Har været fiberkunde i mange år hos EnergiMidt, og der har aldrig været nogen problemer. Altid venlige og forstående hvis et problem opstår. Derimod har jeg en søn som bor i Odense og som har Energi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne have lov til at takke Energimidt for at blive stemplet som dårlig betaler og samtidigt kræve 2000,00 kroner for at blive kunde bare fordi jeg har valgt at have adressebeskyttelse. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg blev betjent af Lene Christina Petersen, som virkede både erfaren, dygtig og velformulerende. Og også personligt engageret med sin viden. Jeg anmeldte et ejerskifte i forbindelse med en sommerh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service og rådgivning ang. Faktura. God til at forklare deres måde at afregne på, samt Ca.forbrug fremover. Lene Petersen var utrolig behagelig at snakke med, venlig og dejlig at snakke med, me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tietgensvej 4, 8600, Silkeborg
Har aldrig haft problemer.
God hjælp ved henvendelse.

Odpowiedź od EnergiMidt
Med jævne mellemrum bliver vores hastighed opgraderet eller prisen sættes ned, så vi stadig synes, at produktet er konkurencedygtigt, hvilket gør at vi stadig er kunder efter 10 år.

Odpowiedź od EnergiMidt
Fibernet fra Eniig er hurtig, der ligeledes god services ved opstået problemer med fibernettet

Odpowiedź od EnergiMidt
Har ingen problemer haft så kan kun sige det virker og man får hvad man købt og lidt til :P

Odpowiedź od EnergiMidt
Som ny kunde får man wifi-router med i prisen som gammel kunde skal man betale 29 kr i måneden for det samme produkt

Odpowiedź od EnergiMidt
Internettet har fungeret i flere år uden udfald eller andre problemer

Odpowiedź od EnergiMidt
Jeg har gennem et år ringet til jer flere gange da TV boksen, hvor jeres support har været yderst mangelfuldt. Tv boksen "stener" hvis man vælger at bruge Netflix. Jeg har modtaget en ny boks fra jer, men der er samme model som den jeg havde i forvejen, og det er samme fejl jeg oplever. Eneste måde jeg kan starte netflix er at fjerne strømstikket, vente ca. 10 sekunder, og sætte stikket i boksen, og men skal vælge Netflix med det samme for at det er muligt at bruge netflix.
Desuden er jeres TV pakker alt for dyre, samtidig med at halvdelen af pakken er udenlandske kanaler, som er totalt uden interesse.
I burde køre samme koncept som Boxer, hvor man selv kan vælge de kanaler man ønsker.
Elendig kundeservice og elendig TV boks, gør at jeg snart er en ex. kunde på jeres TV produkter

Odpowiedź od EnergiMidt
God fiber forbindelse, men jeres tv pakker er for dyre

Odpowiedź od EnergiMidt
Jeg lod mig friste til at prøve deres nye Smart WiFi som nu er installeret. Samtidig fik jeg øget hastigheden fra 100/100 til 300/300. Desværre har det ikke - absolut overhovedet ikke - øget hastigheden. Inden jeg frakoblede min Zyxel Router under100/100 aftalen lå WiFi download hastigheden på cirka 60/75mbps. Efterfølgende ligger den på cirka 60mbps. Det er naturligvis fuldkommen utilfredsstillende, og "hjælpen" fra deres tekniske support har heller ikke kunnet afhjælpe problemet. Supporteren afsluttende kommentar var at mit udstyr må være for gammelt! At min Medion Akoya PC viser 60mbps, min hustrus PC HP Pavillion viser 50mbps, at min Ipad Air II viser 59mbps og min Samsung Galaxy 6s Edge viser 80mps gør ikke noget udtryk - det er alt sammen for gammelt! Jeg fik tilbudt at de kunne sende en tekniker som ville koste mig cirka 1000 kroner, hvis der ikke var fejl på deres anlæg. Det vil jo være som at spille Russisk Roulette, for hvilke specifikke krav kan denne tekniker finde på at kræve? Jeg aner det ikke, men kan kun konstatere at jeg betragter mine enheder som værende af nyere alder og af almindelig beskaffenhed. Direkte forbundet med kabel viser min PC de 300mbps,
så fejlen må jo ligge i deres Smart WiFi bokse, man taber jo trods alt ikke 240mbps som Wifi på 1 meters afstand fra senderen! Så et godt råd: Hold jer langt fra Smart WiFi under de nuværende vilkår, eller forbered jer på det værste, hvis det drejer sig om forbedret trådløs hastighed.
9 november: Jeg har efterfølgende haft det lovede besøg af en tekniker, som kunne konstatere at 1) Der var ikke fejl på hverken installation eller Smart WiFi udstyret, 2) Download/Upload hastigheden viste i runde tal 60/120, hvilket svarede til mine egne målinger, og hvilket teknikeren ikke betragtede som usædvanligt, 3) Der fandtes ikke en umiddelbar forklaring på at Download hastigheden bliver reduceret med 80% når signalet bliver sendt trådløst i stedet via kabel, 4) Der var ikke grundlag for at tro at mit udstyr var for gammelt og heller ikke grundlag for at tro at køb at nyt udstyr ville forbedre hastigheden og 5) At tilkøb af hastighed over 100/100 vil, for mit vedkommende, være spild af penge, hvis jeg udelukkende ønsker trådløs bredbåndsforbindelse. Moralen er at man ikke bør hoppe ud i at købe ekstra bredbåndshastighed i forventning om et hurtigere trådløst bredbånd, før man har fået undersøgt hvilken hastighed der aktuelt er mulighed for på den specifikke ejendom. Jeg har ændret min anmeldelse fra 1 til 2 stjerner i lyset af at EnergiMidt trods alt sendte en tekniker, uden beregning. Jeg er dog meget forundret over at EnergiMidt, eller rettere Eniig, ufortrødent lover 300/300 WiFi hastigheder i deres annoncer.

Odpowiedź od EnergiMidt
Har kørt 90/90 de sidste par år til 399,- /md og nu kan man få 300/300 til 349,- har intet hørt om de nye priser. Det er ikke i orden, kan heller ikke logge ind og opgradere, der fik jeg kun vores el oversigt. Stod så man kunne slette bruger og oprette den igen, så skulle alle produkter figurere. Nu kan jeg hverken oprette bruger (findes allerede) eller logge ind (giver sig selv, så fint nok). Men synes ikke det er i orden over for de eksisterende kunder det her.. virkelig ærgerligt for det er et rigtig godt produkt i har.

Odpowiedź od EnergiMidt
Stor ros til jeres kundeservice når det kommer til at få solgt jeres produkt. Der kan man nemt komme igennem og får en god service. Men efter man har fået jeres produkt, er det næsten umuligt at få service.I sidste uge havde jeg et teknisk spørgsmål, det tog mig 39 min at komme igennem. I dag kunne jeg ikke få vores net til at virke. Det tog mig 14 min at komme igennem. Noget bedre end de 39 min, men stadig lang tid. Det viser at det er jer som ved en fejl at lukket vores net ned. I beklager og fixer det på 2 sek. Men hvorfor er det at man skal vente så længe. Det virker til at nu har i solgt produktet, så stopper jeres service. En anden ting, det kunne være en super service hvis i kunne oplyse hvor langt man er i køen når man ringer ind. Så man har en ide om hvor lang tid man skal vente

Odpowiedź od EnergiMidt
Jeg købte fiberinternet sidste jul hvor jeg fik gratis indgravning til hele opgangen. Der var ikke en finger at sætte på det.
I dag fik jeg opgraderet min 100/100 forbindelse til 300/300 mbit og sparede 50kr pr. månede.
Jeg ringede til kundeservice, de tog telefonen på 5 sekunder. Jeg havde nogle spørgsmål omkring "Smart Wifi" og Routing som jeg hurtigt fik svar på.
20 minutter senere var min forbindelse hurtigere, og mit Smart WIFI er på vej i posten.
10/10 tak

Odpowiedź od EnergiMidt
EnergiMidt har ladet sine kunder betale for opsætning af dyre el-målere, der tillader fjernaflæsning. Det gav en klar serviceforbedring de første år, hvor vi forbrugere kunne følge vores forbrug time for time via APP og web. Efter overgang til den fælles danske løsning Eloverblik.dk har EnergiMidt valgt IKKE at levere timeaflæsning med henvisning til deres IT-systemer IKKE tillader det. Det kan en hver regne ud er noget sludder, når de har adgang til data - og tidligere har kunnet levere dem. Man tager altså sine kunder som gidsler - formentlig fordi man ønsker at skjule forbrugsdata for mulige konkurrenter. For mig som kunde er det et stort problem, da jeg har behov for opdaterede forbrugsdata for at kunne afregne for el-forbrug i forbindelse med udlejning af mit sommerhus.

Odpowiedź od EnergiMidt
Fantastisk hurtig og nem service, ingen vente tid, så helt i top :)

Odpowiedź od EnergiMidt
Super godt service og sød og dejlig medarbejdere i kundeservice

Odpowiedź od EnergiMidt
Super dejligt at få en sød kvinde i den anden ende, som bare lige trykker på lidt knapper ved sin skærm og så er der styr på det hele, når man ikke selv kan finde ud af det.