Har været fiberkunde i mange år hos EnergiMidt, og der har aldrig været nogen problemer. Altid venlige og forstående hvis et problem opstår. Derimod har jeg en søn som bor i Odense og som har Energi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg vil gerne have lov til at takke Energimidt for at blive stemplet som dårlig betaler og samtidigt kræve 2000,00 kroner for at blive kunde bare fordi jeg har valgt at have adressebeskyttelse. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg blev betjent af Lene Christina Petersen, som virkede både erfaren, dygtig og velformulerende. Og også personligt engageret med sin viden. Jeg anmeldte et ejerskifte i forbindelse med en sommerh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service og rådgivning ang. Faktura. God til at forklare deres måde at afregne på, samt Ca.forbrug fremover. Lene Petersen var utrolig behagelig at snakke med, venlig og dejlig at snakke med, me... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Tietgensvej 4, 8600, Silkeborg
I forbindelse med flytning og nyt el selskab var de flinke og rare at snakke med. Fin og kompetent vejledning

Kalder sig EnergiMidt Forsyning & Service A/S
Det passer meget dårligt med det man tilbyder sine kunder, når opkrævninger for prisændringer på kr.20 bliver pålagt betalingsgebyr på kr.49, selv efter aftale om forudbetaling via betalingsserviceaftale.
En meget dårlig kundeservice, som kun kan opfattes, som afledt af den monopolstatus selskabet har opnået, som forsyningsselskab.

Odpowiedź od EnergiMidt
jeg har flere gange oplevet at tv'et "låser" så jeg må genstarte boxen ved at slukke den, det kan ske midt i en udsendelse eller under optagelse af et program, ligesom jeg har oplevet at en optagelse afviser med en fejlbemærkningen.
vedrørende internethastighed betaler jeg for en 50/50 mn kan kun opnå en hastighed omkring 12-15 ved de bedste test, har oplevet at signalet har været 0.

Odpowiedź od EnergiMidt
jeg kan forstå at energi midt har økonomiske problemer og derfor ønsker flere penge fra deres kunder til frit benyttelse at handle for..det er ikke rimeligt..sender den ene regning ud efter den anden med fatastiske forklaringer,,som enhver alm borger ikke hatter en fis af. den seneste tid har jeg fået opkrævet for 2 mdr,,3 mdr..6 mdr...2mdr og næste skulle så være 3 mdr.. ikke nok med det har min nabo fået sin første opkrævning som lyder på godt 3000 bananer,,som er 1800 kwh..ifølge energi midt..hvilket så osse er forkert..da måleren viser et forbrug på 340 kwh..? tjekker de overhovedet på fhernaflæsningen på centralen,,eller sender de bare en standart regning ud,,hva er da det for noget

Odpowiedź od EnergiMidt
Har rykket for en opgørelse der skulle gøres op 30/6, rykker den 11/9 får at vide jeg vil få svar 16/9, det gør jeg også, blot et brev om den er kommer videre i systemet. I dag den 20/9 har jeg stadig ikke hørt noget. Nu stod jeg så og skulle vælge med yousee og fibernet i mit nye hus, og der havde de så ligesom selv hjulpet mig med valget, for hvem vælger at arbejde med nogle der yder så langsom en service. Har også ringet op for at høre om fiber net, og er godt råd til jer energimidt, få nogle i røret der smilet lidt mere. Og så håber jeg da snart at få svar på mit brev af 11/9, med opgørelsen fra 30/6.

Odpowiedź od EnergiMidt
Vi har haft Waoo Fiber internet forbindelse, og er yderst tilfreds med dette. Vi har brug for en lynhurtig og stabil internet forbindelse, til vores virksomhed, og oplever ingen forstyrrelser.

Odpowiedź od EnergiMidt
Jeg skriver til energimidt på mail, da det nærmest er umuligt at kontakte dem på telefon, øv! Her spørger jeg om et specifikt spørgsmål til min regning, men modtager blot et standart svar om at se på deres website; omkring forklaring på regninger, det skulle åbenbart tage 11 dage at svare det... Kan det virkelig være rigtigt?

Odpowiedź od EnergiMidt
Rasmus i Teknisk Support har gjort mig til en glad mand igen. Jeg var ved at overveje at opsige mit bredbåndsabonnement hos Waooo, da vi oplevede, at vores pc'er og laptops mere frøs i spil og streaming af tv, og min mistanke var på routeren, men jeg har ingen anelse om what to do.
Rasmus gav sig tid til at guide mig igennem nogle " kaniner " til at checke opsætning og kunne konstatere, at der var en software opdatering, der muligvis kunne hjælpe. Vi fik også resettet routeren, og nu kører wifi uden lag. TOPDOLLAR!

Odpowiedź od EnergiMidt
Kundeservicen er i top - man får en virkelig fin rådgivning - og når man får fat på supporten, får man absolut fornemmelsen af at tale med engagerede folk, der går op i og ved noget om det, de laver.
Produkterne er fornuftigt prissat, oppetiden helt i top, og generelt er kvaliteten af produkterne bare i orden!
Jeg skal desværre flytte ud i et område der ikke er dækket af EnergiMidt, hvorfor jeg for en tid ikke længere skal benytte EnergiMidt.
Jeg savner jer allerede!

Sjældent problemer med internet
Tv har tit mange pixeleringer og der er stor forskel på lydstyrken på de forskellige kanaler. DR's kanaler, især, er meget lave😳

Odpowiedź od EnergiMidt
Jeg oplever manglende tekstning på nogle af de udsendelser som tidligere er vist, ligesom billedet fryser på et bestemt punkt i de samme programmer. Glæder mig til at samtlige viste udsendelser kan hentes !

Odpowiedź od EnergiMidt
En rigtig god, hurtig og stabil forbindelse.
Det eneste problem er, at den trådløse router er meget ustabil og EnergiMidt vil ikke fejlfinde når jeg bruger min egen opsætning derpå. Derfor er jeg blevet nødt til at bruge min egen trådløse router og slå deres fra.
Uddybning: Pludselig smed den alle enheder af nettet og skulle genstartes for at nogen enheder kunne bruge det trådløse net. Skete typisk 1-2 gange om dagen. Jeg har dog ikke brugt den i et års tid nu, men det hører jo med i en anmeldelse alligevel!
Kablet net har aldrig givet problemer :)
Opdatering ud fra svar:
De eneste ændringer jeg har lavet i min opsætning er kode på netværket og så en masse port forwards. Det må være en fejl på routeren, men om det er software eller hardware er svært at sige.

Odpowiedź od EnergiMidt
Virker perfekt og flinke og hjælpsomme medarbejdere.

Odpowiedź od EnergiMidt
Er super godt tilfreds ... er jeg i tvivl, kontakter jeg EnergiMidt og får en venlig / fremragende forklaring på mit / mine spørgsmål.

Odpowiedź od EnergiMidt
De FÅ gange vi har haft problemer, har vi fået en kanon service

Odpowiedź od EnergiMidt
Systemet fungerer fint, og telefonservicen er god. Men jeg kan kun give 4 stjerner pga manglende plads i mailsystemet. Vi modtager mange fotos, og det lægger vores mailsystem ned gang på gang. Vi har været nødt til at oprette en gmail konto, til at modtage fotos på.
PS. Vi er meget diciplinerede med at rydde op i vores mail.
Mvh Margrethe Pedersen

Odpowiedź od EnergiMidt
Gode og stabile - MEN.... I er stadig ret dyre. og at dele prisen op i hvad en megabite koster er kun gældende for DOWNLOAD..... Ikke også med upload, selvom det også er dejligt at det går hurtigt.

Odpowiedź od EnergiMidt
Bedste kundeservice og tv/internet fungerer upåklageligt. Nu glæder vi os bare til at softwaren til tvboksen bliver opdateret.