Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

reklamerer med boliger som ikke er til leje og boliger som lejes ud til helt andre priser end det der står opgivet. Har kontaktet en udlejer som fortæller at de IKKE samarbejder og ikke aner hvordan d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Oprettede mig for at skrive på…

Oprettede mig for at skrive på attraktiv bolig, da jeg så ville kontakte udlejer, førte den mig bare videre til boligportalen. Og hvis der skulle være nogen tvivl, så skulle jeg også betale der. Kan på ingen måde anbefale

18 marca 2026

Svindel!!!!

Svindel!!
Selvom jeg har opsagt som jeg tænker jeg har, så bliver der ved med at blive trukket 299,- fra min konto hver måned. Og endda 2 gange på 1 måned i sommers.

Jeg er træt af det sted!

26 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig administration/Narre penge fra folk

Jeg abonnerede på findbolig.dk, da jeg så en lejlighed i Randers, som jeg virkelig var begejstret for. Da jeg så fik kontakt til udlejer, viste det sig, at lejligheden allerede havde været genudlejet i en måned. Hvorfor var lejligheden så ikke fjernet fra hjemmesiden? Jeg kalder det enten dårlig administration eller at score penge på at bibeholde lejligheder på hjemmesiden, til trods for at de allerede er udlejet.

19 września 2025

Egentlig vil jeg give dem 0 stjerner

Egentlig vil jeg give dem 0 stjerner. Rent bondefangeri! Man betaler 9,- kr. for 4 dages adgang og pludseligt trækkes der efterfølgende 299,- kr. for et abonnement af 28 dages varighed, man ikke har bedt om. Tvivler på jeg ser pengene igen. Svindlere!

16 sierpnia 2025

Latterligt

Latterligt, man bliver bare så træt!!!!Man betaler og bruger sin tid på at få lov til at se boliger som ikke er til leje alligevel!!!!

2 sierpnia 2025

Så er de lukket👎😢

Så er der lukket og slukket for dette useriøse firma.. der finder lejemål på nettet ..og tilbyder dem til andre.. men de er ikke at få i tale.. 😢😢så det er lukket og slukket👍👍jubiii. Ikke fler der bliver taget ved næsen.. vi står bare tilbage med et krav om at de skal tilbagebetale os ( 2100.-kr) for noget vi ikke har fået noget for.. men vi taler vist til en Tom kasse😢

5 czerwca 2025

Lad være

Lad være. Selvom de siger 9 kr for 4 dage , så har man uden videre pludselig et abonnement. Får man først besked på bagefter på mail.... man skal selv melde sig ud. Ellers tager de 299 kr.. Firmaet skriver at de har daglig kundeservice men denne kan kun nås via mail. Her får man bare en autobesked om at de kan se man har forsøgt at kontakte dem og man får et link til hvad man selv kan gøre. Der et link til opsigelse af abonnement, men linket fungerer ikke og opsigelse er ikke mulig... man kan heller ik logge ind altid. Selvom har ændret password. Intet er muligt. Det skal stoppes. Hva gør jeg ?

10 czerwca 2025

Snyd og fusk

Snyd og fusk, hold jer væk.
Er nu gennem en måned blevet tilbudt den samme lejlighed, da jeg ikke har betalt de kr. 9,00 som de kræver for at kunne kontakte lejer. Det er en lejlighed beliggende på Frederiksdalsvej 80 - 82, Virum kr. 9221,00 pr. måned. Det lyder godt, men det er fusk.
Deres chatrobot går i ring, uanset hvilken box du klikker i. Udspekuleret.

18 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Hi I havent been able to log in into my account, I have probably send 20 “forgot password “ but I haven’t gotten any of them! Your platform is a scam, I can’t log in I REQUEST AN URGENT REFUND!!!!

Hi

I WANT TO GET REFUNDED AND CANCEL MY SUBSCRIPTION as I haven’t been able to log in or use it!!!

Please get back to me as soon as possible!

17 lipca 2024

PAS PÅ !!!

PAS PÅ !!!! Det er umuligt at melde sig ud,
Jeg har prøvet at melde mig ud i 3 mdr. fusker firma. Kan ikke forstå at udlejere benytter denne side.

26 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ville ønske der kunne gives nul…

Ville ønske der kunne gives nul stjerner.
Hold jer langt væk fra findbolig - det er ene og alene kun for at trække penge ud af kunder - lokkemad 9,- og så haps 299,-
Smart 2.sals københavnerri af værste skuffe - ingen effekt.

25 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra Findbolig

Hold jer langt væk fra Findbolig. Jeg betalte 9 kr. for at få kontakt med en boligudlejer. Det viste sig efterfølgende at jeg, uden at jeg havde opdaget det, var blevet tilmeldt et abonnement på 299 kr pr. måned og beløbet blev hævet med det samme.
Firmaet skriver at de har daglig kundeservice men denne kan kun nås via mail. Her får man bare en autobesked om at de kan se man har forsøgt at kontakte dem og man får et link til hvad man selv kan gøre. Der et link til opsigelse af abonnement men linket fungerer ikke og opsigelse er ikke mulig.
Jeg har nu spærret betalingen på mobilpay og spærret mit kreditkort og sendt endnu en mail til firmaet om at jeg ønsker det såkaldte abonnement opsagt.
Er aldrig før blevet snydt på denne måde. Pas på, hjemmesiden fremstår meget troværdig men er det rene fup.

12 lutego 2024

Svindlersiden

Svindlersiden.
Jeg har nu 2 gang opsagt mit abonnement, og de bliver bed med at trække penge.

13 stycznia 2024

Pas på

Pas på! Findboliger.dk -De lokker med, at du for 9 kr får adgang til boligsider. Men samtidig binder de dig til et abonnement på 299 kr pr. måned, som de trækker automatisk fra din MobilePay. Uden samtykke- jeg havde opsagt abn men blev trukket de 299 kr for en mdr uden samtykke lidt usmageligt hvis jeg ikke får mine penge retur. Havde desværre ikke læst alle disse anmeldelser.
Jeg har sendt en klage til FindBoliger.dk med ved hæftelse af min anmeldelse på Trustpilot.
Opfølgning af klage:
Dags dato har jeg fået mine penge refunderet og indsat på min konto. Det var jeg glad for.

1 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Absolut værdiløs hjemmeside for boligsøgende !

Jeg er PFA kunder og søger lejebolig i København. Har lavet en bolig agent som bl.a. har kriterier som minimum 4 værelser, min. 115 kvm. Beliggenhed osv. Men alligevel modtager jeg mange mails med links til alt mulig andet end det jeg søger. Jeres service er 100% værdiløs og man spørger sig selv om de pensionsselskaber der har aftale med er bekendt med dette.
I har i telefonsamtale indrømmet at i har problemer med jeres såkaldt nye hjemmeside - Men den er jo ikke ny længere.
Jeg undrer mig meget over hvordan det fortsat kan været så ringe.
Hvad sker - Hvis der altså sker noget for at få det til at fungere ?

27 października 2023

Snydt

Ligesom mange andre. Betalte jeg 9kr og herefter 299kr som jeg blev trukket uden jeg havde godkendt. Det er humbug og svindel. Hold jer langt væk fra denne side. Og de lejligheder de reklamere med. Findes ikke

19 października 2023

Hold jer væk

Er netop også blevet trukket 299 kr. for et premium abonnement som jeg ikke har bedt om efter at have betalt 9 kr. for at kontakte en udlejer hvor det iøvrigt viser sig at man skal være medlem af en forening.
Jeg har prøvet at afmelde dette på deres side uden held kan heller ikke få fat i dem på telefon og de svarer heller ikke på mail andet end “har du prøvet at få fat i os”😡 Hold jer væk det virker som det rene fup😡

26 września 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej