Bestelproces is duidelijk en gemakkelijk. Meerdere opties om af te halen en ruime openingstijden. En het meest belangrijk, kwalitatief goed vlees. Je krijgt wat je koopt.

Reakcja na opinię
Al vaker vlees besteld voor de kamado altijd goed vlees gehad vindt alleen jammer dat bij de pycana het meeste vet er afgesneden wordt wat niet te goede is voor de smaak van het vlees. Kwaliteit en se... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De bestelling is precies verlopen zoals jullie hadden aangekondigd. De verpakking optimaal. Keurige mail op de afhaaldag . Vlees is heel goede kwaliteit. We smullen er heerlijk van.
Reakcja na opinię
(H)eerlijk en voordelig vlees, thuis bezorgd. Bestel vandaag jouw favoriete stukje vlees en ontvang het morgen in huis!
De Hoek 91A, 1601MR, Enkhuizen, Holandia
Odpowiada na 69% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Gewoon een goed bedrijf met eerlijk vlees, goede service en vriendelijke mensen
Er zaten stukken botsplinters in de kip shoarma.
Als aansluiting op uw reactie op mijn vader zijn review ,volgens u op dreigende toon waar nooit geen sprake van geweest is!.
Ik heb heb u op een nette manier gevraagd of we misschien iets voor elkaar konden betekenen ik heb u nooit gevraagd de hele tandarts rekening te betalen .
Waarop u reactie was : dat er zogenaamd in mijn kip shoarma bot zat wat onzin was en dat ik een nieuwe zak shoarma op kon halen maar dat ik het verder kon uitzoeken.
(Alsof ik nog meer kiezen wil breken)
Daarnaast hebben we u de foto gemaild van de botsplinters (welke ik in deze review helaas niet kan toevoegen) ook zelfs nog aangeboden die naar u toe te brengen dat u zelf kunt constateren dat deze botsplinters inderdaad bij u vandaan komen.
Hierbij verblijf ik .

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Let op, botsplinters in de kipshoarma! Het vleescentum reageert niet op mail en telefonisch contact laat op zich wachten. Voor ons nooit meer!!

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Ik ben tevreden over de kilo’s vlees die ik bij ze heb besteld.

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Normaal zijn we altijd goed te spreken over het vleescentrum. Deze keer iets minder omdat we vlees hadden besteld voor de paasdagen. We kregen alles ingevroren binnen. Dus toen we vlees over hadden na het gourmetten konden we de rest niet nog eens invriezen… dat is jammer en niet zo handig

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Al vaker vlees besteld voor de kamado altijd goed vlees gehad vindt alleen jammer dat bij de pycana het meeste vet er afgesneden wordt wat niet te goede is voor de smaak van het vlees. Kwaliteit en service is top.

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Duidelijk website en uitgebreid assortiment.
En het belangrijkste, heerlijk vlees tegen een betaalbare prijs.

Odpowiedź od Het Vleescentrum
gemakkelijk bestellen, goede prijs , heerlijk vlees en wat ik belangrijk vind op alles staat wat het is met gewicht , en makkelijk controleren hoe laat het geleerd wordt

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Vlees is prima. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Bestelling was makkelijk en de bezorgdienst ging perfect.

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Erg goed vlees zo makkelijk online bestellen netjes verpakt

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Er ging veel mis met onze bestelling. We werden erg onaardig te woord gestaan zowel telefonisch als in het vleescentrum zelf.
Gelukkig maakte de actie van de meneer van de winkel veel goed. Jammer van het vleescentrum. Voortaan bestellen we niet meer via dit centrum, maar doen onze bestelling direct in de winkel.

Odpowiedź od Het Vleescentrum
alles stond weer keurig klaar netjes en gekoeld verpakt en top kwaliteit. Tot de volgende keer.

Odpowiedź od Het Vleescentrum
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.