Humanication Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

In januari de Essence training gevolgd. Wat een prachtig mooie, verdiepende, rauwe, effectieve en krachtige training op gebied van persoonlijke groei! Hele intensieve dagen. Het heeft mij z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum szkoleniowe

Napisane przez firmę

Humanication is een trainingscentrum in Amsterdam voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, communicatie en relaties en leiderschap. Door onze unieke benadering ervaar je in de training hoe je dingen in je leven anders kunt aanpakken, waardoor jouw resultaten altijd persoonlijk, concreet en praktisch toepasbaar zijn. Naast onze persoonlijke ontwikkelingstrainingen hebben we een eigen coachopleiding en verzorgen we incompany zakelijke trainingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 207

Napisz recenzję

Lichtheid door innerlijke kracht

Ik heb een kracht teruggevonden, die ik al heel lang niet heb gevoeld. Daarbij heb ik ervaren hoe simpel het is om deze kracht tot uiting te laten komen, door me simpelweg kwetsbaar op te stellen. Ook voel ik mentaal enorme lichtheid die ik nog niet kende. Hierbij neem ik een heel benaderbare energie met me mee

Source training

Source training: heel helder gezien en vooral ervaren hoe krachtig ik als persoon kan zijn, waar mijn twijfels de overhand nemen en vooral: hoe ik die twijfels zelf de baas wordt. Supergoed voor je zelfvertrouwen dus. En extra: als je wilt, kun je elke training die je gevolgd hebt, gratis nog eens volgen door te assisteren. En dan haal je er elke keer weer nieuwe inzichten uit! Aanrader!

Oceniono na 5 z 5

Most impactful personal development course I ever did

Totally worth it even if you don’t learn anything at all. The experience of seeing the fellow course participants change, trust themselves, blossom, love themselves is beautiful and touching and one of the many experiences that form part of the Source course. I changed my attitude, learnt how to tackle life, made contact with my pain, cried, enjoyed, learned, grew. Just do it!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de Source training gevolgd in augustus

Ik heb de Source training gevolgd in augustus ‘26. Ik moet eerlijk toegeven dat ik sceptisch was maar het al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het gaf me veel nieuwe inzichten en ik voel me zoveel vrijer en rustiger in m’n hoofd dan voor de training. Ik zou deze training zeker aanbevelen.

Source

Ik heb de source training gevolgd, waarin ik opzoek was naar zelf liefde en zelfexpressie. Door de processen heb ik ervaren hoe ik dat voorheen heb gedaan en ben ik geconfronteerd met dat de gedachte die ik dacht te hebben niet heb waar gemaakt. En juist het tegenovergestelde heb gedaan. Door de training heb ik ook een geweldig gevoel van verbondenheid ervaren. Dit gevoel gun ik iedereen

19 sierpnia 2026

Sourcetraining

Het was voor mij inspirerend en ik heb geleerd om vanuit mijn eigen waarden een besluit te nemen en mij niet te laten leiden door mijn gevoelens.
Echt weer leren houden van mijzelf.

26 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Inzichten die ik bij de psycholoog heb…

Inzichten die ik bij de psycholoog heb gehad brachten me veel, maar deze en andere inzichten ook echt direct toepassen en ervaren (zoals je bij de Source doet) is met niets te vergelijken. Nu voel/weet ik het ook van binnen.

Oceniono na 5 z 5

Source heeft er voor gezorgd dat ik tot…

Source heeft er voor gezorgd dat ik tot een veel diepere laag in mezelf inzichten heb gekregen en daarbij ook heel veel tools heb gekregen hoe ik het beste uit m’n leven kan halen. En een hele bijzondere en mooie ervaring die ik nooit zal vergeten.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb bij de source ingezien dat ik

Ik heb bij de source ingezien dat ik echt 100% voor mij mag kiezen. Dat ik niet meer volledig vanuit mijn gevoel reageer of handel maar ook kijk naar wat mijn waarde zijn die ik belangrijk vind. Dat het soms helemaal niet zo lastig is maar je gewoon moet kiezen

Echt investeren in jezelf

Inmiddels al meerdere trainingen gevolgd (Essence, Source, Make it Work). Ik ervaar hierdoor meer kracht en zelfvertrouwen. De trainingen vragen oprechte inzet van de deelnemer, maar leveren ook echt iets op. Een aanrader als je al meerdere dingen hebt geprobeerd en er nu klaar voor bent om echt in jezelf te investeren. Binnenkort mag ik beginnen aan de coachingsopleiding. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

28 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Deze training was heel erg belangrijk…

Deze training was heel erg belangrijk voor mij. Ik heb meer inzicht gekregen in verschillende stijlen van communicatie. Hierdoor heb ik meer begrip voor anderen. Mijn man en ik hebben veel inzichten gekregen mede door coaching tijdens de oefeningen en in de nabespreking ervan. Een echte aanrader.

23 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Make it work training zeker aan te raden!

Ik heb de make it work training gedaan afgelopen weekend samen met mijn partner.
Ik heb super veel geleerd over hoe ik beter kan communiceren met hem maar ook met vrienden en collega's.
Waar ik voorheen nog wel eens kon denken dat mensen niet duidelijk waren of heel kortaf waren, besef ik me nu juist dat ze een hele andere stijl van communiceren hebben dan ik. Door de tools te gebruiken die ik in deze training heb meegekregen kan ik veel makkelijker (en leuker) het gesprek aangaan met iemand die ik voorheen nooit snapte of zelfs liever niet sprak.

21 sierpnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej