BEZNADZIEJNA FIRMA JA WSZEDZIE ZAZNACZAM ZE NIE ODBIERAM PRZESYŁEK OD TEJ PSEUDO FIRMY INACZEJ REZYGNUJE Z ZAKUPU! dzis tj 1 lipiec 26 rok oświadczył mi ze przesyłka bedzie dostarczona nie ma... Zobacz więcej
Nie polecam kuriera FedEx który miał do mnie paczkę imienia nie znam dzwonił gdzie ma przywieźć paczkę po chwili dzwoni żebym wyszedł i przyszedł za most po paczkę i że tłumacząc się że przejecha... Zobacz więcej
Nie wiem czy zasługują na 1 gwiazdkę. Beznadziejna firma. Wczoraj dostaje SMS że kurier podjedzie midzye 10-13...brak kontaktu, brak przyjazdu. Nie można się dodzwonić na infolinie. Gada tylko jakiś b... Zobacz więcej
Aroganccy ,nierzetelni, nieżyczliwi kurierzy. Nie poczekali 5 min na otwarcie bramy i odjechali z przesyłką.. To wszystko przy obłożnie chorej osobie w domu... Omijać szerokim łukiem ! Moje doświadcze... Zobacz więcej
Shipping - Logistics Management - Supply Chain Management from FedEx Corporation: FedEx.com offers a complete suite of online services for shipment preparation, package tracking, shipment rates and tools tailored to the needs of international shippers and small businesses.
Zjednoczone Królestwo
- www.fedex.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Witam rano dzwonił kurier po 10 i…
Witam rano dzwonił kurier po 10 i napisał później SMS że prosi o kontakt potem ja odpisałem na wiadomość i do tej pory cisza i nie odbiera telefonu po prostu masakra
Chamstwo dostawców/kurierów to dla tej…
Chamstwo dostawców/kurierów to dla tej "firmy" podstawa przy zatrudnieniu pracownika.
Skad taka opinia ? Rzucanie sluchawką gdy klient pyta o przesylke i uzywanie przy tym "rynsztokowej laciny" jako przecinka raczej nie powinna byc standartem w uslugach i kontaktach z klientem. DNO I SYF A NIE FIRMA !!!!
Brak informacji o wszystkich cenach
Brak informacji o wszystkich dodatkowych oplatach zwiazanych z przesylka (oplata administracyjna 23%), spodziewalam sie VATU z Korei za przesylke, jednak to co zobaczylam na fakturze mnie przerazilo. Swoja droga, faktura doszla do mnie miesiac od wyslania zamowienia, naprawde swietna administracja i warta swojej ceny!!! VAT za uslugi administracyjne, VAT niby nienaliczany w Unii, ale i tak wliczony do kwoty do zaplaty. Omijajcie szerokim lukiem jesli mozecie, ja niestety nie mialam wyboru i wyslali mi przesylke FEDEXEM z gory.
Nie pozdrawiam
Brak możliwości kontaktu z kurierem…
Brak możliwości kontaktu z kurierem utrudniony kontakt z obsługą klienta i rozmowa z maszyną na infolini. Jakbym mogła dałabym zero.
Przesyłka zagubiona
Przesyłka zagubiona. Kurier samowolnie bez kontaktu z klientem w systemie wpisuje "zmianę terminu dostawy na życzenie klienta". Nie ma kontaktu z konsultantem, na wiadomości mejlowe nikt nie odpisuje
Poniżej Z E R A !!!
Poniżej Z E R A !!! Naczytałam się opinii i tego nikt nie przebije ...w ustalonym terminie odbioru byłam w domu i czekałam ..... nagle widzę na własne oczy przez okno : 1. podjeżdża pod blok auto FedEx oddział Wałbrzych 2. zatrzymuje się na ok. 1 minutę 3. kierowca nie wychodzi z auta i nie dzwoni do mnie 4. auto odjeżdża. 5. na stronie do śledzenia ukazuje się informacja, że kurier podjął próbę wręczenia przesyłki, ale nikogo nie było !!!
Telefonowanie na infolinię to dramat - tak jak inni piszą.
Wniosek ???
Jedna gwiazdka to i tak za dużo
Jedna gwiazdka to i tak za dużo. Paczka ze Stanów w ciągu pięciu dni była w Polsce potem niemal dwa tygodnie czekała w oddziale firmy na odprawę celną. Można sobie dzwonić, pisać, błagać - mają człowieka w d**ie.
Wielka porażka
Paczka od ponad tygodnia znajduje się w punkcie przyjęć i od tego czasu jej status nie ulega zmianie. Zero informacji, nie można się skontaktować z działem obsługi klienta (chyba w ogóle nie istnieje, pracują wyłącznie ze sztuczną inteligencją). Tragedia, zero profesjonalizmu, komunikacji z klientem. Odradzam robić zakupy u firm, którzy wysyłają swój towar przez FedEx.
Pilną dostawę trzymali cały dzień w…
Pilną dostawę trzymali cały dzień w oddziale lokalnym, nie byli w stanie jej dostarczyć, a na drugi dzień dostarczają po południu, gdy przesyłka się już przeterminowała. No i brak kontaktu z kimkolwiek. Nie polecam!
ŻART
Porażka, kurier podjął próby doręczenia po 17:00 gdzie była informacja, że będzie między 12:00 a 15:00, najlepsze jest to, że byłem w domu, próba kontaktu na infolinii to jakiś żart, rozmawiasz z botem, który odpowiada jak mu się chce na pytania
Tydzień temu 1 gwiazdka dziś 5
Tydzień temu dałam 1 gwiazdkę i nieprzychylną opinię a dziś zdaje 5.
Nie wiem czy to co pisałam spowodowało tę sytuację, ale kobieta która dziś dowoziła paczkę na Podkarpaciu
(Kolbuszowa, Przedborz ) polecam
Zadzwoniła wcześniej że czeka pod bramą czego wcześniej nie było u innych kurierów FedEx i przerzucali paczki o ziemię
5+!
FedEx syn zamówił przez Polkurier…
FedEx syn zamówił przez Polkurier wyskoczyła najniższą ceną potem okazało się że przysłali fakturę do dopłaty na kwotę 4500 zł nie polecam i przestrzegam to zwykłe naciąganie klienta po wpisaniu wymiarów nie powinni powinno to się wyświetlać reklamacji nie uwzględnili rozważam proces Sądowy
Zero kontaktu z klientem
Zero kontaktu z klientem. Kurier przychodzi jak chce. Najgorsza firma kurierska!!! Proszę nie wysyłać towarów za pośrednictwem tej firmy, ponieważ frustracja klienta przechodzi w dużej części na sklep w którym dokonał zakupu.
Frustrujące doświadczenie z FedEx – nigdy więcej
Chciałem skorzystać z usług FedEx, aby wysłać paczkę, ale po godzinie prób rejestracji konta, problemach z dodaniem karty i braku możliwości znalezienia pomocy na ich stronie, zdecydowałem się skorzystać z DPD, mimo że cena była nieco wyższa. Już nigdy więcej nie będę korzystał z FedEx.
A ja w sumie mogę pochwalić pana…
A ja w sumie mogę pochwalić pana kuriera bardzo grzeczny , miły co prawda system mi wysłał że paczka będzie 12-15 a pan był chwilę po 10 to akurat byłam nie daleko domu i zaczekał pan z oddziału Katowice
Paczki nie są dostarczane pod adres, w dodatku z opóżnieniem
Paczki są dostarczane z opóżnieniem do 9 dni.
Kurier nie dostarcza paczek do domu, tylko do centrum odbioru 1,5 km od miejsca zamieszkania.
karaton zniszczony
karaton zniszczony, brak zawartości o wartości 2000zł
Niestety moje doświadczenie z FedEx to…
Niestety moje doświadczenie z FedEx to przykład skrajnego braku kompetencji operacyjnej i odpowiedzialności.
Przesyłka z roślinami (import spoza UE) została błędnie skierowana przez FedEx do lokalizacji, w której nie przeprowadza się kontroli fitosanitarnych, co uniemożliwiło odprawę. FedEx doskonale wiedział, jaki towar znajduje się w paczce i jakie procedury są wymagane.
Mimo kompletu dokumentów, w tym ważnego świadectwa fitosanitarnego, przesyłka od ponad dwóch tygodni stoi w miejscu wyłącznie z powodu błędu logistycznego FedEx. Zamiast rozwiązać problem, firma próbuje przerzucić odpowiedzialność na klienta, żądając dokumentu CHED-PP, który nie może powstać, dopóki paczka nie trafi do właściwego punktu kontroli.
Kontakt z obsługą klienta jest skrajnie utrudniony — infolinia została mi zablokowana, brak realnej eskalacji sprawy, brak decyzyjności po stronie konsultantów.
Jeśli planujesz import towarów wrażliwych (rośliny, żywność, produkty wymagające kontroli) — zdecydowanie odradzam FedEx. Chaos organizacyjny, brak wiedzy proceduralnej i zerowa odpowiedzialność za własne błędy.
Kurier nie zjawił się w ustalonym…
Kurier nie zjawił się w ustalonym terminie przez co wysyłka została przesunięta na po weekendzie. Nie wiadomo czy nie będzie powtórki z rozrywki.
Złodziejska firma kurierska
Złodziejska firma kurierska nie dość że paczka dotarła z 48 godzinnym opóźnieniem to doliczyli jakieś dopłaty do przesyłki w kwocie ponad 60 zł