Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej
Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Søndre Fasanvej 93, 2500, Valby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og grundigt passet.
Siden første gang vi var hos jer vidste vi at vi havde fundet vores dyrelæge! 🌞
Hilsen Fnug og Liv

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Hos Fasanvejens Dyreklinik møder man ALTID glade, serviceminded og super kompetente medarbejdere, jeg har altid følt mig 100% tryg ved at aflevere min hund.
Der ud over er jeg rigtig glad for at de hjælper med at huske på rutine besøg, vaccinationer, hjerte/lunge orm m.v. og så er prisniveauet i den grad konkurrencedygtigt
De ALLER BEDSTE anbefalinger her fra ❤️🐕🦺🐕🐩❤️

En rigtig god dyreklinik,
Altid søde og dygtig til vores dyr.
Har brugt den mange mange gange ..
😻😻

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg har desværre en meget dårlig oplevelse af klinikken.
Min hund fik fjernet 4 tænder, når hun var 9 måneder. 2 måneder senere syntes Fasanvejens Dyreklinik at hun skulle have fjernet 1 tand mere.
Det er på ingen måde forsvarligt at lægge en hund i narkose så tit og hvorfor fjernede de tanden ikke i den første operation.
Den første operation kostede 5.000 kr. Det ville den anden også koste.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vores lille kanin Pjuske blev neutraliseret i tirsdags. Så fint arbejde og opfølgning dagen efter med opringning om alt var ok fra dyreklinikken. Man bliver bare så tryg. Tak for fantastisk service

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Meget professionelle og skønt at være en del af dem 🙌 Føler virkelig at de vil os, min kat og jeg 😘

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg følte mig utrolig velkommen!
Meget professionelt team stod klar og jeg mærkede deres kærlighed til hunde!
Stor anbefaling herfra🧡

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Meget fin klinik tæt på Frederiksberg, dog i den meget dyre ende. Min hund døjer med paradentose og skal ha fjernet 22 tænder. Deres prisoverslag lød på 19.500kr som endda var med en lille rabat. Jeg har kontaktet en anden klinik ( i måløv ) som er specialister indenfor hunde og tænder og de har taget 13.500kr for det samme.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Bedste dyrlæge i København.
Råd og vejledning er altid at få og dyrlægerne er dyktige og søde. Den gode stemning starter allerede i venteværelset hvor de søde assistenter underholder med altid glade smil og god service.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
De er super søde, vidende, kompetente og imødekommende...
Desværre er det ret dyrt! Koster 1142 kr for årscheck og vaccine mod kaninpest! Konsultationen tog 5-6 min...

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
De tog til en akuttid, selvom vi ringede lidt sent. Super service og professionel behandling, derfor 5 stjerner.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Laura er virkelig en omsorgsfuld, respektfuld og faglig dygtig dyrlæge. Klinikken har generelt sødt og dygtigt personale og har tilknyttet fagligt personale med speciale indenfor kardiologi, ernæring og dentologi. Man føler sig velkommen og taget godt hånd om. Mine varmeste anbefalinger til Fasanvejens Dyreklinik.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vi fik vores kælekanin steriliseret hos Fasanvejens Dyreklinik. Vi fik en hurtig tid som ønsket og en fyldestgørende information og vejledning både før og efter indgrebet. Vi er stor fan af, at man kan have sin kaninven med for at give tryghed hos den kanin, der skal opereres. Ligeledes, at man bliver ringet op for at tjekke, hvordan det går efterfølgende, giver stor tryghed. Alle vi var i kontakt med var yderst venlige og kompetente.