyskland. Udleveringsstedet var dårligt afmærket. Jeg blev henvist til udlevering 2; men det viste sig at være ved udlevering 1 man skulle hente varen. Her måtte jeg vente (ikke i kø) på, at det passede en medarbejder at betjene mig. Sur oplevelse!!!
Lynhurtig levering
Hurtig levering bestilte varen søndag kl.1200 og fik den leveret tirsdag kl.0930