Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På grund af dårlig behandling fik jeg meget, meget svære smerter. Desuden var der et stort forsøg på at overbehandle. Mange tusind kroner! Dette er en fabrik, hvor patienterne er penge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God service ,rent og nydelige klinikker har været tilknyttet i mange år v Mads som sidst har lavet et implantat .Nassira som er min tandplejer igennem mange år kan jeg slet ikke undvære. Derudover el... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.
Falkoner Allé 36, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
1000 tak til Falkon Tandlægerne og Hans og teamet på Frederiksberg, jeg fik den bedste og mest fair behandling. Kvalitet er bestemt ikke en tilfældighed.
FT får mine allerbedste anbefalinger.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Efter mange års tandlæge skræk der resulterede i, at jeg de sidste 6 år ikke havde været til regelmæssigt tjek vidste jeg, at jeg havde en del huller der skulle lappes. Jeg blev bekendt med Falkoner Tandlægerne igennem Sonja, som er klinikchef. Hun anbefalede mig klinikken og forsikrede mig om, at jeg ville være under yderst professionelle hænder. Jeg blev behandlet af Hans, og han har været SÅ rar, effektiv og givet mig en tryg følelse der gjorde, at jeg allerede efter første besøg, glædede mig til at komme igang med det omfattende arbejde! Det har været så rar en oplevelse og jeg er SÅ taknemmelig for både Sonja, Hans og teamet bag! Yderst god service og altid smilende, der giver en rar oplevelse. Jeg vil stærkt anbefale Falkoner Tandlægerne til enhver tid!!! 😊

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg føler mig i de bedste hænder hos Falkoner Tandlægerne. Virkelig kompetent behandling, og kommunikation med medarbejdere er helt i top.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Professionel, kompetent og effektiv behandling af akut problem, hele forløbet igennem lige fra telefonisk henvendelse til jeg forlod klinikken.
Hans og hans assistent ydede en perfekt behandling.

Hej Hans,
Tusind tak for hjælpen idag, ved ikke hvad jeg skulle gør uden din hjælp idag!
Efter idag, er jeg ikke nervøs mere for at gå til tandlæge 😂
Du og dine assistenter fik mig virkelige til at føle mig tryk
Endnu engang fra hjertet tak! 🙏🏽
Og Sonja havde det ikke været for dig, havde jeg nok stadig ligget derhjemme med den ondeste tandpine og betændelse! Tak fordi du rådgav mig og jeg kom ind og fik lavet tanden
Af hjertet tak Sonja&Hans& Teamet bag Falkoner tandlægerne!

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg kan varmt anbefale Falkoner Tandlægerne! Jeg fik foretaget en tandrensning af Sara, som er meget kompetent og behagelig. Virkelig fantastisk service og hyggelig atmosfære - 5 stjerner herfra😀

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Top stemning, top behandling og top service!
Jeg laver ellers aldrig anmeldelser(!), men behandlingen og servicen jeg fik hos Mads og co. fortjener at blive nævnt.
Tak for det hele. Ville anbefale Falkoner Tandlægerne til ALLE.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Det har har været en stor glæde, at være blevet behandlet af tandlæge Mads og hans klinikassistent. Man føler sig i sikre hænder og resultatet er blevet helt perfekt. Kan varmt anbefale Falkoner Tandlægerne.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Den bedste tandlæge i byen - nassira min tandplejer og Mads krabbe-tandlægen - er super dygtige - kan kun anbefale

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg har kommet hos Falkonér Tandlægerne i en hel del år og har aldrig fortrudt det. Hele flokken er super søde og der er altid en knald god stemning på klinikken. Jeg er lige gået igang med et Invisalign forløb og glæder helt vildt til udfaldet. Jeg er blevet grundig informeret og føler mig altid i trygge hænder.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg kan virkelig anbefale Falkoner Tandlægerne!
Lige fra jeg kontaktede dem, til jeg sad i venteværelset og til at jeg gik igen, blev der taget venligt imod mig, hvor jeg oplevede et meget forstående og smilende personale.
Jeg havde en lidt anderledes efterspørgelse angående min Invisalign case og modsat de andre tandlæger jeg havde kontaktet, havde Hans virkelig min bedste interesse (best interest at heart), hvor han med oprigtighed ville hjælpe.
Jeg var inde hos Jessica og jeg havde så positiv en oplevelse. Udover at være professionel, havde hun en utrolig imødekommende, forstående, tillidsfuld og varm personlighed, der har gjort at jeg vælger Falkoner Tandlægerne, næste gang jeg skal have lavet noget med mine tænder.
Stor anbefaling og ros til Jessica og Hans & endnu engang tusinde tak til jer alle!

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Kommet der i flere år - de er virkelig gode. Har som fast tandplejer Nassira Barghadouch der er yderst dygtig på sit felt med sin faglige og tekniske kunnen samt er yderst serviceminded - er meget imødekommende og får mig til at slappe af - da jeg ellers har lidt af tandlægeskræk. Derudover også brugt tandlæge Mads Krabbe der er ligeså yderst kvalificeret: jeg føler mig helt tryg ved en behandling - og har før lidt meget af tandlægeskræk - hvilket jeg ikke har haft rigtigt i mange år grundet deres dygtighed og service. Kan kun anbefale generelt hele teamet ♥️

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg har været til tandeftersyn hos falkoner tandlægerne. Meget venligt og imødekommende personale. Som professionelt, lige fra Pia i receptionen til Sara på klinikken, sørgede for jeg havde en rigtig god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Falkoner Tandlægerne.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Venlig og kompetent behandling hos Falkoner Tandlægerne.
Efter flere års sløsen på tandlægebesøgene fra min side, fik jeg booket tid hos Falkoner Tandlægerne.
Jeg fik tid hos tandplejer Danny, som var yderst venlig og god til at informere igennem hele forløbet.
Jeg fik en særdeles professionel og god tandrensning og kan kun anbefale Danny og Falkoner Tandlægerne til alle, der er i hvert fald ingen tvivl om at der ikke går flere år denne gang før jeg kommer til tandlæge igen.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
I forbindelse med installering af skrue-til-tand henviser min tandlæge mig til 2000-tand-tryllerne.
Proff og venlig behandlig fra start til slut. Om det forklaring på behandling eller hvordan Danmark medlemskab virkede.
Skulle jeg skifte tandlæge, var jeg løbet til dem.
Varm anbefaling herfra
Hilsen en Krabbe-fan!

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Super god behandling hos tandlæge Mads Krabbe og hans tandplejer. Min sidste oplevelse var enorm behagelig, der blev sørget for at jeg følte mig tryg og vidste hvad der foregik undervejs. Det gør at man føler en behagelig og professionel behandling hver gang, hvor der virkelig bliver taget hånd om patienten og hvor man mærker høj sikkerhed og professionalisme.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Kæmpe fornøjelse at være inde hos Sara på Falkoner Tandlægerne!
Var der for første gang og blev mødt af Tandplejeren Sara der skabte en rolig og ligefrem behagelig oplevelse!
Jeg kan kun vurdere stedet og servicen ud fra oplevelsen med hende, men med dette udgangspunkt kan det STÆRKT anbefales og jeg har bedt om personlig tid igen til næste gang :)

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Fik en tandrensning og eftersyn. Det var grundigt og fint udført.