Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej
Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Søndre Fasanvej 93, 2500, Valby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Brug IKkE denne dyreklinik.
Den er kostbar, ingen empati eller lyttende og ekstrem ufleksible.
Derudover trusler om at være på kant med dyrelovgivningen.... er rystet, ked og frustreret.
Men som en iøvrigt meget sød dyrelæge, som talte forløbet igennem sagde" vi er måske bare ikke et match" nej, det var så sidste gang.
En klinik vi ellers har brugt og tidligere været helt fantastisk, da Anne havde klinikken. Men det er et par år siden
Så vælg andet steds.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Laura Jarløv er virkelig sød, behagelig og yderst kompetent dyrlæge, og vi har kun haft gode oplevelser med hende.
Vores hund er meget nervøs når det kommer til dyrlægebesøg, men med Laura føler vi en god tryghed og et godt samarbejde omkring vores hund.
Veterinærsygeplejerskerne er også utroligt søde og imødekommende, og de gør også et godt og vigtigt job! Vi har kun oplevet god service og omsorg for vores hund.
Lokalerne er svære at lave om på, men man kunne godt ønske sig noget mere plads og luft i venteværelset når man venter med sit kæledyr.
Tak til jer for altid at levere en god oplevelse genne de 3 år vi har været hos jer - vi ses til næste årlige tjek! 🤞🏻😍

God, hjertelig og professionel behandling af mine 2 hunde
Der er altid masser af god bidder som hundene bliver trygge.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Dyrlægerne og personalet er kompetente, imødekommende og flinke til at forklare.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
En dejlig sød dyrlæge, som gav sig god tid til at hjælpe mig og besvare mine spørgmål om min hund.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
God oplevelse hele vejen. Fra telefonbestilling. Modtagelse. Søfolk imødekommende dyrlæge. God lang snak. Glad kat. Smukt arbejde med en forsømt pels. Tak for det.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
faglig og klar besked, plus lang tids kendskab til klinikken Per Olsen

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Jeg fik hurtigt svar på afføringsprøver, og personalet var venligt som sædvanligt.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
Dygtige dyrlæger og gode til at informere om behandlingen

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
God og meget grundig dyrlæge. Blev taget godt imod og følte at min hund var i kompetente rammer.

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik
BRUG ALDRIG DENNE DYRLÆGE HVIS DU ELSKER DIT KÆLEDYR.
De melder dig til politiet, hvis de ikke enten må aflive eller foretage en stor, dyr og total unødvendig operation på dit kæledyr.
De lyver, er uprofessionelle, grådige og mangler fuldstændig empati og selvforståelse.
Føj for en dårlig og ubehagelig behandling man for der.