Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej
Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Søndre Fasanvej 93, 2500, Valby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Imødekomme, informative og utrolig fleksible ift akuttider og behandling. Carecall, efterfølgende for at følge op og sikre alt er ok. Det giver et tryghed som kattejer.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Kom med min Shar Pei som har været der før. Der var åbenbart kommet ny dyrlæge for de her viste ikke ret meget om Shar Pei'er. En meget hastefuld undersøgelse, som konkluderede at hunden skulle aflives! Det blev baseret på ørebetændelse, sorte tænder og en mast celle tumor, som de godt nok aldrig tog en vævsprøve af, og derfor principielt ikke engang vidste om var en mast celle tumor. Jeg var noget i chok, for jeg mente slet ikke min hund havde det så skidt som de påstod.
Vi besøgte en anden dyrlæge for en second opinion.
Ørebetændelse var der ikke. Det var vist konkluderet på, at han øregange er ekstremt gnidrede. Men sådan er det jo med Shar Pei'er. Tænderne havde det fint og var ikke sorte, men det er hans gummer til gengæld. Dyrlægen må have set på gummerne og ikke vidst at Shar Pei'er har sorte gummer (og sort tunge).
Hunden fik hos den nye dyrlæge en (dyr) indsprøjtning for Mast Celle - Canceren. Han lever i bedste velgående og er helt frisk, her 4 måneder senere. Chokerende at de nærmest insisterede på at aflive ham på stedet, og da jeg sagde at jeg ville tage ham med hjem, fik jeg en streng befaling om at hunden skulle være aflivet inden weekenden.
Godt jeg valgte at besøge en anden dyrlæge der havde lidt mere forstand.
Tilføjelse. Fasanvejens dyreklinik svar står så 100% modsagt af en anden dyrlæge med ordentlig raceindsigt:
Han havde hverken ørebetændelse eller tandsten.
Ja han havde øget drikkelyst, men der skyldtes hans tumor og forsvandt ved en simpel behandling.
Hunden er tilbage til normal efter EN behandling hos anden dyrlæge.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Havde brug for en akut tid, da min kat var faldet ud fra altan i etage ejendom. Min egen dyrlæge havde ikke tid, og anbefalede Fasanvejens Dyreklinik.
Jeg kontaktede dem, og fik en tid omgående.
Jeg var selv meget berørt over situationen, og det kunne Dyrlæge Laura læse på mig med det samme. Laura gav mig et kæmpe kram, og forklarede både professionelt men også med dyb medfølelse over hvad der ville komme til at ske.
Laura valgte at beholde min kat hele dagen, og holdte mig opdateret med telefon opringninger.
Alt i alt følte jeg, at jeg var med i processen, selvom det hele var ude af mine hænder. Helt specielt og i særlig grad fik man følelsen af, at ens kæledyr er ligeså vigtig for dem, som de er for en selv.
Jeg er dybt taknemmelig for Dyrlæge Laura Jarløv og resten af teamet i klinikken. Tak for jer.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Gode muligheder for at placere transportkassen et højt sted imens man venter og god rådgivning fra dyrlæge.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Hurtig og professionel hjælp til en akut skade vores kat havde pådraget sig, selv om de havde en presset dag. God kommunikation gennem hele forløbet og vores kat virkede også tryg der.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vores hund elsker at være på klinikken og vi møder altid kompetente dyrelæger

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Rigtig dejlig kontakt med personale både telefonisk og i klinikken.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Helt generelt en glimrende dyrlæge, men som langt de fleste dyrlæger går man derfra men lidt voldsomme regninger.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Altid venlige og søde når man kommer ind og de sørger for at ens kæledyr (hvalp) får god oplevelse.
Tak for jer💕🐾

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vi havde en rigtig god oplevelse vores hund er meget utryg ved dyrlægen men vi havde den sødeste dyrlæge der var helt fantastisk og vi gik der fra med en rolig hund som var blevet undersøgt og alt der følger med i det årlige tjek mvh Kate og Kasper 🤗🐕

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
God tid til tjek - og god tid til en samtale.
Har altid følt mig tryg ved dyrlægers erfaringer vedledninger og vurderinger.
Har fået mange gode råd.
Venlig og professionel " kunde " behandling

En stor tak til Fasanvejens Dyreklinik
Vi måtte akut have vores hund Yuki aflivet og fik en hurtig, professionel og medfølende hjælp i en svær situation.
En særlig tak til Marie for hele forløbet.
Vh familien Thomsen

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Perfekt behandling og dygtig rådgivning 5 store vuf herfra.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Super service, søde og hjælpsomme. Ringede efterfølgende for at tjekke op på om vores kæledyr var okay og om vi havde spørgsmål.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Dygtig og imødekommende personale, altid tid til grundig forklaring og forkælelse af dyrene. En atmosfære af tryghed og tillid. Min hund elsker at komme der😊