Super glad for dette sted. Handler ca. en gang om måneden online. Varerne er super kvalitet. Pakken kommer hurtigt og der er god kommunikation med butikken.
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Gode priser, hurtig ekspedition. Jeg afhentede mine vare i deres butik i Middelfart og blev mødt af et smilende og mege venlig personale. Bestillingsprocessen i deres webbutik virker dog noget k... Zobacz więcej
Bestilte mandag (lovet levering indenfor 1-3 dage). Da jeg ikke havde fået leveringsbekræftelse, skrev jeg til dem onsdag, hvor de bekræftede afsendelse torsdag. Idag (torsdag) oplyser de så, at leve... Zobacz więcej
Jeg synes Duft & Natur fortjener 5 stjerner for gode produkter, hurtig levering og flot information hele vejen igennem. En lille detalje jeg kunne ønske mig anderledes er, når jeg feks. bestiller de... Zobacz więcej
duft-natur.dk har et Danmarks største sortiment indenfor personlige pleje. Duft & Natur driver sideløbende med denne webshop også en alm. detail helsekostbutik, beliggende i Middelfart. Du er velkommen til at besøge os der også.
Østergade 6, 5500, Middelfart, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fint, enormt hurtigt, og pakket godt. Eneste minus var to reklame-magasiner.
Jeg vil helt klart anbefale folk at shoppe hos Duft og Natur
Dejlige produkter, gode informative emails om varens vej, mega hurtig levering. Jeg vender i hvertfald tilbage og handler her :)
Jeg bestilte 2 bøtter hårvoks på hjemmesiden, og klokken 19 cirka, fik jeg besked om at min pakke var afsendt. Der stod på hjemmesiden at der var 1-2 dages levering, så jeg blev da rigtig glad, da jeg fik at vide min pakke var ankommet på posthuset, omkring klokken 10 den følgende dag. Og produktet lever fuldt ud op til mine forventninger. Det er ikke sidste gang jeg handler der :)
Ordrenr: 97911
Jeg er SÅ glad. Hurtig levering, hvor hver enkelt vare var indpakket rigtigt fint, sådan at der ikke skete skade.
Hjemmesiden har rigtigt gode og dækkende beskrivelser af varerne og leveringen var hurtig.
Jeg vender helt sikker tilbage.
OK priser, hurtig levering, god service. Hvad mere kan man forlange :-)
Problemfrit og hurtig levering... Handler der gerne igen ! :-)
Har handlet flere gange og hver gang fået mine varer lynhurtigt. Senest var der et problem med en vare og her blev min henvendelse besvaret lynhurtigt og fejlen rettet helt uden besvær for mig. Jeg anbefaler duft og natur på det varmeste og glæder mig til at handle med dem igen.
Få timer efter jeg havde bestilt min vare var den afsendt, og jeg modtog pakken dagen efter.
Super overskuelig Web-butik og skøn fysisk butik. Altid gode tilbud og super vejledning. Hurtig ekspedition og tip-top kundeservice!
Jeg handler alle mine jurlique produkter her. De er billigere end andre steder og der er hurtig levering.
Bestilte 2 pakker spiruline pulver , men de havde kun en ,og det var ikke muligt og skaffe flere , det havde været dejligt med en mail inde afsendelse , så man kunne vælge og få den ene, eller afbestille ordren .
Jeg fandt nogle varer hos Duft og Natur, som jeg har ledt forgæves efter mange steder, så det er jo bare alle tiders. Det ville være fint med dag til dag-service, man er jo efterhånden blevet lidt forvænt, når man handler over nettet, men det er vist et luksusproblem.
Jeg bedømmer ud fra en enkelt handel. Jeg vil købe hos virksomheden igen - uden tøven
Jeg har købt en del varer i weekenden, og da det ikke lige var alt der var på lager - så fik jeg en mail om forventet levering, da tingene var pakket og igen en bedsked om de var afsendt - og vupti 3 dage efter bestillingen kom alle varerne. Super med servicemails i hele processen. Oveni sparede jeg en del ved at handle ved Duft og Natur.
Jeg kan kun give Duft og Natur mine bedste anbefalinger.
Jeg har købt duft olier hos Duft og Natur, da de ankom, stod der på flaskerne at de var miljøfarlige og sundhedsskadelige, Det tør man jo ikke bruge på sin krop eller for den sags skyld andre steder i hjemmet, Duft og natur indvilgede selvfølgelig i at tage dem retur, mod at jeg sendte dem retur til dem igen, hvilket ville koste mig det samme som jeg havde givet for produkterne. Bare ærgerligt fik jeg så at vide.. Super Dårlig produktbeskrivelse på hjemmesiden og herefter kundeservice.
Nem bestilling, hurtig levering. God information om status på ordre. Alt var perfekt.
Jeg handler gerne der igen
En butik jeg gerne handler med igen.... :-)
Har bestilt varer flere gange, har kort leveringstid, men flere gange har jeg sågar oplevet at pakken er kommet dagen efter bestillingen. Alt er super pakket. Priserne fantastiske. Servicen helt i top, også en enkelt gang, en vare manglede - blev straks krediteret min betaling uden vrøvl, derimod en humoristisk og positiv mail. Jeg vil absolut vedblive, at handle der, hvis standarden og priserne vedbliver med at være SÅ Attraktive.