Fasanvejens Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Sklep z karmą dla zwierząt

O Fasanvejens Dyreklinik

Napisane przez firmę

Hos Fasanvejens Dyreklinik har vi et brændende ønske om at arbejde ud fra ”gold standard” princippet. Det betyder at du som dyreejer, er garanteret at få tilbudt den bedste behandling til dit dyr, hver gang i besøger klinikken.
Vi arbejder evidensbaseret (dvs. på baggrund af studier og forskning), og rådgiver altid ud fra nyeste viden på området.

Samtidig har vi et stort fokus på at gøre besøget hos os så tryg som mulig for både patienter og ejere. Vi forsøger at håndtere patienterne så stressfrit som muligt og vi bruger gerne lidt ekstra tid, på at gøre det til den bedst mulige oplevelse for den enkelte hund eller kat.

​ ​Vi oplever ofte, at der kan være flere muligheder for behandlinger af en patient. Derfor ligger en stor del af vores arbejde i videreformidling af disse behandlingsmuligheder, så vi i samråd med dig, kan beslutte, hvad der er den bedste løsning for netop dig og din hund eller kat.

​ Vi er så heldige at vores team har en størrelse, hvor der er tid og rum til, at man kan specialisere sig. Vi investerer kontinuerligt i moderne udstyr og den nyeste medicin. Derudover bruger vi mange ressourcer på efteruddannelse af vores personale. Det betyder, at vi kan imødekomme stort set alle henvendelser, også selvom det er akut opstået sygdom, og langt de fleste patientforløb bliver løst på klinikken. Dog vil der også fra tid til anden være komplicerede forløb, som kræver hospitalisering. I disse tilfælde sørger vi for en tryg overlevering til vores dygtige henvisningskollegaer.

​ Vi beskæftiger os primært med udredning og behandling af hunde og katte. Hos kaniner kan vi være behjælpelige med både kastration, sterilisation og vaccination. Ved sygdom plejer vi at henvise både kaniner, gnavere og mere eksotiske dyr. Det gør vi fordi der findes kollegaer som har dedikeret deres karriere til at dygtiggøre sig indenfor behandling af disse små patienter. Vi synes selvfølgelig også at de fortjener den mest kompetente behandling i branchen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

342 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Altid en fornøjelse

Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og grundigt passet.
Siden første gang vi var hos jer vidste vi at vi havde fundet vores dyrelæge! 🌞
Hilsen Fnug og Liv

28 czerwca 2024

Kære Liv

Det gør mig så glad, at læse at i føler jer velkommen, set og hørt her i klinikken.
Jeg er glad for at i tager turen gennem byen, også i regnvejr :)
Rigtig god sommer til Fnug og dig :)

Fasanvejens Dyreklinik 👍

Hos Fasanvejens Dyreklinik møder man ALTID glade, serviceminded og super kompetente medarbejdere, jeg har altid følt mig 100% tryg ved at aflevere min hund.
Der ud over er jeg rigtig glad for at de hjælper med at huske på rutine besøg, vaccinationer, hjerte/lunge orm m.v. og så er prisniveauet i den grad konkurrencedygtigt

De ALLER BEDSTE anbefalinger her fra ❤️🐕‍🦺🐕🐩❤️

3 czerwca 2024

Kære Michael

Af hjertet tak for de meget flotte ord! :) Dem sætter vi virkelig pris på.
Det gør mig så glad, at læse at du oplever alt det vi gerne vil give vores klienter der kommer her. Det skal være skal være alt det du skriver at komme her hos os. :) :)
Rigtig god sommer til dig og søde Alpha:

Meget sød dyrelæge

En rigtig god dyreklinik,
Altid søde og dygtig til vores dyr.
Har brugt den mange mange gange ..
😻😻

24 czerwca 2024

Kære Pernille
Hvor bliver jeg glad for at læse din anmeldelse af os:) 1000 tak for den.
Vores hjerter banker jo for det vi laver, og det gør mig glad at læse, at det også kan mærkes. :)
Rigtig god sommer til jer:)

Kære Helle

Mange tak for de flotte 5 stjerner, og fine anmeldelse. Det betyder meget for mig at læse.
Rigtig god sommer til dig og søde Frida.

Altid meget søde

Altid meget søde. Tager den tid der skal til.

13 czerwca 2024

Kære Helle

Mange tak for de flotte stjerner og fine ord, det betyder meget for mig at læse.
Jeg håber dig og Kiti får en dejlig sommer. :)
Sommerhilsner Nikoline

Oceniono na 1 z 5

En meget dårlig oplevelse

Jeg har desværre en meget dårlig oplevelse af klinikken.

Min hund fik fjernet 4 tænder, når hun var 9 måneder. 2 måneder senere syntes Fasanvejens Dyreklinik at hun skulle have fjernet 1 tand mere.

Det er på ingen måde forsvarligt at lægge en hund i narkose så tit og hvorfor fjernede de tanden ikke i den første operation.

Den første operation kostede 5.000 kr. Det ville den anden også koste.

21 czerwca 2024
Opinia niezależna

Kære Gunilla,

Tak for at du tog dig tid til at tale med mig forleden dag. Af hensyn til databeskyttelse og tavshedspligt kan vi desværre ikke kommentere på konkrete behandlingsforløb her, men jeg vil gerne forklare lidt om de generelle faglige vurderinger i sådanne situationer.

Man kan desværre ikke altid vurdere, om blivende tænder vil vokse forkert ud, før de er brudt frem. Man fjerner normalt ikke tænder, der endnu ikke er brudt frem, alene for at undgå risikoen for en eventuel ekstra operation.

Vi anbefaler generelt fjernelse af fejlstillede mælketænder hurtigst muligt, da de i sig selv kan være medvirkende til, at de blivende tænder også bliver fejlstillede og dermed øger risikoen for, at de blivende tænder senere skal fjernes.

Hos nogle små hunderacer ses denne problematik oftere, og man må derfor som ejer være indstillet på, at tandbehandling nogle gange kan være nødvendig. Risikoen ved to narkoser med nogle måneders mellemrum vurderes generelt som meget lille og ofte klart at foretrække frem for de smerter, som en udtalt fejlstilling kan give.

Jeg er glad for, at du tog dig tid til at tale med mig, og jeg ønsker jer al god vind fremover hos jeres nye dyrlæge.

Marie

Oceniono na 5 z 5

Vores lille kanin Pjuske blev…

Vores lille kanin Pjuske blev neutraliseret i tirsdags. Så fint arbejde og opfølgning dagen efter med opringning om alt var ok fra dyreklinikken. Man bliver bare så tryg. Tak for fantastisk service

18 czerwca 2024

Kære Frank,

Tak for at dele din oplevelse hos os og for de 5 stjerner. Det er så hyggeligt, når vi har kaniner "på besøg". Jeg er glad for at Pjuske klarede oplevelse så fint og at det var en tryg oplevelse for dig også ☺️

Oceniono na 5 z 5

Meget professionelle og skønt at være…

Meget professionelle og skønt at være en del af dem 🙌 Føler virkelig at de vil os, min kat og jeg 😘

14 czerwca 2024

Kære Birgit og søde Piv,

Tak for den fine anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe jer, og jeg er så glad for, hvor langt vi er kommet sammen :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg følte mig utrolig velkommen

Jeg følte mig utrolig velkommen!
Meget professionelt team stod klar og jeg mærkede deres kærlighed til hunde!
Stor anbefaling herfra🧡

19 czerwca 2024

Kære Carl,

Tak for den fine anmeldelse, alle fem stjerner og de fine ord 😊 Vi elsker virkelig de små (og store) firbenede banditter 🐶❤️🐶

Vi glæder os til at byde jer velkommen på klinikken igen.

//Marie

Altid god service

Altid god service. Der er god tid til vores dyr.

17 czerwca 2024

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og for de søde ord 😊 God service, er meget vigtig for os og det er så skønt, at det kan mærkes.

Venlig hilsen Marie

Oceniono na 3 z 5

Dyrt men fint

Meget fin klinik tæt på Frederiksberg, dog i den meget dyre ende. Min hund døjer med paradentose og skal ha fjernet 22 tænder. Deres prisoverslag lød på 19.500kr som endda var med en lille rabat. Jeg har kontaktet en anden klinik ( i måløv ) som er specialister indenfor hunde og tænder og de har taget 13.500kr for det samme.

3 czerwca 2024

Kære Gaby,

Tak for din anmeldelse og de fine ord omkring vores klinik. Vi kan desværre ikke matche priserne hos Måløv og har derfor fuld forståelse for, at du vælger at få behandlingen udført der.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen på klinikken, skulle du få brug for os en anden gang. Jeg håber, det hele kommer til at forløbe fint.

Marie

Oceniono na 5 z 5

Bedste dyrlæge i København.

Bedste dyrlæge i København.
Råd og vejledning er altid at få og dyrlægerne er dyktige og søde. Den gode stemning starter allerede i venteværelset hvor de søde assistenter underholder med altid glade smil og god service.

11 czerwca 2024

Kære Katrine,

Jeg bliver så glad, når jeg læser din anmeldelse. Tusind tak for at dele den og for de 5 stjerner. Vi vil så gerne have at det er en god oplevelse at komme hos os 😊

Vi glæder os til at se jer på klinikken igen!

// Marie

De er super søde

De er super søde, vidende, kompetente og imødekommende...
Desværre er det ret dyrt! Koster 1142 kr for årscheck og vaccine mod kaninpest! Konsultationen tog 5-6 min...

11 czerwca 2024

Kære Yvonne,

Tak for din anmeldelse og for de flotte ord. Det er dejligt at du følte dig godt taget imod på klinikken.

Det er helt fair, at du synes det koster mange penge at besøge os :) Vi booker altid 30 minutter af, til undersøgelse og journalskrivning og nogle gange tager det kortere tid (andre gange noget længere), men man betaler for den halve time. Prismæssigt synes vi selv, at vi kan stå inde for vores priser ud fra den service og det faglige niveau som vi leverer.

Jeg er rigtig glad for, at du derudover synes det var en god oplevelse og håber søde Coda har det godt.

Professionel og imødekommende

De tog til en akuttid, selvom vi ringede lidt sent. Super service og professionel behandling, derfor 5 stjerner.

7 czerwca 2024

Kære Helene

Mange tak for de flotte 5 stjerner og fine anmeldelse.
Jeg håber, det går bedre med søde Chivas mave. :)
Rigtig god dag til jer.

Mine varmeste anbefalinger hertil

Laura er virkelig en omsorgsfuld, respektfuld og faglig dygtig dyrlæge. Klinikken har generelt sødt og dygtigt personale og har tilknyttet fagligt personale med speciale indenfor kardiologi, ernæring og dentologi. Man føler sig velkommen og taget godt hånd om. Mine varmeste anbefalinger til Fasanvejens Dyreklinik.

28 maja 2024

Kære Camilla
Tak for den virkelig flotte anmeldelse, og de mange flotte ord om os. Det kan du tro, vi sætter pris på.
Også tak for de flotte 5 stjerner.
Rigtig god dag til dig og Mads

Oceniono na 5 z 5

Vi fik vores kælekanin steriliseret hos…

Vi fik vores kælekanin steriliseret hos Fasanvejens Dyreklinik. Vi fik en hurtig tid som ønsket og en fyldestgørende information og vejledning både før og efter indgrebet. Vi er stor fan af, at man kan have sin kaninven med for at give tryghed hos den kanin, der skal opereres. Ligeledes, at man bliver ringet op for at tjekke, hvordan det går efterfølgende, giver stor tryghed. Alle vi var i kontakt med var yderst venlige og kompetente.

31 maja 2024

Kære Pernille

Tak for den gode anmeldelse og 5 stjerner.
Det giver nemlig tryghed for kaniner at have en ven med. Det var tydeligt at se på makkerparret, søde Lilly og Leo. :)
Carecalls er rart og trygt for alle, og personligt synes jeg det er rart lige at høre hvordan natten er gået for vores patienter.
Rigtig god dag til jer.
Mvh Nikoline

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej