Edb Shop

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte min laptop om lørdagen og havde den om tirsdagen. Det eneste lille problem for mig var at jeg kontaktede edb-shop.dk på mail flere gange vedr. en faktura, men fik ikke svar. Forklaringe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte taske hos EDB-shop. Den dukkede ikke op, og da jeg kontaktede EDB-shop fik jeg at vide, at jeg selv måtte kontakte GLS transport, da det var deres ansvar. GLS transport havde fejlafleveret pa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De svarer ikke på mails, når man skriver til dem, yderlige har jeg fået slettet min bruger på deres hjemmeside. Fordi jeg har skrevet to mails til dem om jeg kunne få mine penge tilbage (434kr), for... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bestilt torsdag aften og modtaget tirsdag. Beløbet hævet samme dag. Budet ringede i forvejen inden han afleverede varen og ville ikke have nogen kvittering. Så vidt vi kan skønne er varen i orden. V... Zobacz więcej

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Sklep Hi-fi
  4. Zakład fotograficzny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

OBS: Grundet nye ejere pr 1.juli 2010 er alle anmeldelser fra før denne dato blevet slettet. Såfremt du har handlet hos virksomheden efter denne periode er du naturligvis velkommen til at skrive din anmeldelse igen Jysk webshop med speciale i salg af IT Udstyr, vi har over 100.000 produkter i vores sortiment og har over 40.000 af dem på lager. Vi sidder klar ved telefonen, så ring endelig hvis du have behov for at få hjælp til købe af IT udsty. Vi sælger mærker som HP, Acer, Canon, SONY og mange flere. Kig ind på www.edb-shop.dk, og vi giver dig en oplevelse!

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fin handel

Købt blæk og USB-headphones. De blev leveret til tiden og en henvendelse i forbindelse med forsendelsen blev hurtig besvaret. Kan godt finde på at handle der igen. Den riktige erfaring kommer dog først når man har en reklamation...

12 września 2010

Udmærket

Printerpatroner blev leveret korrekt og til en god pris dog ville det have været rart at vide at der var flere dages leveringstid på een af farverne

12 września 2010
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og kontakt, info

Bestilte 2 vare den 26.08.2010 hvor der var restordre på Logitech K800 DK til den 29.08.2010. Jeg afbestiller derefter den en vare 1stk razer musmåtte, men den ankom afligevel 3 dage efter. For 4dage siden fik jeg så med held fat i dem pr telefon for deres mail kommer retur. Her lovede edb-shop det tastetur kom onsdag efter der var 17stk på lager man-tirs. men nu er det fredag og har ikke se noget logitech K800 og de har snuppet de 864kr den 31.08.2010 men intet Logitech K800 sendt til mig og kan ikke få fat i dem pr telefon eller mail. Har aldrig oplevet dårliger service og er så skuffet, kan kun råde andre til at holde sig langt væk fra et firma som EDB-shop.dk

10 września 2010
Oceniono na 5 z 5

Desværre har jeg en OKI printer med dyre vaner...

Og det hjælper EDB-shop så en lille smule på ved at sælge tonermoduler til dyre - men ikke meget dyre priser, som deres konkurrente. Forsendelsen blev leveret først hverdag efter bestilling, så fornuftig - lidt dyr forsendelse... men sådan er det vel bare. Tjekkede også priser i England og Tyskland - her stod EDB-shop's pris mål med de udenlandske leverandører jeg fandt...

10 września 2010
Oceniono na 3 z 5

GLS Levering !

Vær opmærksom på at Edb-shop.dk benytter GLS til at levere deres pakker. Havde jeg vidst dette havde jeg ikke benyttede denne shop, da den nærmeste GLS pakkecentral ligger 2-3 km fra min bopæl, ift. det nærmeste posthus som kun ligger 400 meter fra hvor jeg bor.

Selve håndtering af min ordre var moderat hurtig - dog var man meget sen til at opdatere leveringsstatussen på siden. Tjekkede status så sen som søndag, hvor pakken stod til "Ikke afsendt" og modtog pakken mandagen efter.

Når det så er sagt, havde de markedets absolut billigste priser, på de produkter jeg behøvede, og fik en hurtig og præcis service, da jeg kontaktede dem på mail.

//Ronni

9 września 2010

Fint køb..

Levering på 3. dagen efter bestilling, alt iorden, penge ikke trukket af edb-shop.dk før efter levering.

7 września 2010
Oceniono na 2 z 5

ikke på lager som lovet, ingen undskyldning, prompte men begrænsede svar på emails

Bestilt en Canon printer, som de skulle have 7 af på lager.
Der skete ingenting - kontaktede dem efter 10 dage, hvorefter de kunne informere om at den var i restordre til levering 1/9. (intet svar på mit spørgsmål om hvad der blevet af de 7 på lager)
kontaktede dem igen en lille uge efter de havde regnet med at have den igen. , hvorefter de kunne informere om at de forventede at få den den 29/9. (igen undlod de at svare på hvad der var sket med de 7 på lager).
Spurgte derefter specifikt efter en status på de 7 fra deres lager og hvor sikker man kunne være på den nye forventede leveringsdato. Svaret var at de aldrig havde haft de 7 printere (der var sket en fejl, og at der ingen sikkerhed var for den nye forventede leveringsdato.

Dette førte til at jeg afbestilte varen.

Lidt skuffet må man sige jeg er. Både over at de ikke har varen, at de ikke svarer fuldstændig på alle spørgsmål i mails, at de ikke sender en mail når der går noget galt eller de overskrider forventet leveringsdato og at der ikke kommer nogen former for undskyldninger over forløbet.

Positivt er det dog at man får svar på sine mails ganske hurtigt.

7 września 2010

Fantastisk handel

Jeg købte en HP Computer søndag den 29/8 2010, til en rimelig pris, tirsdag 2 dage senere fik jeg den leveret. Computeren var helt efter min forventning, og den gode pris samt hurtige levering gør at jeg på det kraftigste kan anbefale Edb Shop til andre.

5 września 2010

EDB-priser: hurtig og effektiv

Fik min TomTom og en rejsetaske indenfor lovet ekspeditionstid. Lige præcis som det altid bør være, når man handler online. Så tip top points herfra...

5 września 2010
Oceniono na 2 z 5

Venter stadig på mine varer

Jeg er i dag af edb-shop blevet opfordret til at anmelde deres webbutik her på Trustpilot, så det vil jeg gøre.

Noget tid efter min bestilling hvor jeg stadig ikke havde modtaget mine varer skrev til til dem for at høre om de havde nogen forventet leveringsdato. De svarede tilbage at det havde de ikke.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig, om jeg skal annullere mit køb (kan man det) eller om jeg bare skal vente i x dage/uger og håbe og vente. Det er ikke meget information jeg har fået, og et meget kortfattet og mangelfuldt svar da jeg henvendte mig for at høre hvor mine varer blev af.

Jeg opdaterer min anmeldelse når der sker mere, men ellers er status at jeg stadig venter og venter :-)

/Dennis

OPDATERING: 06-09-2010
Jeg kontaktede butikken igen og de er i dag vendt tilbage og fortæller at ordren er annulleret, fordi varen er udgået. Den er dog stadig på deres hjemmeside og kan købes.

3 września 2010

printeren fungerer IKKE Deskjet 1660

Printeren blev korrekt installeret, udskrev et testdokument, og en enkelt gang en mail fra indbakke, men nu kan den overhovedet ikke virke. Har talt med supporter en hel time, blev guidet rundt uden held. Agter at returnere den, for alt er prøvet. Tilsyneladende vil den ikke arbejde sammen m.computeren. Af og til er den online, og så online, så blinker startknappen længe, så pludselig stopper den. USB.kablet er sat korrekt i, og alle tilslutninger er kontrolleret. HVAD GØR JEG?
VH.Inge Kristensen. Sagsnr. 8o42218745

2 września 2010

Rigtig god service

Jeg købte en Asus Eee PC på EDB Shop, den blev leveret dagen efter jeg bestilte den, så det er en meget tilfredsstillende kunde service de har på EDB Shop.

2 września 2010

Elendig service

Bestilte en HD som var på lager den 16/8-10, men har her den 23/8-10 stadigvæk ikke modtaget noget. Og når jeg læser de øvrige anmeldelser, kan jeg genkende min egen historie i rigtigt mange af dem.
Jeg tror det er sådan, at virksomheden spekulerer i at trække pengene på kundernes konto, og først herefter indkøber den bestilte varer. Det er ulovligt. Pengene må ikke trækkes på kontoen, før varen afsendes.
Jeg har givet virksomheden frist til en status i dag den 23/8-10, hvorefter jeg vil annullere min ordre, og bede mit pengeinstitut trække pengene tilbage. For ligesom en masse andre anmeldere, kan jeg heller ikke får svar.

23 sierpnia 2010
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej