★☆☆☆☆ Zeer teleurgesteld in deze webshop. Zolang alles goed gaat lijkt er geen probleem, maar zodra je een klacht hebt, word je volledig genegeerd. Ik heb een Wellbox II gekocht voor €1.299.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor het eerst een bestelling gedaan bij fitnessdigital. De communicatie was duidelijk. Je ontvangt een track&trace code waarmee je de levering kan tracken. De levering naar Nederland was verrassend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bowflex dumbell gekocht. Bestellen verliep vlot. De berichtgeving van de klantenservice van Fitnessdigital was correct. Dachser verzorgde het transport. We werden steeds op de hoogte gehouden, t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had eerst besteld en zag pas later alle reviews over fitness digital. Ik maar hopen dat er geen problemen zouden ontstaan. Alles is perfect verlopen! Binnen 2 uur antwoord op vragen. Zending bin... Zobacz więcej
fitnessdigital is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop en distributie van fitnessaparaten en -accessoires, krachtsport en wellness artikelen en tevens hartslagmeters, elektrostimulatie en sportvoeding. In 2006 werd het bedrijf opgericht en was pionier in de verkoop van fitnessproducten via Internet. Sinds de oprichting is het bedrijf enorm gegroeid en vandaag de dag is fitnessdigital actief in een groot deel van Europa. Met een zeer uitgebreid aanbod aan producten van gerenomeerde merken uit de sector biedt fitnessdigital de beste prijs-kwaliteitsverhouding, met een efficiënte klantenservice.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Supersnelle levering en geweldige korting op mijn aankoop raad mensen echt aan om bij fitnessdigital te kopen

Odpowiedź od fitnessdigital
makkelijke bestel ervaring, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhoudeing

Odpowiedź od fitnessdigital
Product meets expectations fully- deliver was very complete as a process an customer service responds very fast

Odpowiedź od fitnessdigital
De fiets werd tijdig geleverd, ziet er prima uit en bijna alles functioneert goed. Bijna: het virtueel schakelen werkt met een vertraging, wat ik niet prettig vind.
Als je na een afdaling moet klimmen (of na een klim gaat dalen), ben je veel te laat met schakelen. Ik reed hierdoor aanvankelijk steeds in een onprettige versnelling, Zo heb ik me al een aantal keer opgeblazen.
Ik heb hiervoor een aantal keer contact gehad met Zycle. Slotsom: de vertraging is helaas niet te voorkomen en je moet dus een aantal seconden eerder al gaan schakelen. Van heel zwaar naar heel licht en omgekeerd is bijna ondoenlijk. Tegen de tijd dat de weerstand is herberekend is het profiel alweer totaal anders. Je kunt dus beter geen parcoursen rijden waar je vaak moet schakelen.
Inmiddels heb ik op het internet gezien dat veel indoorfietsers klagen over de vertraging bij het virtueel schakelen. Het ligt dus niet aan de zBike, Rouvy of de internetverbinding.
Ik wilde de fiets aanvankelijk terugsturen, maar heb besloten te focussen op wat er wél allemaal mee kan. Zo kun je via Rouvy werkelijk de meest prachtige routes rijden overal ter wereld, zeer realistisch. En als ik me niet richt op zo snel mogelijk rijden, maar op lekker bewegen met mooi uitzicht, is het voor mij toch de moeite waard.

Odpowiedź od fitnessdigital
Betrouwbare winkel met prima service. Verzending moest van Spanje naar Nederland komen en duurde daarom iets langer dan verwacht. Aanschaf van Compex SP 2.0 verliep verder vlekkeloos.

Odpowiedź od fitnessdigital
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop via deze website. Het ProForm Carbon Squat Rack is een top product: stevig, stabiel en ideaal voor thuis trainen. Ook de ION Fitness Bench voldoet helemaal aan mijn verwachtingen — comfortabel, solide en makkelijk verstelbaar voor verschillende oefeningen. Samen vormen ze een sterke basis voor mijn home gym.
De website zelf is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bestellen ging vlot, de productinformatie was duidelijk, en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De levering verliep snel en netjes, met goede communicatie van begin tot eind. Kortom, zowel de producten als de service zijn van hoge kwaliteit. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Odpowiedź od fitnessdigital
De bestelling is vlot verlopen en alles is netjes binnen de beloofde termijn bezorgd. Het apparaat is goed verpakt en ik heb geen schade o.i.d. kunnen ontdekken. Gezien de prijzen goed zijn zal ik hier vaker bestellen.

Odpowiedź od fitnessdigital
Marcy MD-8851R aangeschaft en erg blij met dit rek met bank. Multifunctioneel en goed te gebruiken voor alle spiergroepen. Stabiel genoeg om alle oefeningen uit te voeren. Er zat een goede instructie bij om hem in elkaar te zetten. Dit is me zelfs in mijn eentje gelukt. Er zitten zowel olympische als standaard (30mm) adapters bij. Klantenservice was ook snel met het beantwoorden van mijn vragen en was duidelijk.

Odpowiedź od fitnessdigital
Elina Reformer Domo voor thuisgebruik besteld. Binnen 5 werkdagen bezorgd en netjes verpakt! Zo goed bevallen dat ik daarna de box voor de Elina Reformer heb besteld. Wederom binnen 5 werkdagen geleverd en netjes verpakt! Ik heb geen nare ervaringen met deze aanbieder gehad.

Odpowiedź od fitnessdigital
Omdat mijn jaarabonnement op Kinomap is verlopen, heb ik weer een nieuw jaarabonnement afgesloten. Eerst even gebeld om inlichtingen te vragen hoe ik dit verder kon doen en met de juiste info het abonnement besteld. Op tijd de nieuwe inloggegevens ontvangen en ik kan nu weerneen jaar genieten van de gebruiksvriendelijkheid van Kinomap. Makkelijk en snel te voldoen via fitnessdigital. Groeten Cor

Bowflex dumbell gekocht.
Dachser verzorgde het transport. We werden steeds op de hoogte gehouden, tot de datum van aflevering. Deze datum hadden we zelf gekozen.
De Bowflex dumbell was prima verpakt.
Gebruiksaanwijzing was in orde. Goede halterset.
Kortom: alles was oké.

Odpowiedź od fitnessdigital
Prima service. Alles was goed verpakt en netjes op tijd bezorgd. Email over voortgang bezorging (bestelling kwam uit Spanje) is handig. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Odpowiedź od fitnessdigital
Duidelijkheid in het product en levering volgens planning. Tot zover geen probleem. Apparaat had beschadigingen en daar melding van gedaan. Inmiddels al weer een tijdje niks gehoord na een extra mailtje. Dat is erg slordig en niet netjes.

Odpowiedź od fitnessdigital
Geen snelle levering. Product moest vanuit Spanje geleverd worden. Helaas zat er enkel een spaanse gebruiksaanwijzing bij. Erg vervelend en niet ok

Odpowiedź od fitnessdigital
Bluetens snel en zonder problemen geleverd. We hadden al ervaring met de Bluetens en kochten er nog eentje voor familie. Opnieuw gewoon goed.

Odpowiedź od fitnessdigital
They delivered the machine, and refused to move it inside the door the delivery guy said I am not going to carry anything. I was left with a 130 kilos box with a 2000 euros machine outside my door in the street. Fitnessdigital never mentioned that you need to hire private help to move the treadmill inside your house; I needed to pay an extra 300 euros for a company to help me to move the box inside my house. Worse service ever

Odpowiedź od fitnessdigital
De slechtste klantervaring en service ooit!
Ik bestelde een crosstrainer, maar in plaats daarvan kreeg ik een enorme loopband van 200 kg! Ze hebben hem zelfs naar het verkeerde adres gestuurd en ik moest het met de koerier regelen.
Ik heb diezelfde dag nog contact opgenomen met de klantenservice en ze beloofden dat iemand hem zou komen ophalen. Ik heb mijn werk- en privéplannen hiervoor omgegooid!
Om een onderdeel van de machine te beschermen, die meer dan 90 kg weegt en de computer bevat, moest ik hem naar de tweede verdieping dragen om hem te beschermen tegen de regen.
Ik heb ze een e-mail gestuurd en alles is gedocumenteerd, maar er is niets gedaan. Op 30 december verzekerden ze me dat er op 31 of 1 januari iemand zou komen. Ik moest een andere werkdag annuleren en mijn plannen opnieuw - stel je dat eens voor!
Ze waarschuwden me zelfs dat als het pakket niet in goede staat werd geretourneerd, ik mijn restitutie zou kunnen verliezen!
Nu zit ik met:
- Geen cardio-apparaat, wat bedoeld was als kerstcadeau.
- De stress van het mogelijk verliezen van mijn restitutie.
- Twee geannuleerde werkdagen.
- Mijn plannen voor Kerstmis en Nieuwjaar zijn verpest door hun valse beloftes.
- Een enorme pakketdoos staat al wekenlang naast de hoofdingang van het gebouw!
Wie gaat mij hiervoor compenseren? Kom alsjeblieft je artikel ophalen, geef me je restitutie en laat me met rust!
Jullie zijn de slechtste ooit
Ik zit al weken met een kapot geleverde step, zou opgehaald en vervangen worden maar en gebeurt niets na meerdere malen contact foto’s gestuurd leverancier benaderd.. leuk dit
Bestelling snel afgehandeld en direct verzonden.
De Milan loopband doet zijn werk, maar hij is een beetje luid, hard en de metalen onderdelen flikkeren bij lichte stroming. De verzending verliep vlot.
Ik heb geen gebruik gemaakt van het gratis Kinomap-abonnement, omdat een creditcard vereist is.