Jeg bestilte min laptop om lørdagen og havde den om tirsdagen. Det eneste lille problem for mig var at jeg kontaktede edb-shop.dk på mail flere gange vedr. en faktura, men fik ikke svar. Forklaringe... Zobacz więcej
Edb Shop
Zobacz, co mówią recenzenci
De svarer ikke på mails, når man skriver til dem, yderlige har jeg fået slettet min bruger på deres hjemmeside. Fordi jeg har skrevet to mails til dem om jeg kunne få mine penge tilbage (434kr), for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilt torsdag aften og modtaget tirsdag. Beløbet hævet samme dag. Budet ringede i forvejen inden han afleverede varen og ville ikke have nogen kvittering. Så vidt vi kan skønne er varen i orden. V... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
OBS: Grundet nye ejere pr 1.juli 2010 er alle anmeldelser fra før denne dato blevet slettet. Såfremt du har handlet hos virksomheden efter denne periode er du naturligvis velkommen til at skrive din anmeldelse igen Jysk webshop med speciale i salg af IT Udstyr, vi har over 100.000 produkter i vores sortiment og har over 40.000 af dem på lager. Vi sidder klar ved telefonen, så ring endelig hvis du have behov for at få hjælp til købe af IT udsty. Vi sælger mærker som HP, Acer, Canon, SONY og mange flere. Kig ind på www.edb-shop.dk, og vi giver dig en oplevelse!
Dane kontaktowe
Tømmergade 15, 6830, Nr. Nebel, Dania
- salg@edb-shop.dk
- www.edb-shop.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
super hurtig
Bestilte en skærm og harddisk kl 14, havde det hele næste dag om morgenen. Er godt tilfreds indtil videre.
Til prisen og til tiden
Bestilte en Brother label-printer. Lovet leveringstid på 1-2 dage, varen ankom på anden-dagen. Helt efter bogen. Et lille irritationsmoment er der dog, nemlig at leveringsstatus opdateres meget sent, så jeg var lige ved at ringe og spørge om den blev sendt.
Lader køber i stikken
Bestilte taske hos EDB-shop. Den dukkede ikke op, og da jeg kontaktede EDB-shop fik jeg at vide, at jeg selv måtte kontakte GLS transport, da det var deres ansvar. GLS transport havde fejlafleveret pakken på anden adresse, og her var den forsvundet. Var herefter kastebold mellem de to firmaer - ingen ville tage ansvar, og EDB-shop hjalp mig overhovedet ikke. Lovede mig at efterlevere ny taske flere gange, men først i 3. forsøg lykkedes det. Da var det 25 dage siden, pengene var hævet fra min konto.
Der var gået hul på pakken ved ankomst..
Der var gået hul på pakken ved ankomst og ligeså var varenes emballage brudt....det var simpelthen ikke indpakket ordentligt!
Bærbar HP PC
Bestilt torsdag aften og modtaget tirsdag. Beløbet hævet samme dag.
Budet ringede i forvejen inden han afleverede varen og ville ikke have nogen kvittering. Så vidt vi kan skønne er varen i orden. Vi kan ikke klage og vil ikke være nervøs for at handle i EDB-Shop fremover.
De træk pengene, men sendte ikke varen.
Bestilte en printer om søndagen og de træk pengene om mandagen. Desværre sendte de aldrig en printer (dvs. at det IKKE er Postdanmark eller GLS som har smidt pakken væk). Så nu er jeg 5492 kr. fattigere og jeg har ikke fået nogen printer.
HURTIG OG BILLIG
Bestilte en printer om aftenen, dagen derpå blev den afsendt. MEN track and traice viste Post Danmark (snail mail) ventede et par dage med at levere.
Bestilt en Brother printer den ene dag og den blev leveret den næste dag
Købt en Brother DCP-J715W printer/scannner/kopimaskine. Det er første ganbg jeg hanler i EDB Shop. Pakken var pakket i original embalage. Jeg kunne sagtens finde på at handle i EDB-Shop igenm.
God pris og næsten til tiden
Velfungerende hjemmeside, god pris, eneste svigt er at varen kommer senere end lovet på hjemmesiden
Helt iorden
EDB Shop har givet hurtig levering af Canon scanner. Helt uden problemer. Dog kunne det være rart med en mail når varen er afsendt udover at det er meddelt at det er lagervare!
Det var bare i orden!
Samsung 8" foto-ramme.
Rigtig god telefon-support og hurtig levering.
totalt uacceptabelt
har aldrig oplevet værre, sælger varer som skulle være på lager, men som åbenbart er udsolgt, annullerer ordren, men undlader at informere, har absolut intet godt at fortælle om dette tvivlsomme firma....
Forsendelsestid
Det tog 3 dage fra bestilling til levering (for længe)
I jeres betingelser står der at modtager automatisk får besked via mail når varen er afsendt, således at varens forsendelsgang kan følges (god ide men det skete ikke)
Den bestilte vare er ellers ok.
Super handel
EDB SHOP. Jeg har haft en god oplevelse, varen blev leveret til tiden og levede op til mine forventninger. Edb shoppen kan jeg godt anbefale til andre, jeg handler der igen.
Lang ventetid på noget der er på lager
Når en virksomhed beder om en anmeldelse - inde kunden rent faktisk har fået varen - mere end 1½ uge efter bestilling og efter der allerede er ringet for at høre om hvornår man kan forvente at få varen - og svaret var, at det var igår.
- ja så beder de selv om det.
Varen kom ikke den dato jeg havde fået fortalt!
Jeg bestilte et video kamera hos Edn shop, og alting gik som forventet, men efter de dem dage havde jeg stadig ikke fået varen. Jeg ringede så til shoppen og fik at vide at jeg skulle ringe igen fredag. Men om fredagen fandt jeg så ud af at de ikke havde åben for kundeservice.
Når men det hele endte med at jeg fik min vare efter 2 uger og 3 opklad til dem. Det synes jeg bare ikke er iorden.!
Alt som ønsket og forventet
Leveret på rimelig tid som lovet. Kan anbefales.
Ok oplevelse
Bestilte varen via deres hjemmeside, som er overskuelig og oplysende. Modtog varen et par dage senere end lovet - men alt i alt en virksomhed, som virker prof.
Bestilling bekræftet - vare ej leveret
Bestilte 2 gange 4 canon 1100A IS (til brug i forbindelse med undervisning) og fik i begge tilfælde bekræftelse dagen efter. Da jeg ikke havde modtaget varen efter en uge henvendte jeg mig til firmaet, som kunne fortælle mig at leverandøren meddelte at varen var udgået.
Den korrekte procedure havde været at firmaet havde henvendt sig til mig indenfor den 2 dages leveringsfrist for at meddele mig at varen var udgået.
For lang leveringstid
På deres hjemmeside skriver de at de somregel leverer fra dag til dag. Men jeg skulle rykke for varen 4 gange for at få varen leveret efter en uge. Selvom varen hele tiden var på lager.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.