Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej
Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Søndre Fasanvej 93, 2500, Valby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse hos Fasanvejens dyreklinik, med min lille nye killing Freddy, som skulle chippes og vaccineres. Både min killing og jeg blev behandlet med stor omsorg og menneskelighed. Jeg er selv lidt bange for nåle og dyrlægen fik derfor en kollega ind til at hjælpe med at holde Freddy, og det var så tryg en oplevelse!
Vi glæder os til at komme igen en anden gang ☀️

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vi har altid oplevet en god, kompetent og venlig behandling på Fasanvejens Dyreklinik, også denne gang, hvor den ene af vores hunde skulle have lavet en lille operation. Vi kom hurtigt til undersøgelse, og hunden blev opereret allerede dagen efter. Dyrlægen gav os grundig besked om det hele, og ringede efterfølgende for at høre, om alt var i orden. Vi er meget tilfredse.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Har brugt Fasanvejens Dyreklinik siden jeg fik min første kat i 1990. er meget godt tilfreds.
S.J.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Eminent konsultation, operation samt opfølgning. Den 23 & 24/7 samt 2/8.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Er skiftet til fasanvejens dyreklinik for nyligt og er meget tilfreds. De er søde, engagerede og virkelig dygtige. Kan klart anbefale dem. De har også hjulpet min hund Molly med hendes øreproblem som vi uden held har været i behandling med andre steder.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vi fik den kærligste og mest omsorgsfulde behandling, da vi måtte aflive vores hund.
Det var en meget fin oplevelse, hvor både hund og ejere var trygge under hele seancen

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Meget søde og omsorgsfulde dyrelæger der tager sin tid til at undesøge dyret og tale med ejerne.
Efter operation af kat ringede dyrelægen dagen efter og spurgte til, hvordan katten havde det. God stil :)

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Kun ros til Fasanvejens Dyreklinik.
Et særligt tak for god og professionel behandling til dyrlæge Laura Jarløv! Vores Marla elsker at komme hos jer og det samme gør vi.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Det var en super behagelig konsultation, meget blid dyrlæge som var rigtig sød til at håndtere min ængstelige hund. Derudover var der god stemning i klinikken, og personalet var flinke og imødekommende.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Vores hund skulle undersøges for om hun var blevet drægtig og personalet i klinikken var bare så søde og hjælpsomme. De virkede oprigtigt glade for at hun så var drægtig. Kan kun anbefale denne dyreklinik

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik! Jeg har haft mine katte i deres kyndige hænder flere gange, og hver gang har jeg oplevet en utrolig professionel, dygtig og omsorgsfuld behandling fra både dyrlægerne og personalet.
For nylig var Mumrik i narkose for at få renset tænder, og dagen efter ringede klinikken for at høre, hvordan han havde det. Det var virkelig betryggende at vide, at de følger op på deres patienter, selv efter man har forladt klinikken.
Jeg fik også uden tøven lov til at låne en af deres transporttasker, hvilket viser, hvor meget de går op i at hjælpe både kæledyr og ejer på alle måder.
Man føler sig tryg ved at aflevere sin pelsbaby i deres hænder, og det betyder alverden. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre pleje for My og Mumrik. Af hjertet tak ❤️

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg er generelt glade for jeres behandlinger og min kat blev fint efterset. Jeg havde sendt min søn ned med hende og havde håbet at jeg kunne modtage en faktura, men der skulle betales med det samme, hvilket min søn ikke havde penge til, men jeg fik overført til ham. Da jeg har været kunde i mange år, så havde jeg håbet at en faktura havde været en mulighed.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Der var god tid og personalet er meget professionelle. Min hund er meget bange pga. en dårlig oplevelse hos en anden dyrlæge. Det tager de hensyn til, og jeg føler mig tryg.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Super søde medarbejdere og fedt der bliver ringet efter operation og de spørger ind til hvordan ens lille familie medlem har det.