Eind vorige jaar twee flessen gekocht, heel tevreden mee, deden het ook heel goed. Een paar maanden later kwam de binnenkant van een van de doppen los (misschien iets te stevig vastgedraaid?). Na een... Zobacz więcej
Flaske waterbottle met gekleurde dop 500 ml en koffiebeker Moss Match 200 ml. Ik ben erg blij met de service, de toegankelijkheid en de kwaliteit. Snelle respons, heel fijne oplossing voor een proble... Zobacz więcej
Had hem mee naar Bolivia en daar de Huayna Potosi beklommen (6000 meter hoogte). De temperatuur was boven op de berg -32 graden.. Maar wat was het heerlijk om eenmaal boven een lekker kopje WARME koff... Zobacz więcej
Flaske probeert ineens op een super valse manier negatieve reviews van 3 jaar geleden offline te krijgen. Dit bedrijf is veel te duur, kwaliteit is action. Trap er niet in! Een echt goed bedrijf zou o... Zobacz więcej
FLASKE helps you ditch single-use plastic with style. We offer premium, double-walled stainless steel water bottles and coffee cups that are 100% leakproof, long-lasting, and fully customisable with your name or company logo. With every FLASKE sold, we donate 650 liters of clean drinking water and support the Plastic Soup Foundation in their fight against plastic pollution. Drink more water. Waste less plastic. Never refuse to reuse.
Boerhaaveweg 64, 3401MN, IJsselstein, Holandia
- info@flaske.com
- www.flaskebottle.com
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Één van de beste thermossen die ik al…
Één van de beste thermossen die ik al gehad heb! Snelle levering! Al veel plezier aan gehad.
Skon Flaske
Skon Flaske, zoals verwacht. Levering volgens afspraak.
Bedankt voor de snelle service.
Prachtig vormgegeven fles en goede klantenservice
Prachtig vormgegeven fles in een mooie, bijzondere kleur (pearl).
Was snel bezorgd, alleen de dop zat helaas scheef..
Contact opgenomen en direct een reactie terug ontvangen.
Goede ervaring met hun "klantenservice" en fijn dat we een nieuwe opgestuurd krijgen.
Geweldig!
Leuk design, houd mijn drinken goed fris. Zeker een aanrader!
Nice desing, keeps my drinks cool. I recommend it!
Hele goede bediening !
Hele goede bediening ! De flaske stond een beetje scheef en ik krijg een nieuwe opgestuurd ! 😄

Odpowiedź od FLASKE
Excellent quality
I am really happy with the service and quick delivery. The bottle is working very good to keep my drinks hot, also the pot was really nicely packed and keeps my soup warm all day!
Excellent service & speedy delivery!
Aanbeveling om te kopen.
Ik vind Flaske fantastisch. Schitterende producten, prachtig uitgevoerd, top materiaal en drank blijft goed warm of koud. Mooie kleuren. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Precies goed!
Mooi formaat fles, past makkelijk in de tas. Goede isolatie, zowel warm als koud.
Snelle correcte levering!
Geen spijt!