Zobacz, co mówią recenzenci
The experience of using this site is pretty dire. It definitely needs some QA/dev time. Logging in is painful and almost always returns a 500 error. The lists displayed differently on mobile vs deskto... Zobacz więcej
Prøvede at finde en bolig i KBH, som mange andre. Det har Findbolig fundet ud af at udnytte præcis ligesom alle andre bolighajer på nettet og derfor er den fuld af falske annoncer, uhørte gebyrer og e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft så svært ved at finde bolig, og mister min lejlighed her i marts. Først efter flere måneder med ustabilitet og flere dage, hvor hjemmesiden ikke virkede giver Findbolig besked om, at dere... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Findbolig.nu søger du gratis, har fri adgang til oplysninger om udlejer, og vi tjekker boligannoncerne, før de vises på sitet, så din boligsøgning er i trygge hænder. Findbolig.nu ejes og drives af DEAS.
Dane kontaktowe
co. DEAS, Dirch Passers Allé 76, 2000, Frederiksberg, Dania
- info@findbolig.nu
- www.findbolig.nu
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg betaltemere end 3000 dk
Jeg betalte kun 9 kr. for at finde en blog, og derefter stoppede jeg.
10 måneder senere fandt jeg ud af, at der var blevet trukket over 3.000 kr. fra min konto – altså ca. 300 kr. om måneden.
Det viser sig, at der har været et løbende abonnement, men jeg har ikke kunnet logge ind, fordi min mailadresse er ugyldig.
Jeg synes, det virker meget uretfærdigt og føles som snyd.
Dårlig service
Jeg er medlem af P-plus, med næsten 25 års anciennitet og dette bl.a. af hensyn til muligheden for at få en bolig. Derfor er det interessant at vide hvor lang ventetid pladserne på ventelisten indebærer. (Det kan andre formidlere finde ud af) Man kan imidlertid hverken ringe eller maile til dem og min henvendelse på kontaktformularen for over en måned siden, er fortsat ubesvaret. Desuden forsøgte jeg, at betale for en adgang i 4 dage til at skrive til en anden udlejer og det kom først til at virke efter et par dage og en rykker. Gennemført dårlig service!
Pas på med indsigt køb af deres BOLIGER.
Syntes Find Boliger, udnytter folk der betaler 9 kr. for mere info , og derefter bliver trukket 299kr. pr. måned, selv om man ikke er bruger af deres side.
Det er ufint, ja bondefangeri !!!
Jeg betalte 9 kr. Juli, og er siden bleven opkrævet 299 kr. pr, måned, men har intet Abonnement !!!
Telefon nummer
Telefon nummer? Er jeg den eneste der ikke kan finde noget tilknyttet nummer på deres side? For få år tilbage kunne man godt ringe til dem, det er som om de har fjernet det. De svarer ikke på henvendelser pr mail.
PBU pension har solgt deres ejendomme til et andet firma - så os hos PBU, fjernes fra alle vores ventelister. Det kunne jeg godt tænke mig at få lidt mere info om.
Plat og svindel
Plat og svindel. Jeg kan slet ikke logge ind selv om jeg har betalt.
Hvordan får man fat i findbolig.dk kan…
Hvordan får man fat i findbolig.dk kan ikke finde noget på det, de har trukket 2x 299 fra min mand, så nu har vi valgt at lukke hans konto kort mvh christel
Scammer hjemside
Du køber et abonnement for 9kr du kan ikke opsige det før 24 timer og efter 4 dage bliver du trukket 300kr
trukket 300 kr fra mig uden grund
Svindel
Svindel annoncer der ikke bliver fjernet!
Findbolig har falske annoncer på deres hjemmeside. Min bolig er sat til leje af svindlere!
Jeg har nu i 3 måneder ikke kunne få…
Jeg har nu i 3 måneder ikke kunne få lov at logge ind på min konto, som ellers virkede fint før. Jeg har ændret min kode 3-4 gange nu og det er ikke der den går galt. Når jeg så prøver at logge ind står det “uventet fejl” eller “teknisk fejl opstået”, dermed går jeg ud fra det ikke er mig der laver fejl. Jeg kan så heller ikke få kontakt til dem, det findes åbenbart ikke?
Svindel og humbug!
Jeg er glad for at jeg kun betalte for 4 dages adgang. Samtlige lejligheder i Aalborg er studielejligheder og udlejes gennem Studiebolig Aalborg - selv 4 værelses lejligheder. De er til gengæld ikke opslået som studieboliger, så det finder man først ud af, når man har betalt. De giver dig indtrykket af, at de har styr på deres hjemmeside, men det er bestemt ikke tilfældet.
Mystisk forsvunden profil
Jeg bruger den pt kun til at stå i kø til lejeboliger hos min pensionskasse, og har gjort det i 11 år. Det har fungeret fint, og siden er jo ikke ansvarlig for at jeg ikke har fået tilbud jeg har haft lyst til at tage imod. Men vær opmærksom på at din profil lige pludselig og uden varsel kan forsvinde så effektivt at deres support ikke kan se at du nogen sinde har været registreret hos dem.
Spild af kunders tid
Jeg har gennem de sidste 12 måneder været til 12 fremvisninger, og alle er tildelt anden ansøger. Til alle fremvisninger bliver man mødt af et utal af mennesker, og når 12 fremvisninger ikke bliver til et tilbud, ja så tegner der sig jo et klart billede af at findbolig absolut ingen respekt har for kundernes tid og bare invitere de første 200 for at være 1.000% på at boligen udlejes. Jeg har fuld forståelse for at magtforholdet imellem jer og jeres kunder hedder: jer 100% kunder 0% og at i egentlig kan gøre som det passer jer, for hvad skulle folk ellers gøre ? men i bliver simpelthen nød til at fixe jeres dårlige hjemmeside, og optimere jeres fremvisninger, det burde kunne lade sig gøre med den enorme mængde data i formentligt har.
Købte 4 dages adgang for 9 kr
Købte 4 dages adgang for 9 kr. få dage efter trækker den 299 kr. Det lejemål jeg var interesseret i, skulle kontakten åbenbart foregå via anden udbyder og endnu en opkrævningen. Dette blev der ikke oplyst om inden tilmelding. Penge lige ud af vinduet og ikke en stjerne værd.
Spild af penge
Vi skulle betale for at kontakte en sælger omkring en lejlighed i København, som stod 3 forskellige steder derinde tydeligt var i Sluseholmen. Det viser sig så at den er i Viborg, så vi har bare spildt penge.
Du risikerer at blive lejer af katten I…
Du risikerer at blive lejer af katten I sækken.
Der er ikke styr på noget ift. lejemålene, og tilmed er deas umuligt at få kontakt til.
Der arbejdes efter devisen: Alt der kan gå galt, vil gå galt.
Ghostet af Findbolig
Jeg har i 15 år lejet en bolig gennem et selskab som nu er overtaget af Findbolig. Da jeg skal fraflytte min lejlighed var aftalen med Findbolig at jeg ville blive kontaktet mhp fremvisning af lejlighed, og at de ville forsøge at genudleje lejligheden 14 dage inden opsigelsesperioden. Jeg flytter ud om 2 dage og har ikke fået nogen besked. Deres telefoniske ventetid er over 30 minutter og når man endelig kommer igennem kan de ikke hjælpe og den rette person ringer ikke tilbage. Det er fuldkommen uacceptabelt at bryde den aftale der blev lavet da lejligheden blev opsagt og ‘ghoste’ i stedet for at give besked.
Dårligste oplevelse til dato
Dårligste oplevelse til dato! Købte 4 dages abonnement for 9kr, da de 3 dage var gået ville jeg opsige det (så jeg ikke skulle betale de 299kr dagen efter) den blev ved med at sige at adgangskode og login var forkert, prøvede at få tilsendt en ny kode flere gange, men den kom aldrig! Det resulterede i, at der blev trukket 299kr og jeg skrev på dagen til kundeservice, men fik bare et standard svar, som jeg ikke kunne bruge til noget. Prøvede efterfølgende igen at logge ind, men dette er stadig ikke lykkedes mig! Så lige nu har jeg et abonnement kørende, som jeg slet ikke skulle have haft betalt for - fordi jeg ville afmelde det før pengene ville blive trukket!!! Og kan forsat ikke afmelde abonnementet - eller komme i direkte kontakt med kundeservice. Aldrig oplevet dårlige service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.