Dvdoutlet Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Op zoek naar knutsel prikpennen kwam ik bij DVD-Outlet terecht. Afbeelding suggereerde 7 plastic pennen voor €6.99. Uiteindelijk kreeg ik er eentje toegestuurd. Vergelijkbaar, bij andere zaken kosten... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

spel komt niet opdagen al weken aan wachten elke zegt die dat bezorgd is helemaal niks ontvangen voel me opgelicht door ze gelukkig achteraf betaald via bol … bol gaat die werk van maken dat ze nik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Via bol.com Lego Dimensions besteld en had 27 Mei binnen moeten komen na veel contact kreeg ik vandaag 29 Mei pas een mail dat het niet meer leverbaar is wat heel hinderlijk is want mijn neefje van 6... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jazz cd's besteld waar bij vermeld stond dat de levertermijn 2 tot 3 werkdagen was. De cd's werden keurig binnen 3 dagen afgeleverd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 41

Napisz recenzję

Onduidelijk en onbetrouwbaar

Nu voor de tweede keer via Bol.com besteld bij Dvdoutlet, de eerste keer duurde het bijna twee maanden voor de CD werd geleverd. Hierdoor was hij te laat voor mijn broer's verjaardag. Nu weer een CD besteld, krijg ik na een week net zoals de vorige keer de mail dat het langer gaat duren of dat hij geannuleerd gaat worden.

16 grudnia 2023

Beste Lucas,

De CD werd inderdaad een dagje later verzonden dan verwacht, dit door de kerstdrukte.
Als we dit voorzien dan sturen wij altijd een emailtje, om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging, ik ga er vanuit dat u inmiddels heeft kunt genieten van uw aankoop.

Wat een stom bedrijf

Wat een stom bedrijf. Echte oplichters
Liegen en aan het lijntje houden. Toch sturen na annuleren bestelling. Zeggen dat het gestuurd is maar dat eigenlijk niet doen. Liegen over protocollen. Gadverdamme. Let op als je via Bol koopt.

7 grudnia 2023

Bestelling geplaatst op 1 dec

Bestelling geplaatst op 1 dec. Status staat op geleverd, maar niets ontvangen.

9 grudnia 2023

Beste Fam Blom,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling nog niet is aangekomen.
Ik neem direct even contact met u op om dit voor u op te lossen.

CD's maar deels ontvangen

CD's maar gedeeltelijk ontvangen, vijf keer gemaild, niet opgelost.

17 listopada 2023

Beste J.,

We hebben je een verzoekje gestuurd om meer informatie - zoals een bestelnummer - zodat we je kunnen helpen.
Helaas hebben we geen reactie van je mogen ontvangen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd even bellen of emailen, we helpen je graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Bol.com doet niets met slechte klanten ervaringen met dvdoutlet

Een cd besteld via bol.com bij dvdoutlet. Eerst keurig bericht dat levering vertraagd is dan dat de cd is verzonden en wordt er geduld gevraagd vanwege drukte bij Post.NL. Na 10 dagen nog niets ontvangen en gebeld met dvdoutlet: Dezelfde cd zal opnieuw worden opgestuurd. Er wordt even geduld gevraagd want CD is wederom niet op voorraad. Oude betalingsverplichting van eerste niet ontvangen cd blijft staan en moet alsnog worden voldaan zegt klantenservice bol.com. Nog nooit eerder mee gemaakt bij Bol. De door dvdoutlet opnieuw te versturen tot op heden niet ontvangen. Zij hebben hun geld, wij tot op heden geen cd!!!

6 października 2023

compleet onbetrouwbaar

compleet onbetrouwbaar. Een CD besteld via Bol.com, omdat meeste verkopers op dit platform zich netjes gedragen. Helaas is dit een rotte appel die Bol.com beter van hun platform dient te weren als ze hun goede naam willen behouden. Ik bestel een cd die binnen 3 dagen binnen zou zijn. Krijg vervolgens eerst bericht van vertraging maar geen verzendbewijs. Vervolgens zeggen ze na de geplande dag dat het afgeleverd is terwijl dit heel duidelijk niet zo is. Zo heb ik nooit een melding van verzending gekregen, noch een t&t zelfs geen factuur. Compleet onbetrouwbaar bedrijf, waar ik weinig aan oplossing van verwacht. Echter ik ben bereid dit tot het eind uit te gaan vechten. Is voor mij een principe kwestie, ik hou niet van bedriegers.

28 października 2023

Onbetrouwbaar

Via bol.com bij deze verkoper een muis besteld voor 31 euro. Goede prijs voor deze muis, was op Aliexpress nog een euro goedkoper. Nu een mail gekregen dat er een "kennelijke vergissing" was gemaakt en dat de muis 135 euro zou kosten (30 euro bij Ali, 49 euro bij Amazon).
Ongelooflijk onbetrouwbaar dit en ze doen het blijkbaar vaker

13 października 2023

Zeer onbetrouwbare partij

Zeer onbetrouwbare partij. Bieden producten via Bol.com aan maar leveren niet. Na meermaals contact opgenomen te hebben alsnog niet tot een oplossing gekomen. Als je je product gewoon wil ontvangen zou ik hier zeker niet meer bestellen. Erg onbetrouwbaar en ze denken totaal niet mee met de klant om tot een oplossing te komen.

19 października 2023

Onbetrouwbare partij

Via bol.com bij deze verkoper een muis besteld. Was mooi afgeprijsd van 52 euro voor 27 euro. Fijne prijs voor een goede muis en 5 jaar oud model. Eerder vandaag mail gekregen dat er een prijsfout was en dat de muis normaal gesproken 182 euro zou kosten (Max 90 in 2019 volgens Tweakers). Klinkt als een erg onbetrouwbare partij. Overigens staat de muis, tijdens schrijven, nog voor 27 euro te koop.

19 października 2023

Bestelde artikel nooit ontvangen

18 sierpnia 2023

Beste Annelie,

Wat vervelend om te horen dat er iets niet goed is gegaan met je bestelling.
We hebben geprobeerd contact met je te zoeken om dit op te lossen, maar helaas reageer je niet meer.

Als je nog ergens hulp mee nodig hebben dan horen we graag van je.

Heb een dvd besteld

Heb een dvd besteld , kreeg een geopende verpakking . Stuur je hem terug krijg je een bericht dat je je niet hebt gehouden aan de voorwaarden , nou breekt mijn klomp , krijg een geopend product binnen en dan heb ik mij niet aan de voorwaarden gehouden ????? Moet niwt mooier worden . Maar naar herhaaldelijk contact kan ik het alsnog vergeten . Een geopend pakketje wat je besteld voor iemands verjaardag geeft erg leuk . Nooit weer hier bestellen wat een aanfluiting dit bedrijf

25 lipca 2023

Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf

Vreselijk onbetrouwbaar bedrijf! Nieuwe lp besteld van 43 euro. Bleek bekrast. Retour gestuurd. Ze blijven glashard beweren dat er niets met de lp aan de hand is en staan erop dat ik betaal. Telefonisch onbereikbaar. Ronduit onbeschoft.

27 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Coldplay LP besteld, ziet er niet uit als nieuw

Via bol.com een Coldplay LP besteld. LP was geseald maar constateerde na opening dat de hoes al beschadigd was, de plaat een kras bevatte en het songtekst boekje op verschillende hoeken ezels oren had. Zeker niet de uitstraling van een nieuwe plaat.

22 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

CD niet ontvangen en bedrijf reageert niet

CD niet ontvangen, en bedrijf reageert niet. Besteld via bol.com en die schuiven het af op DVD Outlet.

= = =

DVDOutlet heeft een vervangende CD gestuurd

14 lipca 2023

Beste maxvermeij,

Wij zijn een klein bedrijf en hebben niet 24 uur mensen op de klantenservice zitten, maar beantwoorden altijd alle email binnen 1 werkdag.
Jammer dat u direct een 1-sterren review geeft en niet even afwacht tot wij uw mailtje van vrijdagmiddag netjes hebben kunnen beantwoorden.

Oceniono na 1 z 5

Belazerd met DVD en kapot weer terug gekregen

DVD bij hen gekocht via Bol.com met Nederlandse ondertiteling. Bleek in het geheel geen Nederlandse ondertiteling te hebben. Retour gestuurd en na een week kreeg ik de DVD beschadigd van hen terug. Zou in de post kapot gegaan zijn.. Raar dat niet alle puzzelstukjes in de afgesloten envelop zaten.
De bezorgdienst. Ja, die is ook ruk hier, maar tot nu toe halen ze geen losse onderdelen uit een afgesloten envelop.
Heel galant natuurlijk willen ze wel een nieuw hoesje sturen, maar het gaat om de NEDERLANDSE dvd, niet om het hoesje. En zo zijn we al maanden bezig.
Originele advertentie is inmiddels wel gewijzigd...

DVDOUTLET.NL/ BELAZERIJ TOT EN MET!

4 czerwca 2023

Beste Sid de Koning,

U heeft een import blu-ray besteld op bol.com, waarbij in de productinformatie alleen Engels bij de ondertiteling stond.
Ook op het Engelstalige hoesje stond geen Nederlands vermeld bij de beschikbare ondertiteling.

U heeft de verzegeling van het artikel verbroken, terwijl duidelijk vermeld staat op de pakbon bij de zending dat retourneren hierna niet meer mogelijk is.
Daarna heeft u de blu-ray zonder overleg of navraag teruggezonden, ondanks de door bol.com getoonde retourvoorwaarden en de tekst op de pakbon.

Hierop hebben wij uw retourzending afgekeurd omdat mediadragers waarvan de verzegeling is verbroken eenvoudigweg niet geretourneerd mogen worden.

De schade aan het hoesje, ontstaan door het nodeloos heen en weer zenden, willen we u nog steeds graag mee helpen.

Oceniono na 2 z 5

Twee keer beschadigd artikel ontvangen

Binnen een paar weken tweemaal een LP besteld en beide keren waren de buiten- en binnenhoes beschadigd.
Dit ligt duidelijk aan de manier van verzenden.

Klacht gestuurd waarop gelukkig wel meteen gereageerd werd. Maar DVD Outlet bood alleen excuses aan en beloofde er voortaan beter op te letten. Bovendien legden ze de schuld bij de bezorger, die zou te ruw omgaan met de bestelde goederen. Ze leggen de schuld bij een ander en ik heb geen garantie dat het een volgende keer beter gaat. Ze zeiden niks over een vergoeding.

1 czerwca 2023

Beste Besjen,

Wat vervelend om te horen dat er tot twee keer toe een LP beschadigd bij u is aangekomen.
U heeft een email verzonden waarin u ons hierover informeert en mijn collega heeft hiervan een notitie gemaakt, welke we meenemen bij het evalueren van verpakkingen en als verbeterpunt of zelfs klacht doorgeven aan onze vervoerder.

We doen altijd ons uiterste best een zending in perfecte staat bij u te krijgen maar zijn hierin altijd afhankelijk van derden, zoals de vervoersdienst - garanderen dat het nooit meer zal gebeuren is dan ook helaas niet mogelijk.

U heeft de zending inmiddels geretourneerd en ik begrijp ook dat u een vergoeding wenst. Ik stuur hierover even een email aan u.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej