FedExRecenzje

51 766

1,2

BEZNADZIEJNA FIRMA JA WSZEDZIE ZAZNACZAM ZE NIE ODBIERAM PRZESYŁEK OD TEJ PSEUDO FIRMY INACZEJ REZYGNUJE Z ZAKUPU! dzis tj 1 lipiec 26 rok oświadczył mi ze przesyłka bedzie dostarczona nie ma... Zobacz więcej

Nie polecam kuriera FedEx który miał do mnie paczkę imienia nie znam dzwonił gdzie ma przywieźć paczkę po chwili dzwoni żebym wyszedł i przyszedł za most po paczkę i że tłumacząc się że przejecha... Zobacz więcej

Nie wiem czy zasługują na 1 gwiazdkę. Beznadziejna firma. Wczoraj dostaje SMS że kurier podjedzie midzye 10-13...brak kontaktu, brak przyjazdu. Nie można się dodzwonić na infolinie. Gada tylko jakiś b... Zobacz więcej

Aroganccy ,nierzetelni, nieżyczliwi kurierzy. Nie poczekali 5 min na otwarcie bramy i odjechali z przesyłką.. To wszystko przy obłożnie chorej osobie w domu... Omijać szerokim łukiem ! Moje doświadcze... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi

Shipping - Logistics Management - Supply Chain Management from FedEx Corporation: FedEx.com offers a complete suite of online services for shipment preparation, package tracking, shipment rates and tools tailored to the needs of international shippers and small businesses.

Bardzo słaba

52 tys. recenzji

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

(51 766)

Fedex to firma która powinna zniknąć z…

Fedex to firma która powinna zniknąć z rynku to oszuści którzy przetrzymują towar przesyłki bo czekają na transport od 8vstycznia czekam i utknęła w Warszawie tłumaczenie było powtórne kontrola celna masę maili wysłanych pracują tam jakieś niedorozwoje ma numer przesyłki w tytule a ciągle to samo proszą o numer

14 stycznia 2026

Nieterminowość, brak kontaktu

Paczka miała zostać dostarczona 13.01 i cały dzień czekałam na odbiór, kurier nie przyjechał, a w dniu dzisiejszym nie zmieniono dalej statusu paczki, który brzmi „w dniu 13.01 o 7:30 paczka została wydana do doręczenia. Nigdy nie wróciła? Dostarczono ją komuś innemu? Zaznaczę, że zamówiony został telefon marki Apple, który został z góry oplacony. Brak możliwości kontaktu z infolinią bez posiadania konta, (które żeby założyć trzeba podpiąć kartę!), robot odsyła do czatu, a czat do śledzenia paczki, która w dalszym ciągu została wydana wczoraj. Sklep wydający paczkę próbuje interweniować, bo jest po terminie, ale co zrobić?

13 stycznia 2026

Jestem rozczarowana może nie samą…

Jestem rozczarowana może nie samą firmą, ale kurierami, którzy tam pracują. Moja przesyłka została zbita w trakcie transportu pomimo etykiety "uwaga szkło". Przykre jest to, że pracują tam osoby niekompetentne.

13 stycznia 2026

Firma kant i oszust

Firma kant i oszust. Przesyłka nadana w/g ich durnych wytycznych z wymiarami przekraczającymi rzeczywiste i mimo to doliczyli opłaty dodatkowe 300% wartości. Mimo odwołania i przesłanych zdjęć nie podjęli tematu reklamacji. Nigdy więcej fedex!!!!!!!!!

12 stycznia 2026

Porażka

Pierwsza informacja że przesyłka będzie w czwartek. Cisza, nie dotarła. Kolejna próba w sobotę , tym razem na moich oczach kurier przejechał przed domem i nawet się nie zatrzymał, po czym informacja, że nikogo nie zastał.😡Ostatecznie przesyłka dotarła, ale trzy dni stracone na oczekiwanie. Nigdy więcej nie zamówię nic z przesyłką FedEx.

12 stycznia 2026

Szybka i profesjonalna obsługa

FedEx to bardzo solidna firma kurierska, z której korzystam przy przesyłkach międzynarodowych. Paczki docierają na czas, a system śledzenia przesyłek jest bardzo dokładny i przejrzysty. Cały proces nadania jest prosty, a obsługa klienta pomocna i profesjonalna.

1 grudnia 2025

Tragiczna obsługa

Tragiczna obsługa. Zamówienie miało dotrzeć 08.01.2026. Bez podania przyczyny odwołali je na dany dzień. Dziś tj. 09.01 przyszedł SMS, że kurier dostarczy przesyłkę. Zadzwonił do mnie, że jedzie i zadzwoni jak będzie. Po 15 minutach telefon, że jest ale jest problem bo przesyłki nie ma przy sobie bo magazyn nie zapakował. Paranoja, człowiek z wyprzedzeniem zamawia produkt żeby mieć go na dany termin a oni doprowadzają do takiej patologii. Pierwszy raz w życiu spotykam się z takim zaniedbaniem. Nigdy nie miałem takiej sytuacji z innymi firmami kurierskimi.
Z całego serca odradzam.

9 stycznia 2026

FedEx od kilku tygodni twierdzi

FedEx od kilku tygodni twierdzi, że dostarczono moją przesyłkę, której nie dostarczono. Nie chcą przedstawić dowodu doręczenia przesyłki, bo go nie mają. Ostrzegam przed tą firmą. Brak odpowiedzi na reklamację i kontaktu telefonicznego.

15 grudnia 2025

Opóźnienie w dostarczeniu paczki 2…

Opóźnienie w dostarczeniu paczki 2 tygodnie. Gdy się wreszcie jakaś informacja pojawiła, okazało się, że Fedex przekazał paczkę pośrednikowi, który do odbioru wymaga podania pin kodu, którego nie mam, nie dostałam. Brak kontaktu, brak odzewu. Paczka porzucona w jakimś Tabacos shop. Dramat. Nie polecam w zadnym wypadku.

8 stycznia 2026

Doręczenia finalnie nie było poniewaz…

Doręczenia finalnie nie było poniewaz kurier nie miał 20zl zeby wydać tylko poinformował mnie ze mam mieć wyliczone a po drugie w email była informacja ze mogę zapłacić kartą i Pan nie miał terminala. Tragedia jedyna firma która tak sie zachowuje

8 stycznia 2026

NIE POLECAM !!!!Kurier z wielką Łaską i…

NIE POLECAM !!!!Kurier z wielką Łaską i oporem odebrał paczke bez etykiety choć upierał sie że nie musi nie powinien itd bo nie ma etykiety. Potem już sam przewoźnik na magazynie naliczył jakieś "dodatkowe" opłaty i sumarycznie koszt wysłania był prawie 2x większy jak u innych przewoźników. NIE POLECAM

7 stycznia 2026

SMS po 10

SMS po 10, że paczka będzie dostarczona między 14 a 17. Do 19 zero kontaktu. Sprawdzam po 19 na stronie Fedexu, że przesyłka jest po 14 znów na oddziale w Zielonej Górze. Infolinia bot, porażka na całej linii. Odradzam

5 stycznia 2026

Omijać!!!!

Po pierwsze opóźnienie. Chciałam przekierować przesyłkę do punktu, ale się nie da, tylko adres prywatny, ok znalazłam.osobe, która jest dostępna w domu między 8, a 18, bo tak jeździ fedex. Kurier podobno był,ale nikt nie zobaczył przesyłki, ani awiza, które widniejena śledzeniu, że zostało zostawione! Dzwoniłam na infolinię, chciałam rozmawiać z managerem, pomimo, że powinien jeszcze pracować (31.12) do 14, to.przed 14 już go nie było. Link do zarządzania przesyłka nie działa, dlaczego??? Zagadka. Ogólnie nigdy więcej nie skorzystam z tej firmy i nawet jeżeli, tak jak w tym.przupadku, firma będzie oferować tylko tego przewoźnika, poprostu będę szukać alternatywy, a zrezygnuje z tej dostawy. Nie polecam. 1 gwiazdką to i tak za duzo

Najgorsza firma kurierska w Polsce

Najgorsza firma kurierska w Polsce. W szczególności placówka w tarnobrzegu. Kurierzy z lenistwa, niechęci do życia i pracy, bądź ze zbyt małej ilości paczek do dostarczenia do Stalowej Woli - wcale nie przyjeżdżają, tylko awizują paczkę w systemie z powodu "niezastania nikogo w domu". Mam nagrania z kamer, kurier nawet nie podjechał w okolice mojego osiedla. Sprawa natychmiast zgłoszona do oddziału oraz na infolinii (czatowej, ponieważ na telefonicznej można porozmawiać jedynie z botem). Konsultant oczywiście przepraszał za kuriera i zapewnił dostawę w najbliższy dzień roboczy. Gdy doszło do tego dnia, do południa paczka nie została wydana do doręczenia. Z obawy o to, że znów paczka nie przyjdzie, skontaktowałem się z infolinią. Konsultant zapewnił że ma w systemie notatkę, że paczka zostanie dzisiaj dostarczona. Świetnie! Czekałem do późnych godzin, aż znów skontaktowałem się z infolinią, otrzymując informację, że KTOŚ (konsultant, kurier) wpisał w system, że nie jestem osobą prywatną a firmą, która ma dzisiaj zamknięte... i paczka kolejny dzień roboczy siedzi w tarnobrzegu, z oszczędności na paliwie czy bardzo nieudanym pracowniku / pracownikom. Jeśli chcecie paczkę - omijajcie te firmy szerokim łukiem.

2 stycznia 2026

Uwaga

Uwaga. Firma rzadzi się swoimi prawami. Zniszczyli podczas transportu drogi piec gazowy. Mimo ze mam wszystkie dokumenty potwierdzajace winę firmy FedEx u prawnika dowiedziałem się że nie jestem chroniony żadnym prawem jako usługobiorca i obywatel Polski. Maja swoje prawa. Zresztą w odpowiedzi na reklamacje od razu zaprosili mnie do sądu.... Polska panstwo prawa a spory rozwiazujemy jak XVI wieku. Mieczem lub szabelką.

10 listopada 2025

Dno dna!

Nawet ‚1’ w skali 1-5 to zbyt dużo. Poniżej 0. Dziś w godzinach: 9-11 kurier miał dostarczyć przesyłkę, na której bardzo mi zależało. O 11:01 zmienił status: nikogo nie zastał i przesyłka awizowana (nawet nie przyjechał na miejsce) i przekierowana do punktu odbioru. Na czacie dowiedziałam się, że piszą interwencję i że otrzymam przesyłkę dziś (mogłam nawet iść do punktu - nie ma problemu). Czekałam na wiadomość, po czym okazało się, że przesyłka nie trafiła do punktu, tylko z powrotem do oddziału, do Łomianek. A na czacie konsultant znów miał pisać interwencję, ale nic by to nie dało, bo kurierzy pracują do 14! Dno dna! Nigdy więcej!!!

ta "firma" to złodzieje

ta "firma" to jest sciek czekam dniami tylko po to ,abym dostal komunikat: przesylka w oddziale fedex TO SA POPROSTU ZARTY zero kontaktu z kurierem poprostu zero
zaluje ze wybralem fedex aby dostarczyla mi paczke w dodatku zaplacilem aby paczka przyszla do mnie 28.12 i dalej czekam i nwm czy sie doczekam

Jesteście złodziejami

Jesteście złodziejami, zapłaciłem wszystkie koszty którymi mnie obciązyliście a przesyłki nie dostałem. Dowiem się jakie służby w Polsce nadzorują działalność takich firm i złożę odpowiednią skargę

31 stycznia 2025

fedex i prezent swiateczny

klasyka fedex, dwukrotnie podejmowano probe dostarczenia ale nikogo nie bylo w domu... klamia w zywe oczy, i nie wiadomo co sie stalo z paczka, jak taka globalna marka moze dzialac w ten sposob? jest tyle dobrych firm kurierskich. Jeśli jesteś nadawcą, nie warto narazac opinii firmy.

30 grudnia 2025