Edb Shop

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte min laptop om lørdagen og havde den om tirsdagen. Det eneste lille problem for mig var at jeg kontaktede edb-shop.dk på mail flere gange vedr. en faktura, men fik ikke svar. Forklaringe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte taske hos EDB-shop. Den dukkede ikke op, og da jeg kontaktede EDB-shop fik jeg at vide, at jeg selv måtte kontakte GLS transport, da det var deres ansvar. GLS transport havde fejlafleveret pa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De svarer ikke på mails, når man skriver til dem, yderlige har jeg fået slettet min bruger på deres hjemmeside. Fordi jeg har skrevet to mails til dem om jeg kunne få mine penge tilbage (434kr), for... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilt torsdag aften og modtaget tirsdag. Beløbet hævet samme dag. Budet ringede i forvejen inden han afleverede varen og ville ikke have nogen kvittering. Så vidt vi kan skønne er varen i orden. V... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Sklep Hi-fi
  4. Zakład fotograficzny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

OBS: Grundet nye ejere pr 1.juli 2010 er alle anmeldelser fra før denne dato blevet slettet. Såfremt du har handlet hos virksomheden efter denne periode er du naturligvis velkommen til at skrive din anmeldelse igen Jysk webshop med speciale i salg af IT Udstyr, vi har over 100.000 produkter i vores sortiment og har over 40.000 af dem på lager. Vi sidder klar ved telefonen, så ring endelig hvis du have behov for at få hjælp til købe af IT udsty. Vi sælger mærker som HP, Acer, Canon, SONY og mange flere. Kig ind på www.edb-shop.dk, og vi giver dig en oplevelse!

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Intet svar

4/8 fik jeg ordrebekræftelse, men først i dag, 16/8 og efter at have rykket for mine varer to gange, får jeg svar, at varen er udgået.

16 sierpnia 2010
Oceniono na 4 z 5

Køb af blækpatroner

Købet og levering er udmærket
Vil helt sikkert have firmaet Med i tankerne ved næste online køb

12 sierpnia 2010

Elendig

Firmaet påstår på deres webside at varen er på lager, men her 3 måneder efter min ordre har jeg stadig ikke modtaget den, og de svarer ikke på mine emails. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

12 sierpnia 2010

Hej Bos

Du har ikke angivet dit ordrenr?, så kan ikke se dig i mit system vil du venligst sende det til salg@edb-shop.dk, så vi kan få denne her løst

Rigtig dårlig kundeservice

EDB-shop / EDB-store har vagt IKKE at levere den bestilte vare og der er ikke nogen der tager telefonen når man ringer til dem

6 sierpnia 2010

Hej John

Jeg formoder du har forsøgt at ringe til os om fredagen, hvor vores telefon er lukket, det beklager jeg. Vi ved der er nogen problemer med svaren så det lyder som om vi har åbent, det burde være fikset nu ifølge vores teleudbyder

Oceniono na 2 z 5

Alt for kompleks forretningsmodel

Bestiller to blæsere og en CPU-køler. Lagervare, men hos forskellige leverandører. Blæserne kom efter 3 dage men CPU-køleren har jeg nu ventet på i 3 uger. Betalingen for den samlede bestilling bliver trukket straks den første del leveres.
Hos edb-shop får man blot standardsvaret: "CPU-køleren kommer i morgen"
Jeg ønske nu at annullere ordren på CPU-køleren, og få betalingen ført tilbage til min konto.
Men det svarer edb-shop slet ikke på.
Der vil gå meget lang tid før jeg handler der igen. En ordre må kun indeholde en (1) ting, f.eks. et kabinet, som jeg et par gange har fået leveret uden problemmer.

28 czerwca 2010
Oceniono na 2 z 5

for sen leverance

Købte en Neovo PC skærm. Bestilt den 16.6 og endnu ikke leveret den 25.06. Har skrevet flere mails, forsøgt at ringe, men ingen respons.

28 czerwca 2010

Hej Niels

Vi kan desværre se en del henvendelser der ikke er blevet svaret, i perioden hvor vi forhandlede med den tidligere ejer af www.edb-shop.dk, vil du venligst kontakte mig på salg@edb-shop.dk

Så vi kan få løst din sag.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej