Jeg fastholder at det er fup og det svar de sender har ingen gyldighed Det er et faktum at ejendommene ikke findes og det er et faktum at måden FindBoliger på markedsfører sig giver... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det rene fup På alle de 30-40 annoncer jeg har villet henvende mig på, er jeg bare blevet omstillet til hjemmesiden FindBolig.dk, hvor der har været venteliste på det hele. De tager pengene og snyde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Leder du efter din næste lejebolig? FindBoliger er det bedste valg! Hos FindBoliger gør vi det nemt for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden, så du hurtigt og effektivt kan finde dit ideelle hjem. Uanset om du leder efter en lejlighed, et hus eller et værelse, tilbyder FindBoliger et bredt udvalg af lejeboliger, der passer til alle budgetter og livsstile. Med annoncer tilgængelige på din valgte lokation gør vores platform boligsøgningen enkel og giver dig den bedste mulighed for at sikre dig den perfekte lejebolig. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål? Vores venlige supportteam står klar til at guide dig hele vejen. Du kan nemt kontakte os via Rento, vores virtuelle assistent, som du finder i vores FAQ, eller ved at udfylde kontaktformularen, der er tilgængelig i vores vilkår (T&Cs) på hjemmesiden. Hos FindBoliger stræber vi efter at gøre din boligrejse enkel, gennemsigtig og helt stressfri.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Blev lokket af kun 9 kr for at få kontaktoplysninger til "deres" boligannoncer, boligen fik jeg aldrig kontakt til, der blev pludselig trukket 299,- et par dage efter oprettelse (skulle nok have læst om dette firma på Trustpilot først)
------------
Opdatering 20/4-2026
De skriver her på Trustpilot de ikke har mine kontaktoplysninger 🤣 de har selvfølgelig alt og jeg har forsøgt at kontakte dem men de har intet tlf. Nr på deres side kun en Chatbot der ikke kan hjælpe, jeg fandt frem til en mail adresse (via google ikke deres egen side) hvor jeg skrev:
Hej,
Jeg har for nyligt oprettet en profil på jeres side og betalte 9DKkr men er d.17 blevet trukket 299 yderligere,
Jeg har sikkert overset noget tekst hvor dette informeres men som i antageligt forventer kunder overser/ikke læser,jeg har været på Trustpilot efterfølgende og selvfølgelig givet jeres "forretning" dårligst mulig bedømmelse (som jeg kan se utallige andre tidligere også har,fortryder jeg ikke havde læst advarslerne om jer inden jeg selv faldt i jeres "svindelnummer")
Jeg har været på jeres side efterfølgende for at kontakte jer, der er intet tlf. Nr. Eller Mail man kan kontakte jer på,derimod kun en chatbot som jeg har informeret om at lukke min profil og slette alt data i opbevarer om min person med henvisning til EU GDPR lov, dette kunne den ikke håndtere men viste mig forskellige links i en chat.
Jeg ser denne sag som afsluttet fra min side og forhåbentlig får jeg tilbagebetaling og jeg forventer selvfølgelig at i sletter min bruger og data og betaling er ophørt..
Olaf Valdemar Hansen
22 92 70 40
(Denne email er også blevet auto-svaret uden hjælp/service menneskeindblanding)

Odpowiedź od FindBoliger
Jeg fastholder at det er fup og det svar de sender har ingen gyldighed
Det er et faktum at ejendommene ikke findes og det er et faktum at måden FindBoliger på markedsfører sig giver indtryk af at de er direkte formidler af de ejendomme de reklamerer for og uanset hvad er det ikke i orden at henvise til ejendomme der ikke findes det er og bliver falsk useriøst og hvad er formålet andet end at lokke interesserede ind i en eller anden form for abonomentsfælde ?
Det er da interessant at stort alle anmeldelser mener det er et uhæderlig virksomhed
16 april 2026
Så en annonce for 3 ledige rækkehuse i Køge på Pedersvej - kørte forbi og de findes simpelthen ikke.
Der er tale om svindel, humbug og falsk markedsføring og en politianmeldelse af det foretagende er på vej.
Det handler kun om at få fat i folks mailadresser til spam og lokke dem til at købe værdiløse abonnementer som ikke kan opsiges.
Det er ufatteligt at de ikke bliver stoppet - ikke en eneste positiv anmeldelse.
Pas på pas på pas på og hold jer laaaangt væk.
Kære Trustpilot indfør nu 0 stjerne som en mulighed 😊

Det rene fup
De tager pengene og snyder folk på Findboliger.dk. Det er den rene scam!

Odpowiedź od FindBoliger
Fuldstændig forfærdelig hjemmeside og kundeservice. Var inde af flere omgange og annullere mit abonnement, og da de så for anden måned i streg trækker penge fra min konto, selvom jeg havde annulleret mit abonnement flere gange, ber jeg om en refundering af mine penge, da deres hjemmeside ikke fungere ordentligt. Jeg får derefter bare at vide at de ikke lave refunderinger. ALDRIG BRUG DEN HER HJEMMESIDE

Odpowiedź od FindBoliger
Troede jeg havde købt prøve abonnement på 9.- men blev så trukket 299.- til den første i måneden, hvor der ikke var gået 9 dage endnu. Skulle igennem mange step for at opsige mit abonnement og umuligt at få fat på nogle. Hold jer langt væk!!
Opdatering: Jeg er blevet kontaktet af kundeservice i Påsken, så det var super fint. Jeg synes stadig at når der står man får 4 dages gratis login for 9.- at hvis man så ikke selv opsiger abonnementet, så bliver man straks trukket 299.- Det er lidt bondefangeri og det skrev jeg til dem. Det har jeg fået et svar på. Så man skal bare være MEGET obs. på at så snart man har sagt ja til den gratis prøveperiode, så sig straks op, hvis du ikke vil fortsætte.

Odpowiedź od FindBoliger
The customer service was quiet good, I got help from Dragana who was very nice, she helped with everything and was quick to respond.

Odpowiedź od FindBoliger
Jeg betalte kun 9 kr. for at finde en blog, og derefter stoppede jeg.
10 måneder senere fandt jeg ud af, at der var blevet trukket over 3.000 kr. fra min konto – altså ca. 300 kr. om måneden.
Det viser sig, at der har været et løbende abonnement, men jeg har ikke kunnet logge ind, fordi min mailadresse er ugyldig.
Jeg synes, det virker meget uretfærdigt og føles som snyd.

Odpowiedź od FindBoliger
Konen meldte sig ind, og har flere gange været inde og afmelde, de trækker dog stadigvæk..mail blev sendt til dem med at deres afmelding ikke virker.. ingen respons.. de trak endnu engang...endnu en mail sendt..dog ingen svar endnu.
Tænker det næste må væreen politi anmeldelse.. når man læser herinde, må det jo være noget de laver bevist..
Findbolig.. I har svaret om i vil have personlig info..vi har måtte lukke et visa kort pga jer.. kommer ikke til at ske..
Kan selvfølgelig godt se fidusen i det, da i så kan få anmeldelser fjernet...

Odpowiedź od FindBoliger
Min datter skiftede hævekort, da deres hjemmeside med afmelding er lavet så man ikke kan afmelde og hjemmesiden er nærmest fup. Det skal dog siges at hun forsøgte via mobil, om det gør en forskel. Jeg vil klart sige til alle, hold jer væk.

Odpowiedź od FindBoliger
Mage til bondefangeri skal man lede længe efter , folk bliver forledt til at tro at det koster 9 kr for at få oplysning og udlejer , de skriver ikke tydeligt at man bliver indmeldt hos findbolig og at det koster 299kr pr måned , og det viser sig at det er skide svært at komme ud af det igen , jeg betalte 9 kr den 5/9-25 og allerede den 9/9-25 er de så frække at opkræve 299 kr uden at give besked derom og derefter 299 kr hver måned indtil man opdager det , jeg betalte med mobilpay ,og den kigger man jo ikke på daglig , så derfor mener jeg at det er simpelt tyveri .

Odpowiedź od FindBoliger
Findboliger stjæler penge ud af folks konto i håb om du ikke opdager det - de har trukket penge fra min konto gentagende gange selvom og jeg er afmeldt og du kan ikke kontakte dem 👍🏼

Odpowiedź od FindBoliger
Det står at prøveperiode for 9 kr hadde varighet i 7 dage, men så trakk de 300kr efter kun 4 dage. Jeg føler meg scammet! Der er også feilinformasjon i annonsene. Vi så på en leilighet som sto at den var i Kolding, men den viste seg å være i Haderslev. Upålitelig drittnettside med dårlig utvalg. Ikke benytt!!!

Odpowiedź od FindBoliger
Hvorfor er dette firma ikke lukket og alle medlemmer i fængsel.. i har snydt den sidste!

Odpowiedź od FindBoliger
Søger på bolig, koster 9kr de første 4 dage. Nogen info om du tager 300kr fra dig efter.
Ingen telefon nummer, ingen mail !
Jeg har sat advokat på som slår på ekstrem falsk markedsføring.
De bliver også politianmeldt!
Pas på !!!

Odpowiedź od FindBoliger
Pas på dette firma , min kæreste er lige blevet snydt , de har trukket 900 kr på 1,5 måned og hun har kun sagt ja til 9 kr for at få oplysninger på en lejlighed , svindel og ulovlig , er der nogen der kan fortælle mig hvor dette firma ligger høre jeg gerne fra den på tlf 40446533

Odpowiedź od FindBoliger
Jeg er udlejer - og bliver kontaktet af forventningsfulde potentielle lejere, der gerne vil se et lejemål. Jeg får på min forespørgsel at vide, at de har fundet mig via annonce på findboliger.dk Problemet er, at jeg aldrig har opslået et lejemål på findboliger.dk ! Portalen må have hugget min annonce fra Facebook uden min tilladelse. Da omtalte lejemål er lejet ud for over 6 måneder siden, finder jeg, at findboliger.dk's fremgangsmåde er bedrageri/svindel overfor de sagesløse boligsøgende.
Jeg håber, at nogle af dem, der bliver snydt til at betale, vil politianmelde virksomheden, så dette svineri kan blive stoppet.
Tilføjelse: Jeg har fået en mail fra findboliger.dk, der tydeligvis ikke har læst og forstået min anmeldelse, hvilket jeg også har forklaret i en e-mail til dem. Nu påstår de så efterfølgende, at de ikke har fået min e-mailadresse til trods for, at de har skrevet til mig på den !! Bliv væk fra dette firma.

Odpowiedź od FindBoliger
Pas på! Jeg faldt i fælden.
Jeg fandt en boligannoncer på deres side og besluttede mig for at betale de 9 kr. for 4 dages adgang. De oplyste, at man først kan opsige efter 24 timer, og da de 24 timer var gået, forsøgte jeg at opsige mit abonnement. Men jeg kunne ikke logge ind på siden. Jeg brugte flere forsøg på at indtaste den adgangskode, de selv havde sendt til mig på mail – uden held. Jeg havde faktisk ladet siden stå åben i 24 timer, så jeg kunne opsige med det samme, men det fungerede ikke.
Jeg forsøgte at logge ind hele de 4 dage, skrev til dem via e-mail og brugte chatfunktionen på deres hjemmeside, men fik aldrig svar. Og hvis man spørger chatten om problemer med login, sender de et link, der ikke virker.
Nu fortsætter de med at trække penge fra mig uden nogen mulighed for at stoppe det. JEG VIL VARMT ANBEFALE, AT MAN ALDRIG BRUGER DENNE SIDE.

Odpowiedź od FindBoliger
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.