Humanication Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Totally worth it even if you don’t learn anything at all. The experience of seeing the fellow course participants change, trust themselves, blossom, love themselves is beautiful and touching and one o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Source training: heel helder gezien en vooral ervaren hoe krachtig ik als persoon kan zijn, waar mijn twijfels de overhand nemen en vooral: hoe ik die twijfels zelf de baas wordt. Supergoed voor je ze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Source heeft er voor gezorgd dat ik tot een veel diepere laag in mezelf inzichten heb gekregen en daarbij ook heel veel tools heb gekregen hoe ik het beste uit m’n leven kan halen. En een hele bijzond... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

In januari de Essence training gevolgd. Wat een prachtig mooie, verdiepende, rauwe, effectieve en krachtige training op gebied van persoonlijke groei! Hele intensieve dagen. Het heeft mij z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum szkoleniowe

Napisane przez firmę

Humanication is een trainingscentrum in Amsterdam voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, communicatie en relaties en leiderschap. Door onze unieke benadering ervaar je in de training hoe je dingen in je leven anders kunt aanpakken, waardoor jouw resultaten altijd persoonlijk, concreet en praktisch toepasbaar zijn. Naast onze persoonlijke ontwikkelingstrainingen hebben we een eigen coachopleiding en verzorgen we incompany zakelijke trainingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 207

Napisz recenzję

Deep dive in jezelf

De essencetraining is een goede start als je jezelf beter wilt leren kennen. In een driedaagse deep dive leer door ervaringsleer je diepere lagen aan te boren en die te begrijpen.

10 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Van onzekerheid naar innerlijke kracht

Waar ik voorheen de bevestiging zocht bij de ander, vertrouw ik nu op mezelf.
Dat zelfvertrouwen is zelfs zo hoog geworden, dat ik onwijs veel mogelijkheden zie vanuit de kracht die ik al had. Iets wat ik nooit had durven dromen!

Daarnaast heb ik in deze driedaagse training geleerd écht te luisteren, wat voor verdieping en verbinding in al mijn relaties zorgt.

Het mooiste cadeautje voor mezelf ooit!

12 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Een intense en waardevolle ervaring

Een intense en waardevolle ervaring. Ik ervaar meer zelfvertrouwen en voel me krachtig in het maken van mijn eigen keuzes. De training heeft me het inzicht gegeven hoe ik keuzes kan maken waar ik volledig achter sta.

23 czerwca 2026

Ervaring Essence en Source

Ik heb de Essence (Mei 2026) en Source (Juni 2026) beide gevolgd.
Wat mij naar jaren geworstel met de GGZ niet heeft kunnen brengen, heb ik het hier in mijzelf gevonden.
Mijn ervaring is meer openheid, zelfliefde en volledige zelfexpressie, wat ik voorheen niet eens aan had durven denken. Daarnaast ervaar ik meer rust en verbinding in mijn relaties, inclusief de relaties waar veel frictie in voor komt.

Ik ben ontzettend blij dat ik mijzelf het heb gegund om zo te groeien en daardoor zoveel meer uit het leven te gaan halen!

21 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

De Source training was life changing…

In de Source training heb ik geleerd dat ik zelf de regie van mijn leven heb, dat ik hiervoor constant in angst leefde, weinig zelfvertrouwen had en niet meer van mezelf hield. Dankzij de training heb ik dit om kunnen draaien, hou ik weer van mezelf en maak ik keuzes die voor mezelf - en juist daardoor ook voor mijn omgeving - goed zijn. Hiermee inspireer ik anderen en dat voelt dubbel zo goed. De training is voor mij echt life changing.

Oceniono na 5 z 5

Tijdens de trainingen nieuwe inzichten…

Tijdens de trainingen nieuwe inzichten in mezelf gekregen en bestaande inzichten versterkt om daar actie te ondernemen. De handvaten die ik heb meegekregen maken het makkelijker om hier ook gelijk mee aan de slag te gaan

21 czerwca 2026

Ervaring voor het leven

Deze ervaring neem ik mee voor mijn leven , doordat ik een hele andere kijk nu heb op dagelijks leven. Ik voel me vrij , zelfverzekerd en ben bewuster van mijzelf

Oceniono na 5 z 5

Via de Source training ben ik mijzelf

Via de Source training heb ik mijzelf opnieuw leren kennen. Ik heb geleerd wat ik in mij heb en kan dit toepassen op mijn dagelijkse leven. Inspirerend en zeer te adviseren om deze training te volgen.

Verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen

De training heeft me geholpen mezelf onder ogen te zien, om te zien waar ik zelf verantwoordelijkheid kan nemen in mijn eigen leven zonder te blijven hangen in het zoeken naar redenen en excuses. Het heeft me ook geholpen om te zien dat ik goed ben zoals ik ben, dat ik mezelf kan zijn zonder me iets aan te trekken van de meningen van anderen. Zo heeft de training me meer zelfvertrouwen gegeven en meer vreugde om mijn eigen leven te leven.

Oceniono na 5 z 5

Ik kwam bij de Essence met een flinke…

Ik kwam bij de Essence met een flinke portie onzekerheid over mijn kennen en kunnen.
De Essence heeft mij laten inzien dat ik het leven zo makkelijk kan maken als ik zelf wil.
Dat ik mijn “zwaktes” mag omarmen, zien als iets van mijzelf en hiermee te groeien.

Ik hou van mezelf. Zelfs zoveel dat ik ook liefde heb om te delen. Hierdoor weer ruimte maak om te ontvangen.

❤️❤️

6 maja 2026

Geweldige training

In 5 dagen van de Essence training zoveel van mijzelf geleerd, hoe beter om te gaan in relaties en om mij weer vrij te voelen.
Begeleid door een fantastisch team die er alles aan doet om de voortgang te stimuleren van elke deelnemer. Een geweldige ervaring die mijn leven een enorme positieve draai heeft gegeven! Heel erg bedankt!!

Oceniono na 5 z 5

Ik had veel moete in de afgelopen tijd…

Ik had veel moete in de afgelopen tijd met mijn focus, zelfvertrouwen, voor mezelf opkomen en uitspreken. Na deze training besefte ik dat het allemaal al in me zat maar dat ik ze niet kon vasthouden. Deze training heeft me geholpen om technieken te gebruiken zodat ik ze vast kan houden en meer kan halen uit mijn leven

11 maja 2026

Inzicht

Essence bracht mij inzicht in mijn dagelijkse handelen door veel te ervaren, te doen. Handvatten waar ik verder mee kan 😊 ❗️

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej