fitnessdigital Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

★☆☆☆☆ Zeer teleurgesteld in deze webshop. Zolang alles goed gaat lijkt er geen probleem, maar zodra je een klacht hebt, word je volledig genegeerd. Ik heb een Wellbox II gekocht voor €1.299.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor het eerst een bestelling gedaan bij fitnessdigital. De communicatie was duidelijk. Je ontvangt een track&trace code waarmee je de levering kan tracken. De levering naar Nederland was verrassend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bowflex dumbell gekocht. Bestellen verliep vlot. De berichtgeving van de klantenservice van Fitnessdigital was correct. Dachser verzorgde het transport. We werden steeds op de hoogte gehouden, t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had eerst besteld en zag pas later alle reviews over fitness digital. Ik maar hopen dat er geen problemen zouden ontstaan. Alles is perfect verlopen! Binnen 2 uur antwoord op vragen. Zending bin... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

fitnessdigital is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop en distributie van fitnessaparaten en -accessoires, krachtsport en wellness artikelen en tevens hartslagmeters, elektrostimulatie en sportvoeding. In 2006 werd het bedrijf opgericht en was pionier in de verkoop van fitnessproducten via Internet. Sinds de oprichting is het bedrijf enorm gegroeid en vandaag de dag is fitnessdigital actief in een groot deel van Europa. Met een zeer uitgebreid aanbod aan producten van gerenomeerde merken uit de sector biedt fitnessdigital de beste prijs-kwaliteitsverhouding, met een efficiënte klantenservice.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf

Factureren, geld halen en dan niets meer.

3 tot 5 dagen levertijd...... niet dus

Telefoon nemen ze niet op ....om mensen te beschermen....
Op berichten beantwoorden ze niet...

Als je niet kan werken als bedrijf...... neem dan geen geld aan..... Dat is FRAUDE

30 marca 2020

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste klant, onze welgemeende verontschuldigingen voor de vertraging in de levering van uw bestelling die inderdaad 3 werkdagen later dan gepland geleverd was. Wij zijn dankbaar dat onze transportbedrijven op dat moment bleven werken (vanuit ons internationale magazijn in Noord-Spanje), alhoewel de situatie voor hen heel onduidelijk was vanwege de COVID19 situatie en nemen aan dat u dat ook waardeert. De levertijden zijn op dit moment aangepast aan de werkelijkheid en wij werken had om dat op elk moment zo te houden alhoewel dat niet altijd ad hoc mogelijk is. Bedankt voor uw begrip!

Oceniono na 2 z 5

Als er een levertijd van 3 werkdagen…

Als er een levertijd van 3 werkdagen is, verwacht je toch niet dat het er bijna 2 weken over doet.
Ook was de doos compleet gesloopt en ook de doos waar het artikel inzat was erg beschadigd.
Kwam vanuit spanje....Beetje dropshippers praktijken dit.

19 marca 2020

Odpowiedź od fitnessdigital

Hoi Andrea! Sorry, sorry, jammer dat je pakketje laat en beschadigd geleverd was! Je bestelling, zoals bij al onze bestellingen, kwam uit ons internationale magazijn in Noord-Spanje, waarvanuit wij naar onze klanten in heel Europe verzenden, inclusief Nederland. Het moment van jou bestelling viel tegelijk met de uitbraak van COVID19 waarvan ons magazijn en de transportbedrijven meteen de gevolgen ondervonden, dit verklaart de late levering. wat de schade betreft even contact opnemen met onze klantenservice.nl@fitnessdigital.nl zodat er gekeken kan worden naar een oplossing. Wij horen graag van je!

Ik raad Fitnessdigital zeker aan

Bestelproces verliep prima. Duidelijke en heldere antwoorden op vragen en goede afspraken. Na afronding van de bestelling goed en consequent op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levermoment. Prima!

11 marca 2020

Bedankt Chris!

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 12 februari een bestelling…

Ik heb 12 februari een bestelling gedaan. Na het bevestigingsmailtje niets meer gehoord. Gister gemaild naar klantenservice. Niets gehoord en nu probeer ik te bellen maar er wordt gewoon niet opgenomen. Waar blijft mijn bestelling?

20 lutego 2020

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Merel, ten eerste verontschuldigingen dat u ons niet heeft kunnen bereiken, het kan zijn dat alle lijnen bezet waren, maar wij helpen u graag verder! In uw bevestiginsgemail stond aangegeven dat de bestelling geleverd zou worden zodra alle producten van uw bestelling binnen zouden zijn. Helaas is dit nog niet het geval maar wij zullen u even informeren over de verwachte levertijd zodat u een beslissing kunt nemen of u daarop kunt wachten. Hartelijk dank alvast voor uw geduld! Met sportieve groet, het fitnessdigital team

Oceniono na 1 z 5

Ontzettend slechte ervaring betreft…

Ontzettend slechte ervaring betreft communicatie tussen fitnessdigital, maar ook fitnessdigital leverancier. Chauffeur geeft ook aan dat de planning zegt van woensdag t/m vrijdag leveren van product, maar dat toch echt afgesproken is dat wij als klant alleen vrijdags beschikbaar zijn. Qua levering 3 keer fout/ anders gegaan met 2 bestellingen.

Daarnaast ook bij het bijbestellen van een vloermat wat eerder ook was besteld, een geheel ander type gekregen die niet in de eerste vloermat geklikt kon worden.

Daarbij kwam de contactpersoon van de leverancier erg onvriendelijk over.

Al deze negatieve ervaring met 2 producten zorgt er voor dat er niet meer besteld wordt bij fitnessdigital.

14 lutego 2020

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Robber-Jan, ten eerste onze welgemeende verontschuldigingen voor het feit dat fitnessdigital niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Voorkeuren voor leveringen op specifieke dagen worden altijd doorgegeven aan het transportbedrijf, maar zijn tevens afhankelijk van de plaatselijke servicemogelijkheden. Wat de vloermatten betreft, u heeft in uw twee bestellingen twee verschillende merken mat gekocht. Als u zich vergist heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice om één van deze twee om te ruilen, dat is geen probleem. Graag horen wij van u via klantenservice@fitnessdigital.nl o per telefoon t. 085 5605101. Met vriendelijke groet, het fitnessdigital team!

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Garmin forerunner 245 music. En de goedkoopste aanbieder. Zo blij mee.

24 stycznia 2020

Odpowiedź od fitnessdigital

Dank je wel voor je feedback Marcha!

Prima site

Prima site. Alles keurig verpakt bezorgd en tegen een scherpe prijs

21 stycznia 2020

Goed dat te horen!

Ik heb een Marcy Eclipse HG3000 gekocht

Ik heb een Marcy Eclipse HG3000 Compact Home Gym gekocht. Duurde wat lang voor het er was, maar zaten de feestdagen tussen, dus dat is wel verklaarbaar. De 3 pakketten zijn netjes zonder beschadigingen aangekomen. Kost ook even wat moeite om het in elkaar te zetten, maar een prima fitness apparaat voor die prijs. Ik ben erg tevreden nu het in elkaar zit en ik de eerste pogingen gewaagd heb.

11 stycznia 2020

Veel plezier ermee!

tevreden

ik had een polar a370 besteld omdat deze met een scherpe aanbieding te krijgen was.
Het was wel een beetje een gedoe om het thuis te krijgen, maar die fout lag bij UPS. Eerst raakte mijn pakketje kwijt. Toen ik probeerde te bellen met fitnessdigital was het gesloten vanwege een feestdag in Spanje, en nog een geprobeerd te bellen en toen waren ze wederom gesloten. Dus dat is wel een verbeterpunt (of gewoon duidelijk op de website vermelden) Hoe dan ook, toen bij de post werd bevestigd dat mijn pakketje inderdaad kwijt was ben ik direct vriendelijk geholpen en zou er een nieuwe polar op de post worden gedaan. Fijn natuurlijk echter kreeg ik naar ene half uurtje een mail dat het niet meer op voorraad was dus daar hebben we nog even op moeten wachten, fitnessdigital bood me nog wel een alternatief aan dus dat was netjes. Toen de polar weer op voorraad was hebben ze me direct een nieuwe opgestuurd, Dus al met al een wat rommelige eerste ervaring. Ik was positief onder de indruk van de communicatie en van het meedenken van de klantenservice. Ook werd ik netjes geholpen elke keer dat ik belde.
Alhoewel er nog wel verbeterpunten zijn bij fitnessdigital ben ik ontzettend tevreden over hoe ik ben geholpen en uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

26 grudnia 2019
Oceniono na 4 z 5

Gehele bestelproces dik in orde

Gehele bestelproces dik in orde. Alles goed te volgen. Pakket kwam wel met wat beschadigingen van de onderdelen binnen. 2 onderdelen die te beschadigd waren zijn binnen paar dagen vervangen. Dus zeer goede service. Al met al heel tevreden.

12 grudnia 2019

Geweldige service en garantie

Wij kochten een ION Fitness Axel Hometrainer Opklapbaar. Hij werd zoals afgesproken geleverd, Na korte tijd begaf het digitale paneel het, het bleef op "STOP" staan. Tevens maakte het vliegwiel een bonkend geluid. Wij verzochten om garantie. En wij krijgen een nieuwe hometrainer en de eerder geleverde hoeft niet terug. Alhoewel de nieuwe hometrainer nog niet binnen is, een geweldige service. Compliment.

13 listopada 2019
Oceniono na 2 z 5

Nog niets ontvangen

Maandag 16 sep om 16u besteld. Levering 3 dagen, maar nog niets ontvangen behalve een mail van GLS afgelopen vrijdag dat het pakket ontvangen is.

23 września 2019

Odpowiedź od fitnessdigital

Beste Ruben, het spijt ons dit te horen! Neemt u even contact op met klantenservice@fitnessdigital.nl zodat wij kunnen uitzoeken voor u wat er aan de hand is, met vriendelijke groet, het fitnessdigital team

Top shop

Prima shop, zeer goede kortingen en aanbiedingen. Betrouwbare winkel met snelle levering.

9 września 2019

Odpowiedź od fitnessdigital

Hartelijk dank voor de feedback! Tot een volgende keer!

Compex Sp 4 prima. De pads van erg slechte kwaliteit

De vier sterren i.v.m de levering op zich en de Compex Sp4. Echter de linnen pads van Compex vallen erg tegen. De aansluiting op de pads laat erg snel los waardoor de pad onbruikbaar worden, ook de jel komt makkelijk los en blijft veel van achter op je huid. In eerste instantie dacht ik dat ze tegen vielen omdat dit wel vaker is bij standaard meegeleverde artikelen. Nu blijkt dat ook de pads die ik later besteld heb van dezelfde slechte kwaliteit zijn. De pads zijn niet goedkoop dus daar gaat een hoop geld in zitten. Bij de bestelling zaten ook 2 zwarte pads. Dez zijn van een veel betere kwaliteit. De aansluitingen blijven prima. De jel komt ook wel los maar dat is lang op te vangen met de extra jel te gebruiken. Kortom: probeer de zwarte pads te bemachtigen en je zal veel langer plezier hebben van de Compex. De Compex Sp4 op zich is een prima apparaat. Makkelijk in bediening, duidelijke keuzemenu met best veel mogelijkheden. Door de 4 aansluitmogelijkheden kan je bijvoorbeeld verschillende spiergroepen aansturen. De aansturing is per kanaal te regelen.

4 września 2019

Odpowiedź od fitnessdigital

Neemt u wat betreft de pads even contact op met de klantenservice@fitnessdigital.nl om hiervoor een oplossing te zoeken. Hartelijk dank voor de genomen moeite om de feedback door te geven!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende ION Fitness T1 Loopband…

Uitstekende ION Fitness T1 Loopband voor prive gebruik .
Qua Prijs E 329.00 nergens te koop online bij fitness leveranciers met deze complete uitstekende eigenschappen . Geheel compleet gemonteerd en gebruiksklaar ( alleen met 4 schroeven vastzetten).
Uitstekend verpakt 1 doos afgeleverd door GEFCO, vriendelijke en
behulpzame chauffeur , samen naar 1 etage gebracht 70 kg gezien mijn oudere leeftijd , de complimenten.
Geweldige loopband aan te bevelen, ook dit bedrijf fitnessdigital.nl met prima advies, de complimenten.
Tevreden klant uit 's-Gravenzande.
Louis 19-07-2019

19 lipca 2019

Odpowiedź od fitnessdigital

Bedankt voor uw feedback, veel trainingsplezier!

Toppie service.

2 maanden geleden een Tecnovita Doublefit YF94 opvouwbare Hometrainer (2 functies - fiets en kracht) gekocht. Na 2 maanden gebruik ontstond er een lasbreuk in een van de verbindingen. Ik heb per email de klantenservice van Fitnessdigital op de hoogte gebracht en gevraagd wat ik als klant mocht verwachten. Een dag later bericht ontvangen, dat zij mijn email hebben doorgezonden naar de fabrikant. 2 dagen daarna volgde bericht, dat het apparaat niet meer werd gefabriceerd en een bijna vergelijkbaar apparaat werd mij aan geboden. Het aangeboden apparaat had echter 1 functie, alleen fietsfunctie. Aangezien de kracht-functie van het te vervangen apparaat, meer werd gebruikt dan de fiets-functie, is door mij een tegenvoorstel gedaan. Ik had bij een lasbedrijf een offerte aan gevraagd, wat reparatie zou kosten, reparatiekosten 75 euro excl. btw. Voorgesteld werd of Fitnessdigital bereid was, deze kosten voor hun rekening zou willen nemen.
1 dag later ontving ik een reactie met oplossing, dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort en dat ik het apparaat kon behouden. De geboden service was meer dan ik had kunnen verwachten en heb hun ook hiervoor bedankt. Nogmaals mijn dank bij deze en sluit review af met TOPPIE Fitnessdigital.

24 marca 2019

Tijdige bezorging sporthorloge

Ik heb een sporthorloge, de Garmin Forerunner 35 besteld bij fitnessdigital. De levertje zou 2-3 dagen zijn. Ik heb het horloge vorige week woensdag besteld. Ik kreeg van de bezorger een mail, dat het horloge helemaal uit Spanje moest komen. Ik dacht o jee, gaat dit wel lukken in 3 dagen. Het horloge werd gisteren netjes bezorgd. Binnen 4 werkdagen dus. Gelukkig, redelijk op tijd.

20 marca 2019

Odpowiedź od fitnessdigital

Hartelijk dank voor uw feedback! Veel sportplezier met het horloge!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej