Ruim een jaar geleden heb ik bij Eccellente een Siemens zetgroep gekocht. Helaas ging deze onlangs kapot, waardoor ik hem niet meer kon gebruiken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice (Wilm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op zoek naar originele Melitta reinigingsmiddelen op diverse sites geweest O.a. Bol.com. Normaal bestel ik alleen daar waar ik ervaring mee heb of over hebt gehoord. Echter doordat eccelente e... Zobacz więcej
gisteren 15/5 een bestelling doorgeven en een half uurtje later kreeg ik al een mail dat mijn pakje onderweg is met een trackingnummer. Volgens deze link zijn jullie het pakje nog aan het inpakken. Ik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkoop van koffiemachine onderhoud. Marktleider in ontkalker, reinigingstabletten en waterfilters.
Selfhelpweg 121, 8607AC, Sneek, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestelling via de Belgische website van deze shop, zelfde winkel en ook in Belgie via post.nl levering binnen 24 uur. Snelle verzending, en ook snelle postdienst. 2 fantastische bedrijven.
Heel makkelijk website en super snel bezorging.
Artikelen op vrijdag voor 22.30 uur besteld, omdat ik ze volgende dag nodig heb.
Zaterdagavond, geen pakketje laat staan een verzendmelding.

Odpowiedź od Eccellente.nl
was een goede snelle levering maar ik vond wel jammer dat de verpakking in slechte staat was anders waren het 5 sterren geweest.
de inhoud was gek genoeg onbeschadigd.

Odpowiedź od Eccellente.nl
Snelle service met levering / bestelling
Redelijke prijs
Zeer snelle levering van de Bosch Tassimo ontkalkingstabletten tegen een schappelijke prijs. (De volgende dag). Kan dit adres iedereen van harte aanbevelen. Rest alleen de vraag aan BOSCH waarom ze dit product zo duur in de markt gezet hebben? De door mij bestelde vijf doosjes ontkalkingstabletten kosten een kwart meer dan het koffiezet apparaat. Voor de firma Eccellente alleen maar lof.
Bestelling prima verwerkt; evenals de bezorging. Het product was precies wat we ervan verwachtten.
Op de website zijn de producten snel te vinden incl de benodigde gegevens. Uitstekende snelle levering, duidelijke statusoverzichten en prima prijzen tov andere bedrijven.
Keurig en correct geleverd.
Ontkalker voor mijn Philips Sarista werkt prima. Gebruik het regelmatig. Ook de instructievideo is helder.
Het is een betrouwbaar bedrijf en produckten die ze verkopen
Top website hebben ze ook en een snelle levering.
Ik kan het iedereen aanraden
De bestelling verliep prima. Had voor onze Jura koffie machine reinigingstabletten en ontkalkingstabletten besteld.
Wat ik miste was een handleiding voor de ontkalkingstabletten in relatie hoeveelheid water toe te voegen en hoeveel tabletten te gebruiken.
Op internet staan hierover verschillende berekeningen.
Super online Shop.
Spullen voor al je onderhoud aan je machine. Bestel er al een hele tijd mijn filters en reinigers voor mijn saeco. Originele onderdelen. En ook redelijk goedkoop. Bestel altijd meer. Dan word het goedkoper.
Sinds de shop van hun groter geworden is, heb je je spullen binnen 1 dag in huis.
Super klantenservice, die je altijd op weg helpt.
Verder zo Eccelente team
Een trouwe klant
Ik was opzoek naar een filter voor de KRUPS koffiemachine van de zaak en kwam op Eccellente terrecht. Moeiteloos bestelling geplaatst op rekening, bestelling volgende dag binnen en de prijzen zijn super scherp. Bovendien kreeg ik een gratis antikalkmiddel. Ik weet waar ik volgende keer mijn koffiebenodigdheden bestel, bij Eccellente!
Snelle levering , bestelling keurig en goed verpakt ben zeer tevreden en mijn volgende bestelling gaat zeker weer naar dit bedrijf !