★☆☆☆☆ Zeer teleurgesteld in deze webshop. Zolang alles goed gaat lijkt er geen probleem, maar zodra je een klacht hebt, word je volledig genegeerd. Ik heb een Wellbox II gekocht voor €1.299.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor het eerst een bestelling gedaan bij fitnessdigital. De communicatie was duidelijk. Je ontvangt een track&trace code waarmee je de levering kan tracken. De levering naar Nederland was verrassend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bowflex dumbell gekocht. Bestellen verliep vlot. De berichtgeving van de klantenservice van Fitnessdigital was correct. Dachser verzorgde het transport. We werden steeds op de hoogte gehouden, t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had eerst besteld en zag pas later alle reviews over fitness digital. Ik maar hopen dat er geen problemen zouden ontstaan. Alles is perfect verlopen! Binnen 2 uur antwoord op vragen. Zending bin... Zobacz więcej
fitnessdigital is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop en distributie van fitnessaparaten en -accessoires, krachtsport en wellness artikelen en tevens hartslagmeters, elektrostimulatie en sportvoeding. In 2006 werd het bedrijf opgericht en was pionier in de verkoop van fitnessproducten via Internet. Sinds de oprichting is het bedrijf enorm gegroeid en vandaag de dag is fitnessdigital actief in een groot deel van Europa. Met een zeer uitgebreid aanbod aan producten van gerenomeerde merken uit de sector biedt fitnessdigital de beste prijs-kwaliteitsverhouding, met een efficiënte klantenservice.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
klantenservice niet bereikbaar op de tijden en dagen dat ze aangeven. Er komt een automatisch bandje en wordt opgehangen, terwijl ik bel op vrijdag tussen 10:00 en 14:00!

Odpowiedź od fitnessdigital
Je koopt een nieuw toestel en ontvangt een gekraste geroeste toestel. Voor levering moet je van 8:30 tot 15:00 thuis aanwezig zijn. Verschuiven naar volgende week zal niet gaan want toestel mag dan zogezegd niet te lang in magazijn liggen. voor een week later levering doen ze al moeilijk. Je neemt speciaal verlof op werk, om de toestel te ontvangen en wat blijkt dat ze niet kunnen komen. Je blijf maar wachten. Bellen doen ze niet. dan bel je maar zelf en hoor je dat ze het vandaag niet kunnen leveren. Krachtstation HOME GYM ADIDAS komt eindelijk aan in beschadigde doos. Vol Krassen en roest. Foto's en video zijn beschikbaar op klantenservice fitnessdigital.
Daarna
Overeengekomen om gekraste en geroeste onderdelen opnieuw te laten opsturen. Gisteren ontvangen maar helaas waren ze ook gekrast. foto's zijn weer beschikbaar bij fitnessdigital. Vandaag Overeengekomen dat ik mijn geld terug ga krijgen en dat ze het toestel komen ophalen.
Ik ga nu alles demonteren.
Zonde van mijn tijd en energie. Ik ga het ook zelf moeten demonteren
( ze zeggen dat zo'n toestel op anderhalf uur tijd kan opgebouwd worden :-))))

Odpowiedź od fitnessdigital
Twee weken terug had ik besloten om de body solid GDCC210 hier te bestellen na wat twijfelen omdat ik wat sceptisch was over de levering. Na 5 werkdagen was mijn pakketje netjes en gratis geleverd vanuit spanje. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de verzending en gecontacteerd door dachser over de levertijd.
Nu hij in elkaar staat is het echt een top product! Zou hier zo weer bestellen.

Odpowiedź od fitnessdigital
Bought the wrong curlbar by a mistake (They also had a wrong image on the display). Now to return it I must pay 30 EUR because the product is coming all the way from Spain. Bar itself costs 45 EUR. Forget about returning something when it comes to this site. Never again!

Odpowiedź od fitnessdigital
Concept 2 model D roeitrainer besteld. Deze was/is overal uitverkocht, gelukkig had Fitnessdigital er nog een paar op voorraad. In eerste instantie was ik een beetje heuverig om hier te bestellen, gezien een aantal negatieve reviews. Het product is vanuit Spanje netjes en binnen de aangegeven tijd bij me afgeleverd, ben er superblij mee. De volgende keer zal ik zeker weer een koop via deze webshop overwegen.

Odpowiedź od fitnessdigital
Spinfiets besteld, was 100 euro goedkoper dan bij de concurrentie. Netjes binnen 6 dagen geleverd via afspraak met transportbedrijf. Geen problemen ondervonden.

Odpowiedź od fitnessdigital
I placed an order 13 days ago (9 working days), and I haven't still received the package. I tried calling them at 0855605101 and sending emails to klantenservice.nl @ fitnessdigital.nl, but no answer!

Odpowiedź od fitnessdigital
Levering binnen de aangegeven levertijd. Vlotte communicatie met de klantendienst. En de aankoop van een topproduct.
Helemaal tevreden!

Odpowiedź od fitnessdigital
Halterset van 140 kg besteld, zou binnen 4 werkdagen geleverd worden na 4 dagen nog niets gehoord uiteindelijk een week later bericht gestuurd en nu zou ik het 4 tot 9 werkdagen later ontvangen. Na 3 weken werd er om 0730 aangebeld en staat er een pallet van 150 kg voor de algemene deur van mn appartement (niet voor de deur van mn woning)

Odpowiedź od fitnessdigital
Klantenservice is telefonisch onbereikbaar. Bestelling werd niet geleverd, via de mail er achteraan gegaan waar mijn bestelling op het moment is. Twee weken vertraging, terwijl er al die tijd verkondigd is tot de dag van levering dat er geen vertraging is. Fijn dus weer zo een bedrijf die valse leverbeloftes afgeeft, eerst je geld incasseren en je daarna naaien.

Odpowiedź od fitnessdigital
Volgens de accountinfo is mijn bestelling verstuurd maar geen levering mogen ontvangen + het verzendingsnummer blijkt foutief (blijkbaar ben ik niet de enige als ik de reacties hier lees). De klantendienst is telefonisch niet bereikbaar, mail blijft onbeantwoord. Geen aanrader dus

Odpowiedź od fitnessdigital
Na een fors aantal negatieve reacties met enige angst een Theragun Pro besteld. Netjes via de mail op de hoogte gehouden en ik kon het pakket volgen. Net voor oud en nieuw besteld en vandaag helemaal in orde binnen gekregen. Het enige kleine minpuntje ligt bij DPD, die geven aan te mailen dat ze er aan komen maar die stonden ineens voor de deur. Maar dat mag de pret niet drukken. Voor mij een prima service voor een mooie prijs. Het kan dus wel.

Odpowiedź od fitnessdigital
Een juweeltje op het internet! ik had long gezocht naar een bepaalde hyperextension bench (roman chair), die moeilijk te vinden is en dan nogal duur. Maar op een dag kwam Fitnessdigital te voorschijn met een zeer goede prijs en gratis levering voor de Marcy JD3.1 trainingsbank. Binnen enkele dagen werd het pakket afgeleverd. Ook de hulp van de klantenservice was erg snel bij de wijziging van het afleveradres. Ik ben superblij dat ik deze roman chair weer heb - het is zalig om tussen de bedrijven door je kernspieren te kunnen oefenen; het is het enige waar je echt heel veel baat bij hebt. Vooral als je de hele dag veel moet zitten. En deze roman chair is geweldig. Bedankt Fitnessdigital!!

Odpowiedź od fitnessdigital
voor een aankoop enkele vragen.
maar de mail werkt niet!

Odpowiedź od fitnessdigital
Fijn voor die enkeling die wel naar behoren geleverd krijgt, maar dat zal eerder uitzondering dan regel zijn.
Wacht al weken op de levering van een eenvoudige mat. Zou verstuurd zijn, maar lijkt onvindbaar.
Track and trace code werkt zelfs niet meer en dus weer noodgedwongen naar die 'klantenservice'.
Ik krijg er een heel slecht gevoel bij. Mijn testaankoop zal in elk geval geen vervolg krijgen.

Odpowiedź od fitnessdigital
Wat huiverig voor de recente negatieve reviews toch besloten om een fitness bankje wat al maanden uitverkocht is bij diverse leveranciers te bestellen bij fitnessdigital. Van te voren telefonisch contact gehad of fitness bankje ook echt wel op voorraad was. Er werd direct opgenomen en vervolgens is er nogmaals gecheckt of fitness bankje op voorraad was (in een magazijn in Spanje) en werd mij verzekerd dat dit zo was. Daarna besteld. Proces van bestellen is keurig verlopen, via een link goed op de hoogte gehouden van het logistieke proces. Bankje is vandaag bezorgd, alles zag er keurig uit. Totale doorlooptijd was 8 dagen. Voor mij geen probleem, ik ben heel blij dat ik nu in het bezit ben van een fitness bankje wat al maanden nergens meer te krijgen is...

Odpowiedź od fitnessdigital
Een bedrijf zonder (fatsoenlijke) klantenservice heeft geen bestaansrecht.
Telefonisch geenszins bereikbaar en per mail evenmin. Contact vanuit onderneming is enkel reactief.
Benut de beperkte capaciteit om klanten te bedienen i.p.v. generieke reacties op klachten/reviews te geven.

Odpowiedź od fitnessdigital
Geen aanrader. Heb kapotte loopband gekregen. Heb 2,5 maand moeten wachten op reparatie. Ook zeggen ze dat ze wegens alle ongemakken mij ergens mee tegenmoet zouden komen maar helaas. Geen reacties meer op mijn mails. Erg slecht. Zwaar teleurgesteld. Als fysiotherapeut ga ik nooit iets daar voor mijn praktijk kopen.

Odpowiedź od fitnessdigital
Een fitness apparaat besteld maar nog steeds niet binnen na 2 weken. 3 tot 5 werkdagen staat er dan. Bellen en mail werkt ook niet.

Odpowiedź od fitnessdigital
Geen telefonisch contact en emails worden niet beantwoordt. Bij het product dat ik wil bestellen is geen optie "bestellen". Wel is er de optie "winkelwagen", maar als ik dat selecteer krijg ik de melding "u hebt niets geselecteerd". Ja, zo lust ik er nog wel n paar.