Rudehejset i venstre side af min MX 5 stod af midt i ferien, så ruden ikke kunne lukkes. Jeg ringede onsdag til værkstedet hos FAE og talte med Brian. De tog bilen ind samme dag, trods reduceret mands... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super professionel betjening. Klar kommunikation så man kan forstå hvad der skal ske og hvorfor.
Reakcja na opinię
Værksted og skadecenter 5 velfortjente stjerner. Min Tesla gik i stykker og blev indleveret til Tesla Service Center, hvor de konstaterede, at skaden skyldtes bid fra skadedyr. Derfor skul... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skadecenter - 10/10 Virkelig god service. Kommer med en skadet bil om torsdagen, får en tid allerede mandagen ugen efter. fire dage senere, altså torsdag får jeg bilen tilbage med en rigtig flot... Zobacz więcej
Forside
Runetoften 21, 8210, Århus V, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk service.
Man fortæller dem, hvad man leder efter, og de finder lige den helt rigtige bil.
Har efterhånden købt en del biler hos dem, som Peter har solgt - aldrig været utilfreds. Senest har jeg købt bil, anbefalet af deres elev, Nikolaj, som bare har ramt plet.
Kan varmt anbefale at købe bil der.
Marianne
Perfekt overlevering af min nye bil af deres sælger Nikolaj. Manglede ikke nogen info om forløbet. Har nu købt 10 biler derinde og bestemt ikke den sidste. Peter og Nikolaj gør køb af ny bil trygt fra start til slut. Perfekt team💪🏻
Super service og en fantastisk oplevelse. Havde en bil som ikke ville oplade og vi havde akut brug for at den enten blev tilset, eller at vi kunne få en leje en lånebil. Ringede til alle autoriserede forhandlere i Århus, Randers og Silkeborg området og havde hverken tid eller lånebil. Hos Finn Allan Eriksen Automobiler havde de hellere ikke en tid på dagen eller en lånebil, men Rasmus som tog imod opkaldet gik alligevel skridtet videre og fik på magisk vis booket mig ind til en aftale samme dag. Han kunne ikke love hvad tid det blev, men da jeg kom derud kiggede de på den med det samme og udrettede fejlen så hurtigt, at jeg dårligt nok nåede at spise min frokost færdig.
Det var bare en 10/10 oplevelse og både mekanikeren og Rasmus fortjener et kæmpe skulderklap. Tusind tak for hjælpen
Købte en ny Mazda 2 hybrid i foråret. Opdagede der var en lak-misser. Tog kontakt til sælgeren og selvom Mazda Danmark afviste den, så fixede de dygtige klargøringsfolk den til UG. Bilen retur vasket og støvsuget - det er sgu go’ stil. Tak for god betjening. Hilsen Lars Kingo
Rigtig god oplevelse var inde og købe en bil der var ingen problemer og bilen var i rigtig flot stand da jeg fik den
Købte 2 nye biler, Mazda og Suzuki, lidt ventetid på levering, løbende info, og gratis lånebil i over 1 måned, god rådgivning, tryg og god gennemgang af bilerne ved levering, samt opfølgning nogle dage efter levering om tilfredshed. Topservice af Jan Nyman, anbefales varmt
Altid god service
Har købt bilen hos Finn Allan Eriksen Automobiler og har brugt værkstedet mange gange, er bliver altid blevet mødt med et smil af servicemindet/faglig dygtig personale

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Jeg kan kun tale godt om firmaet og medarbejderne.
Mine forældre er nu på bil nr. 5 fra dem tror jeg hvis jeg ikke husker helt galt og jeg selv købte en bil tilbage i 2021 hos Peter og nu har købt min anden hos Jan.
De er altid profesionelle og vil hellere undvære at sælge en bil end at sælge en som ikke er den helt rigtige for kunden.
De lytter til behov og ønsker og er gode til at finde attraktive løsninger for begge parter på diverse problemstillinger.
Jeg handler i hvertfald ikke bil andre steder og giver mine bedste anbefalinger til firmaet.
Jeg har købt en Suzuki vitara for en god mdr tid siden. Super flot bil - kører skønt. Fik så god en behandling af Jan - selv min far (den gamle mekaniker) var super tilfreds med servicen, bilen, al den info vi fik og han er ikke så nem at imponere 😊
Jeg anbefaler alle der er på udkik efter en bil at smutte forbi. 👌🏻👌🏻👌🏻

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Vi skulle bruge en ekstra original bilnøgle med fjernbetjening, alt virkede. Firmaet insisterede på at vi forudbetalte - ellers ville de slet ikke bestille en ny nøgle til os, så vi forudbetalte.
Alt virkede som det plejede i bilen. 10min senere efter værkstedsbesøget, opdager jeg at jeg står med 2 bilnøgler hvor fjernbetjeningsfunktionen IKKE virker på førerdøren. Døren vil ikke låse med fjernbetjening. Jeg ringer straks til værkstedet og når nærmest ikke at tale færdigt, jeg får at vide at centrallåsen er i stykker, der er absolut ingen andre muligheder. Dette konstaterede de overraskende hurtigt over telefonen.
Jeg begriber det ikke, hvordan centrallåsen pludseligt går i stykker mens bilen er på deres værksted. Ikke nok med det, så afleverer værkstedet bilen til mig, uden at have tjekket om bilnøglerne låser alle døre og alt virker som det skal.
Det virker som om at det er noget værkstedet har gjordt før, helt bevidst og med vilje for at få flere penge ud af kunden.
De har trukket pengene og ønsker yderligere betaling hvis det hele skal virke sådan 100%. Jeg tør simpelthen ikke at aflevere bilen til dem igen - man ved jo ikke hvad man får tilbage.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg ønsker ikke at andre får samme dårlige oplevelse.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Vi har lige købt en 2019 Mazda 6 2.0 SkyActive-G 165 Premium stc hos Finn Allan Eriksen Automobiler A/S. Vi blev mødt af en venlig sælger og fik en rigtig god behandling. Vi anbefaler Finn Allan Eriksen Automobiler A/S, hvis du/i skal ud og købe bil. Klaus Jensen, Skanderborg.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Super god service, hvor de bare ved, hvad de snakker om.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Helt fantastisk og top profesionelle vejledning- der gør, at jeg har følt mig tryg, hele vejen igennem købet af min drømme bil -Mazda CX5.
Det skyldes særdelse den gode dialog og troværdig som Jan udviste- det takker jeg mange gange for.
Det er helt sikker, at skal der investeres i en ny bil- så vender jeg trygt tilbage.
De bedste hilsner fra Erwin

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Har i dag været til 6 års service med bilen.
Har kørt i SUZUKI i 4 biler over ca. 20 år, som alle er købt hos Finn Allan Eriksen. Alle biler har fået den nødvendige service samme sted.
Der har aldrig nogensinde været noget at klage over.
Alt har været tip top. Alle aftaler overholdt. Servicen helt i top. Alle medarbejde er flinke og meget imødekommende. Super flot.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Har fornylig købt brugt bil Kia Picanto. Handlet med Peter Standgaard og det har været en utrolig god oplevelse. Venlig og professionel, alle aftaler overholdt. Føler mig i den grad tryg og godt behandlet.
Service værkstedet: Rigtig god service, rigtig flot arbejde, dejlig lånebil og rigtig dejligt glad personale

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Var ude for ,at få luft i mine dæk i mandags. . Mødte den sødeste og smilende ung mand der sad i receptionen,han kom selv luft i og var så oplysende omkring mit tjære på bilen. Så skøn en oplevelse .Mange tak.

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Havde besluttet mig for at købe en Mazda 2 Hybrid, så tog ud til forhandleren. Blev mødt at en sælger, der i første omgang ikke kunne svare på om de havde bilen, men efter at havde tjekket på værkstedet, fik jeg at vide at jeg kunne følge med. Så langt så godt. Sælgeren udpegede den efterspurgte bil der stod på værkstedet som demobil og svarede kort og meget afmålt på spørgsmål, men var ellers meget meget ordknap og fremstod i det hele taget meget lidt interesseret i at yde enhver form for professionel service. Mærkværdigt. Jeg var der jo for at købe en bil, en relativt stor investering for de fleste, ikke tigge om en almisse. Nå, men jeg havde jo egentligt besluttet mig for at bestille og købe modellen jeg havde set på deres hjemmeside, så spurgte hvordan det så ud ift. leveringshorisont. Vi gik tilbage til kontoret og sælgeren undersøgte sagen 1,5 måned var svaret. Træls, men sådan er det jo for tiden. Jeg ville lige have prisen bekræftet - jeg havde set den til 229.400 på forhandlerens hjemmeside. Sælgeren kom frem til en væsentligt højre pris. Jeg spurgte ind til prisen, som jeg kom frem til på deres hjemmeside. Her blev sælgeren særdeles påståelig og gentog flere gange at man ikke kunne sammensætte bilen på deres hjemmeside men blev viderestillet direkte til Mazdas. Dette er/var IKKE rigtigt, men sælgeren slog det hen som kategorisk forkert hvad jeg sagde. Jeg følte mig snakket ned til. Jeg forsøgte på min mobil at vise sælgeren, at man faktisk godt kunne sammensætte en Mazda 2 Hybrid på deres hjemmeside og at der så jo nok var tale om en fejl og gamle priser jeg havde set..det var jo en ærlig fejl og ikke noget at gøre ved. Han gav mig vist ret efter selv at have prøvet det på hans pc, men slog det hen med en skuldertrækning. Jeg spurgte så om han kunne lave et tilbud eller give mig en god pris og fik hvad jeg oplevede som et lidt tvært "Nej" - den sælges til prisen fra Mazdas hjemmeside. Ok - jeg accepterer at konkurrencen er sat helt ud af spil...man kan åbenbart ikke forhandle om så meget som én krone... avancen på de biler må jo være lige nul..Fair nok, det ved jeg ikke noget om. Men intet forsøg fra sælger om at undersøge om jeg kunne have interesse for alternativer el.lign. Jeg ved godt det er sælgers marked lige nu, men der er jo ingen grund til at give kunderne en træls og negativ oplevelse ift komplet mangel på service og almindelig imødekommenhed - jeg gik fra butikken med det helt klare indtryk af at de helst havde været foruden mit besøg. Måske jeg var uheldig med den konkrete sælger, men jeg sætter aldrig mine ben der igen, mon jeg er den eneste der har haft en sådan oplevelse og har valgt at lægge vores bilhandler andetsteds..

Odpowiedź od Finn Allan Eriksen Automobiler A/S
Jeg er "konen" i Lars' meget utilfredse anmeldelse m bondefangeri. Jeg blev sæføli overrasket, da jeg kom ud og fik info om, at jeg ikke kunne få den tilbudte pris og måtte acceptere den dobbelt så dyre pris. MEN de ringede og beklagede misforståelsen og fejl i kommunikation (min bil er ikke over 3 år og ikke berettiget til prisen), så fik kr. 1100 i refusion. Super God service! De er altid super flinke at tale med og meget professionelle, så jeg vil kun anbefale dem og fortsætte m at handle m dem!
Total bondefangeri..får et tilbud på mail vedrørende service..tilbud på 1660kr ringer og hører hvad der er i servicen, olieskift og filter samt kontrolpunkter. Ved godt at hvis der så er ting under punkterne så kan prisen så stige. Bilen er 3år gammel og kørt 14000km swift.
Konen kører ud og har ikke forstand på biler og bla bla bla fra mekaniker så koster det lige pludselig 3300 kr 😡😡
Det så sidste gang der laves service ved det firma som i øvrigt har solgt os bilen brug for 1 år siden og på 1 år kørt 6000 km