Finn Allan Eriksen Automobiler A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Rudehejset i venstre side af min MX 5 stod af midt i ferien, så ruden ikke kunne lukkes. Jeg ringede onsdag til værkstedet hos FAE og talte med Brian. De tog bilen ind samme dag, trods reduceret mands... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super professionel betjening. Klar kommunikation så man kan forstå hvad der skal ske og hvorfor.

Oceniono na 5 z 5

Værksted og skadecenter 5 velfortjente stjerner. Min Tesla gik i stykker og blev indleveret til Tesla Service Center, hvor de konstaterede, at skaden skyldtes bid fra skadedyr. Derfor skul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skadecenter - 10/10 Virkelig god service. Kommer med en skadet bil om torsdagen, får en tid allerede mandagen ugen efter. fire dage senere, altså torsdag får jeg bilen tilbage med en rigtig flot... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Forside

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Aftaler overholdes til punkt og prikke

Alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke.
Vi afleverede vores leasing bil 18.2.22. Vi fik vores nye Mazda 2 den 23.03.22, den kom til DK via Amsterdam.
I mellem tiden har vi lånt 2 biler, så vi har været fint kørende.
Salg og Service i TOP.
MVH. Ivan Pedersen & Gurli Gotschalk

23 marca 2022

Fuld tillid til FAE A/S - DK's bedste bilhus

Fuld tillid til Finn Allan Eriksen Automobiler A/S!

Jeg har i flere år brugt Finn Allan Eriksen Automobiler A/S (FAE) i Aarhus, som er autoriseret Mazda, Nissan og Suzuki forhandler/-værksted. Først har jeg over en årrække købt 3 stk. fabriksnye Nissan, og har altid fået foretaget autoriseret serviceeftersyn af disse hos FAE til fuld tilfredshed. Én af de 3 Nissan'er havde vi voldsomme problemer med, hvor motoren endte med at blive skiftet til sidst. Alt under fabriksgaranti, men FAE har i hele forløbet været yderst serviceminded, og løst de udfordringer, der skulle være. De 2 øvrige Nissan'er har der ikke været udfordringer med. Alle dage har jeg fået sublim og meget ærlig service hos FAE. Jeg har været så glad for FAE, at det i forbindelse med bilskifte til en lettere brugt bil, var vigtigt for mig, at få købt en bil af et mærke, så jeg kunne fortsætte med at bruge FAE som autoriseret værksted. Valget faldt på en Mazda CX-5, men eftersom der var et meget begrænset udvalg af lettere brugte CX-5'ere i den specifikation, jeg søgte, blev jeg nødt til at købe denne hos en bilhandler i Holstebro - desværre (denne bilhandler har ingen forbindelser til FAE)! 'Desværre', fordi jeg allerhelst vil lægge mine penge hos Danny Eriksen, Peter Strandgaard, Claus Andreassen og alle de andre skønne og professionelle mennesker hos FAE, og 'desværre', da jeg hos den bilhandler, jeg købte ved, har oplevet alle de fordomme, "folket" populært sagt kan have til bilsælgere og -værksteder. Bilhandleren, hvor jeg købte CX-5'eren var et velkendt bilhus i Holstebro, men den pågældende afdeling var ikke autoriseret Mazda-forhandler/-værksted. Dagen er for kort til at beskrive alle de ting, det andet bilhus har fejlet med, negligeret og skjult, og lige så snart, pengene var afleveret, var der ingen service i Holstebro. Men Claus hos FAE og hans gode kolleger, har virkelig hjulpet mig med at få løst diverse ting med bilen; også ud over, hvad der var forventet - dette selvom, jeg købte bilen hos en konkurrent. Det sætter jeg enormt stor pris på! Jeg har voldsomt fortrudt, ikke at vente på at Peter hos FAE fik den helt rigtige, lettere brugte CX-5 på lager, så de kunne tjene de penge, der skulle tjenes på en brugt bil.

Min svigermor havde sat sig for et bilskifte, og kiggede på mange forskellige mærker. Mazda 2 kom ind i loopet, og jeg foreslog hende straks, at vi skulle tage kontakt til Peter fra FAE, for at få en god behandling. Peter svigtede (naturligvis) ikke, og svigermor har nu købt en fantastisk 3 år gammel Mazda 2 hos Peter/FAE.

Vil bilforhandlere og værksteder have en stjerne at sigte efter, så skal de kigge på Finn Allan Eriksen Automobiler A/S. De får mine varmeste anbefalinger.

Mvh. Søren Stendal Hansen

22 marca 2022
Oceniono na 5 z 5

Har netop fået leveret bil nr

Har netop fået leveret bil nr. 8 fra FAE, så vidt jeg kan tælle mig frem til. Alle biler er serviceret på værkstedet og vi har kun haft anledning til at være tilfredse med den behandling vi har fået.

21 marca 2022

Hej! Tak for svaret, Finn Allan eller Danny

Hej!- Finn Allan eller Danny? –
Takket være Trustpilot, fik jeg dog alligevel et skriftligt svar fra firmaet på reklamationen d. 9/3!
For en sikkerheds skyld tjekkede jeg proceduren hos Motor-Depotet A/S, byens andet aut. Suzuki værksted: Her starter man altid med at udskifte batterierne – da det jo oftest er her, problemet ligger, de bliver for dårlige – og de er jo noget billigere at skifte end selve bilens låsetøj. Man kan ganske vist måle på nøglerne om der er kontakt, men den måling kan jo intet fortælle om spændingen på batterierne.
Finn Allan Eriksen Automobiler anvender den stik modsatte fremgangsmåde, og jeg hæfter mig naturligvis ved at problemet var ikke løst med en udskiftning af låsesættet i døren og en regning - og det var først på min udtrykkelige opfordring at batterierne blev skiftet og begge nøgler kom til at virke – hvilket firmaet heller ikke bestrider. Jeg har forgæves forsøgt at forklare firmaet princippet om årsag og virkning.
At jeg skulle have brugt batterierne meget flittigt på begge nøgler under min 8 dage lange bortrejse – nøgler, der slet ikke virkede på låsene, er vist en noget søgt bortforklaring. Man påstår hårdnakket at batterierne var fine før reparationen, og efter: at der var jo fejl på dørlåsen - men kan jo slet ikke bevise nogle af delene. På grund af samme manglende beviser har jeg i mellemtiden måttet betale regningen 2451 kr for ingenting; en nyttesløs udskiftning af låsen. Hvis jeg nu i sidste øjeblik accepterede firmaets penge, mod at slette en berettiget rapport på Trustpilot, ville det bare være helt under lavmålet.
Henrik

18 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

3 gang må da være lykkens gang ved et…

3 gang må da være lykkens gang ved et firma, hvor vi har købt vores Nissan og overholdt alle service eftersyn lavet hos dem. Men næ nej. Første eftersyn skifter de ikke batteri i nøgler og jeg må retur for at få dem skiftet, samt en regning på dette! Anden gang efter større eftersyn vil ventre bagdør ikke låse, kommer retur, men da det er 10 dage over garantien på bilen må vi da også lige betale det. Som der så fint blev sagt, var det jo nok sket efter vi var kørt derfra! Og nu er vi her igen!!!!! Motor lampe lyser og vi vælger et værksted i vores by Hornslet, da dagene er presset. Det lykkedes desværre ikke helt at få den til at virke, selvom de skifter en føler, så vi køre den på Nissan værksted. Da de skal rette fejlen kommer de sørme til at knække noget af, så istedet for en regning på 2500 skal vi nu betale over 8000 kr. Ok! Vi henter bilen efter en uge og da min mand kører derfra lyser lampen igen igen. Han kører tilbage og venter to timer på at de flytter rundt på to slanger der er ombyttet fra det første værksted. Det er selvfølgelig ikke Nissans fejl, men kunne man ikke tjekke op på det der var lavet inden man skifter noget andet, så havde vi nok sparer de 8000 kr, som vi hæfter for og som Nissan har knækket af. Så det kostede 1800 kr oveni at de skulle flytte de to slanger rundt, hvilket jeg jo ikke kan se nogensteder om er sket eller ej. Efter snak med dem på værkstedet, bliver man blankt afvist og der er INTET at gøre. Så tak Nissan for jeg ved ikke hvor mange regninger, kørsel frem og tilbage og ventetider hos jer. Og en bil der kun er 3 år gammel, købt hos Finn Allan Eriksen, vedligeholdt og købt fra ny. Sidste gang vi har sat vores ben der!!!!!!!!!!!
Ikke en eneste god oplevelse, kun for dem da vi var så dumme at købe en bil der!

11 marca 2022

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Hej Per - vi er på ingen måde enig i din udlægning af din oplevelse på vores værksted. Du kommer til os efter et andet værksted har forsøgt sig med reparation af din bil uden succes. I forbindelse med udbedring af din bil informere vi dig omkring risikoen for at udstødningssensoren kan knække da vi bliver nødt til at bruge induktionsvarmer til at løsne sensoren. Desværre knækker sensoren i forbindelse med afmontering.
I forbindelse med indlevering af bilen til os informere I os omkring hvad det andet væksted har foretaget herunder udskiftning af differencetryksssensor. Efterfølgende viser det sig at det værksted i oprindeligt havde valgt til reparationen har byttet om på to slanger og derfor melder bilen fejl efterfølgende. Vi mener ikke vi skal stå på mål for hvad jeres første valg af værksted har lavet af fejl.

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Fem stjerner til autoforhandler

For første gang har vi købt bil i det jyske 👍👍hos Finn Allan eriksen. en helt igennem fornøjelse, Super reel og empatisk betjening. Vi er ikke naive, ved godt det drejer sig om at sælge🤗men der er mange måder at gøre det på, her er det topklasse, kan absolut anbefales ☀️☀️☀️

5 marca 2022

Hej Annelise

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, den er vi super glade for.

Danny E / FAE

Køb og skade

Vi købte en Suzuki vitara ved Jan og der var kanon service. Et par måneder efter, fik vi en skade og skulle have fikset den ved Henrik fra skadescentret. Alt var som det skulle være - god behandling og service.

19 lutego 2022

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Jan N

Glad køber, som altid

Har netop hentet min 3. Swift hos FAE, og igen er den leveret som lovet og med enormt god service. Alle 3 gange har jeg handlet med Jan Nymann og det er altid en fornøjelse. Mine Swift’s er også altid blevet serviceret hos FAE, og det er de fordi værkstedet også giver en virkelig god service og er klare i spyttet hvis noget skiller sig ud fra den ordinære service gennemgang. FAE får min uforbeholdne anbefaling, både ved salg og service.

18 lutego 2022

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Tusinde tak for den flotte anmeldelse

Jan

Solgte min bil

Jeg havde min bil til salg, og blev kontaktet af Frederik på sms. Vi forhandlede i 2 dage over sms, og det var en rigtig god oplevelse. Selvom vi forhandlede om prisen var tonen altid meget venlig og behagelig.

Tak for en god oplevelse!

15 lutego 2022

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Tak for den flotte anmeldelse

Danny

Super service oplevelse

Super service oplevelse.
Min bil rystede voldsomt under kørsel. Jeg kontaktede FINN ALLAN ERIKSEN, som kunne kigge på bilen med det samme. De fandt fejlen hurtigt - et dæk skulle skiftes. De havde dækket på lager og kunne derfor skifte det med det samme. 40 min og en fair pris! Top service.

31 stycznia 2022

Flot anmeldelse, takker.

Danny

Jo Jo

Jo Jo - Søndag d. 23-01-2022 kører min kæreste og jeg ud til Finn Allan Eriksen for, at se på ny bil - efter 10 min. forlader vi butikken efter den dårligste oplevelse man kan opnå i en Automobilforretning. (håber jeg)
følgende skete: vi ankommer og går ind gennem indskrivningen og op af rampen til salgsafdelingen, hvor sælger JN kommer ud af et kontor - putter begge hænder i hver sin lomme og mumler hej (efter 10 sekunder kommer så - kan jeg hjælpe jer). Ja tak svare jeg, vi vil gerne se på en grand vitare har i den, hvorefter JN opgivende svare, det har vi ikke en model der hedder - undskyld svare jeg er den udgået ? nej den hedder vitare i dag oplyser JN. OK min fejl, at jeg ikke viste det. jeg spørger så om han har en Vitare vi kan se, men nej den er udsolgt og det er selvfølgelig i orden, jeg spørger så, hvornår den kommer hjem igen - der kommer nogen om ca. 4 uger oplyser JN og jeg spørger så om vi kan privat lease en af disse. Nu går det galt for JN - ja det vil sige nej oplyser JN, hvis jeg kan sælge den til en anden så vil jeg heller det - det tjener jeg mere på og impotøren vil også heller have, at jeg sælger den. OK du har også Mazda 3 til privatleasing, har du sådan en vi kan se - nu kommer der så et kæmpe opgivende suk fra JN (stadig med begge hænder dybt begravet i lommerne), JN kaster et blik ned i afdelingen for Mazda vipper med hovedet og udbryder, ja jeg tror der står en der nede, i kan jo gå ind og kikke - det gør vi så og forstår ikke lige, hvad JN laver på jobbet - for sælge og vejlede det gider han åbentlyst ikke. Vi ser os omkring og går tilbage mod JN for at tale med ham igen (man tror det er løgn), men da han ser vi kommer går han ovenpå og sætter sig til at spise, mens vi stille og roligt forlader butikken.
Dårlig stil, dårlig service og dårlig sælger - konklusionen må være, hvis man skal handle hos Finn Allan Eriksen så undgå JN, jeg forstår ikke hvad den mand laver der.

25 stycznia 2022

Hej Bo

Vi er rigtige kede af jeres oplevelse i vores bilforretning. Det er naturligvis på ingen måde acceptabelt og jo ikke normen for vores service. Den omtalte sælger er pt. Hjemme med corona, om dette i søndags var årsagen til dennes uacceptable service ved jeg ikke, det skal dog ikke være en undskyldning, vi tager naturligvis en alvorlig samtale med den pågældende medarbejder når han igen er tilbage på job.
Vi beklager og undskylder selvfølgelig mange gange, vi vil ikke acceptere at nogen kunder går ud af vores forretning med en dårlig oplevelse.
Vi går meget op i kundetilfredshed og det kan man ligeledes se / læse i vores andre anmeldelser her på trustpilot.

Danny Eriksen

Elendig service

Elendig service, der er slet ingen service!
Jeg kører til værkstedet, efter at have fået starthjælp af SOS, 2 gange inden for en uge, der konstaterer med sit måleapparat, at mit batteri ikke fejler noget, og at det lader som det skal, han starter den for mig, så jeg kan køre på værkstedet. SOS konstaterer at der sidder en batteripol løs, og skal spændes, det siger jeg til mekanikeren, som kan spænde den møtrik ved Polen fast, og ikke andet, det gør han så, og siger at den er ok nu, jeg skal bare køre en tur for at køre noget strøm ind, på 60 km.
Så er den ok!
Derefter får jeg en regning på 953 kr., det var jeg meget utilfreds med og ringede derfor til dem og klagede over at de skulle have næsten 1000 kr. for at åbne motorhjelmen og spænde en møtrik!
Det er ellers et velrenomeret værksted!
Jeg har købt bilen ved Finn Allan Eriksen som ny 2018, sidst på året, og har overholdt alle service på bilen.
Jeg har fået lavet 2 små trafik skader i 2021, til ca 30.000 kr ved dem,
Jeg er blevet så dårligt behandlet at jeg aldrig nogensinde vil handle med dem igen, og ej heller vil anbefale dem til andre, det er virkeligt dårlig service fra Finn Allan Eriksen.

Tillæg af anmeldelse
Ang. Svar fra Danny Eriksens. Vi har ikke misforstået noget, jeg bad mekanikeren oppe ved jer om, at han kun skulle spænde den batteripol og ikke andet, materialet i har brugt kostede 63kr., og jeg har ikke bedt om udmåling af noget som helst. Har ikke fået lavet service ved jer, grundet at i ikke kunne prismatche det tilbud vi fik fra Autocentralen i Vejle og Kolding.
Autohjælp reparerer ikke biler så derfor kørte vi op jer for at få møtrikken fast gjort.
Vores anmeldelse er absolut helt fair det mener jeg helt bestemt. Det er så dårligt som noget kan være
servicen vi fik ved jer.

20 stycznia 2022

Hej Ingelise og Anton

Som svar på jeres ringe anmeldelse af os, kan jeg blot konstatere at må I må have misforstået noget.
Jeres bil har ikke blot været på værkstedet i 5 min for at spænde et en møtrik. ( så ville SOS mekanikeren nok have gjort dette da denne jf. jer konstaterede dette. )
Batteri polen kunne ikke spændes tilstrækkeligt, derfor var denne afmonteret og der blev lagt ekstra pol matriale under denne for korrekt tilspændning.
Derefter blev der fortaget en udmåling af batteri, ladeanlæget samt slettet fejlkoder så vi havde sikkerhed for at alt var ok.
Tidsforbrug her indstemplet 1.00 time + a 699 ex. moms
Præsis som jeres faktura lyder på incl. div. matrialer 953.-
Bilen er iøvrigt ikke serviceret hos os siden 2019.
Så jeres anmeldelse her er absolut helt unfair.

DE

Oceniono na 5 z 5

Vil lige give Finn allan suzuki 5…

Vil lige give Finn allan suzuki 5 stjerner igen da jeg fik min bil totalskade hjalp de mig hurtig med en lånebil (Peter Strandgaard) Hjalp også med køb af ny bil han er virkelig en meget rar mand begge ben på jorden hjælpsomme kan varmt anbefale ham som sælger. Mange tak for hjælpen Peter. Mvh Knud Christensen.

23 listopada 2021

Hej Knud

Tak for den fine anmeldelse

Oceniono na 5 z 5

Super professionel salg og service

Super professionel salg og service. Købte ny bil og følte os sikkert guidet, vejledt og kompetent behandlet. Vores anden nye bil hos dem. Peter i salgsafdelingen var rolig og sikker i sin rolle.

19 listopada 2021

Hej Rudi

Tusinde tak for handlen, og tak for din flotte anmeldelse her

Oceniono na 5 z 5

Et virkeligt godt sted og handle.

Som altid en rigtig god professionelt service og handle med Peter Strandgaard. Vi har gjort det mange gange før og bliver aldrig skuffet, vi kan kun anbefale og handle jeres nye bil hos Finn Allan Eriksen Automobiler.
Hilsen Allan og Jette Corneliussen.

18 listopada 2021

Hej Jette og Allan

Tak for handlen og stor tak for jeres flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service - som altid!

Havde endnu en rigtig god oplevelse ved Finn Allan Eriksen Automobiler i Tilst.
Ifm. køb af vores nye Mazda CX-30 fik jeg og hustruen endnu en udsøgt behandling og meget professionel gennemgang og vejledning af Peter Strandgaard.
Peter er altid imødekommende og super til at hjælpe, og finde den helt rigtige bil til ens behov. Derfor går mine varmeste anbefalinger til Peter Strandgaard og Finn Allan Eriksen i Tilst !

10 listopada 2021

Hej Morten

Tak for den flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig service og faglighed.

Rigtig dårlig service og faglighed.
Min CX5 købt februar 2020, begyndte at llave nogle mærkelige ting med at gå i nød pogram og give meddelse om at SCBS havde en fejl. Jeg fik undersøgt ved en Automester, som ikke kunne finde nogen fejl med deres tester. Da det skete flere gange blev jeg til sidst enig med mig selv om at jeg hellere måtte have et Mazda værksted til at se på sagen. Den 2 juli havde jeg en værkstedstid, hvor de testede bilen. Mekanikeren justerede motoren, men syntes ikke den var helt ok. De mente dog at hvis jeg kørte et par uger i den ny justerede bil, ville det nok gå i sig selv, og hvis ikke måtte jeg komme igen. Den 16 juli var jeg tilbage på værkstedet igen, da det ikke var blevet bedre.
De testede bilen og fortalte mig at jeg var heldig at motoren ikke var stået af, den kunne ikke lave olietryk, det havde bilen ikke givet mig advarsler om. Det ville blive en større reparation (25000 kr.)
Jeg brokkede mig over at de ikke i første omgang, den 2. juli, havde set nogen fejl og ladet mig køre videre i min bil for som de sagde "det bliver nok bedre". Der er ikke stor faglighed at spore når man ikke kan se en så graverende fejl første gang jeg var på værkstedet, der var nemlig sod i olien pga. en dårlig flammeskive. Jeg har så senere erfaret at det er en fejl, der kan opstå i netop denne motor. Det burde de på værkstedet have erfaring med, men åbenbart ikke.
Jeg måtte gå fra værkstedet, da der fra denne dag var ferielukket i 3 uger og de kunne ikke give mig en lånebil i så lang tid. Jeg blev lovet at reperationen vil koste 25500,00 kr. og det måtte jeg så finde mig i.
Den 12. august skulle jeg så endelig have min bil tilbage, men nej, da de havde samlet den og fik den startet op sprang en kæde til oliepumpen. Så det var en ommer, med udgifter til mig på 12000,00 kr.
Så aldrig mere Finn Allan Eriksen, og lige en advarsel, sørg for at aftaler bliver skriftlige. Optag samtaler, da de har svært ved at huske hvad der bliver sagt.
Leif Jensen

29 września 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej