DPD

Oceniono na 1 z 5

pakken angiveligt 3 gange forsøgt leveret og siden returneret til bremen: "adress is not correct". Problemet er bare at adressen er den helt rigtige og tidligere verficieret med Post Danmark.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

20. MARTS KL 11.30 SENDTE JEG FRA POSTKASSEN I BREDGADE , ULFBORG (TØMMES 14,30) MED 19 KR PORTO BREV TIL HOLST-JØRGENSEN, DYRBYVEJ 8, AUNING. DET SKULLE VÆRE FREMME SENEST TIRSDAG MED FØDSELSDAGS... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvis du skal benytte dig af DPD så skal du have tålmodighed af en helt anden karakter. Det har taget 6 dage at sende en pakke fra Hjørring til KBH! Super ringe service! Jeg vil absolut hverken anbefal... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Pakken blev leveret indenfor tidsrammen etc.. Meeeeen... Pakken blev i systemet underskrevet med min kærestes fulde navn, og proppet i postkassen.. Hvilket er lidt mystisk, idet hverken min kærest... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Kurier
  3. Usługi logistyczne
  4. Usługi pocztowe i kurierskie
  5. Firma transportowa - żegluga

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DPD Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co. KG is one of the leading provider of parcel services in Europe with a unique, high-capacity transport network with more than 500 DPD depots in more than 30 countries.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Dårligt til private

Jeg bestilte onsdag i sidste uge varer fra Tyskland. Valget stod mellem DPD og GLS, og jeg havde aldrig hørt om DPD så valgte bare dem, uden at have læst anmeldelser først. Efter at have læst anmeldelserne blev jeg godt nervøs, men jeg bor midt i København så man havde jo lov at håbe at pakken nåede frem til tiden.
Pakken bliver rimelig hurtigt hentet i Tyskland og når til Kolding fredag før pinse. Så vidt så godt. Tirsdag morgen kan jeg så se at den er kommet til Taastrup, og at den er med ude på ruten til levering den dag. Fint, så er det jo bare at vente. Jeg sidder hjemme hele dagen, har hverken musik eller tv tændt, venter bare på at DPD manden kommer og ringer på.. Klokken bliver 16 og der er stadig ingen pakke. Jeg ringer til support, som egentlig er flinke nok, og får atvide at pakken er på bilen og at de nok bare er forsinkede... da kl. er 17 er der stadig ingen pakke. Jeg tjekker så track and trace online og ser at der står at pakken er taget retur til depotet ! Jeg ringer straks til support igen, som da ikke lige ved hvorfor det er sket (det virker som om de lader som om at det normalt aldrig sker), men lover at den kommer ud onsdag (dagen efter). Endnu en dag må jeg sidde hjemme hele dagen og vente. Da klokken onsdag har passeret middag, ringer jeg og rykker for levering og de lover at den nok skal komme. 15.35 kommer pakken så endelig, men jeg har en fornemmelse af at det kun er fordi jeg har ringet og rykket dem så meget at den kom. Onsdag modtog jeg ligeledes med postDanmark postkort fra DPD om at der var pakke til mig og jeg skulle vælge levering, så DPD gider altså ikke engang prøve at levere pakken i første forsøg, de sender bare et postkort. Og jeg bor altså midt i København og ikke langt ude på landet hvor de kunne bruge meget tid på at køre forgæves.

Jeg giver 2 stjerner fordi pakken trodsalt kom frem, men jeg synes det er ufatteligt ringe at man sidder hjemme og venter en hel dag, og så de ikke engang kommer forbi. Kundeservice-medarbejdere var også flinke nok, men de fik det dog til at lyde som om at det var helt uforståeligt at en pakke ikke var leveret den dag det skulle, og det er jo løgn kan jeg se, når jeg læser anmeldelser herinde.

Opdatering: Da noget af indholdet i pakken var beskadiget fik jeg eftersendt en ny - ingen med DPD. Jeg følger pakken på track and trace igen, og kan se den burde komme mandag. Jeg regner dog ikke med det er tilfældet efter sidste oplevelse, og er ude 1 times tid midt på dagen ellers er jeg hjemme. Senere kan jeg så se på track and trace at de har forsøgt levere den 14.30. Lige netop der var jeg ikke hjemme så noget tyder på at de faktisk HAR prøvet at levere den den dag man forventede den kom. Gik derefter ind på hjemmesiden og valgte levering næste dag, og der kom den. Så 2. gang var markant bedre end 1. gang.(dog kan jeg ikke vide om de rent faktisk har været her første gang kl. 14.30 eller om chaufføren bare har noteret det).

31 maja 2012

Perkekt leveringstidspunkt!

Har bestilt en stor pakke tøj på ASOS.com - og betalt 40 kr. for ekspresslevering via DPD - og i dag (3 dage efter det er bestilt og dagen inden det rigtig skulle ha' været her) er det kommet til den bestilte adresse.

Deres Track&Trace system fungerer også helt perfekt, og er meget detaljeret med kommentarer til placering af varer osv.

Har absolut intet at klage over.

30 maja 2012

Bad service again

4 people in the house, 2 cars on the drive and wait for it a DOOR BELL.

had a card pushed through the letter box.

BAD SERVICE, why do companies use these????

28 maja 2012
Oceniono na 2 z 5

Utilfreds.

Jeg havde bestilt en pakke via temashop.dk, da jeg har min sidste skoledag i næste uge. Jeg havde aldrig prøvet - eller hørt - om dpd før, men vælger bare at tage chancen, da det var billigere end Post Danmark og GLS.
Det var en stor fejl. De havde forsøgt at aflevere pakken, og havde lagt en seddel. Det var også fint nok, da der ikke var nogen hjemme. Men, jeg sidder så og kigger på pakkeinformationen, og der står absolut ingenting. Jeg kigger så på hjemmesiden, og der er heller ikke meget information at finde.

Jeg tager så til Tåstrup for at hente min pakke på deres depot, og bliver mødt af nogle uforskammede og ligeglade medarbejdere. Kunderne virker de ligeglade med.

Det skal lige siges, min pakke er blevet trykt så det makeup jeg havde købt er fuldstændig smadret nu. Det er ikke i orden!

Jeg vil aldrig anbefale at bruge DPD, det er så ringe som det kan være.

23 maja 2012

Skal vente 1 år. for korrekt levering

Skal DPD have lov til at fortsætte med at snyde deres kunder?
Ja, så skal kunderne fortsat bruge DPD!

Jeg modtager forsendelser fra udlandet i gns. hver 3-4 dage.
Det har jeg fået de sidste 2 år, og der har altid været problemer med leveringen, men aldrig som denne.

I sidste uge undrer jeg mig over at min forsendelse står som 'Retur i system' så jeg ringer ind til dem, og får oplyst det sikkert er afsenderen der har tilbagekaldt pakken.

Jeg forklarer dem at det er umuligt, og at de jo kommer hver 3 dag. Kundeservice lover at forsendelsen kommer ud dagen efter, da det blot var en logistik fejl (til sidst)

Dagen efter kommer pakken ikke, og jeg ringer ind til dem. Her får jeg forklaret at de igen har lavet en fejl på lageret, og da forsendelsen ikke er ankommet til det nye depot kan de ingenting gøre før i morgen (Nu forsinket 4 dage i alt, hvor den skiftevis har været i Kolding og Herning i mellemtiden)
Jeg er rasende, og noterer navn og andre oplysninger på hende jeg har fat i.
Hun forsikrer mig dog om at dette er en engangsfejl, og i morgen ville det være rettet.

Dagen efter har jeg atter engang en pakke på vej til mig
(Dvs. 2 i deres system) og så sker det ikke. "Retur i systemet"
Så jeg ringer ind og nægter at lade dem være før jeg har en forklaring.

Nu er begge pakker tilbage i Herning, og begge pakker står som 'Retur i systemet'.
Kundeservice bliver dog presset så meget at de ser sig nødsaget til at levere pakkerne til mig privat samme dag.

Jeg ringer til DPD for at bekræfte at hele sagen er afsluttet, og hun forsikrer mig om det blot var et enkeltstående tilfælde.

Så igår, 22 Maj 2012, checker jeg mit nye forsendelsesnummer
og igen - Retur i systemet!

Jeg ringer ind og forklarer atter engang hvad der er foregået i sidste uge, og denne gang kan de huske mig.

Hun oplyser mig om at de har lavet en adresseændring i deres system, så alle forsendelser til min adresse bliver sendt til Kolding, og det er en fejl.
Jeg forstår ingenting da vi bor 20 km fra Kolding - Men min forsendelse skal nu for fremtiden distribueres fra Højbjerg depotet (50 km fra vores bopæl) og derfor vil jeg det næste år altid have en forlænget leveringstid.

Jeg forstår ingenting og siger hun jo for fanden bare skal have det ændret, men jeg får oplyst at deres systemer kun kan opdateres 1 gang om året.
og så kan de naturligvis heller ikke stille noget op i form af kompensation, eller andet der kan gøre min hverdag lidt nemmere.

Jeg har kontaktet alle vores leverandører, og bedt dem benytte et andet fragtfirma, og 3 ud af 4 har skiftet.

Jeg kan bestemt ikke anbefale DPD til noget som helst!

23 maja 2012

Ros til DPD Aalborg

Må ærligt indrømme, at jeg fik lidt sved på panden, da jeg læste anmeldelserne af DPD. Ventede to pakker fra en leverandør i England, der havde valgt at sende pakkerne med DPD..........men, men. Min frygt blev så sandelig gjort til skamme. Her dagen efter, at jeg via sporing af pakkeforsendelsen kan se, at pakkerne er ankommet til DPD's depot/lager i Aalborg, modtager jeg pakkerne af en yderst hjælpsom og meget behagelig chauffør. Det skal lige siges, at jeg bor i en meget lille landsby små 45 km. fra Aalborg. Chaufføren gør mig endvidere opmærksom på, at såfremt han får en fuldmagt, vil han næste gang jeg modtager en pakke - og ikke er at træffe hjemme, stille pakken/pakkerne et aftalt sted på matr. :-)

22 maja 2012
Oceniono na 1 z 5

Danmarks dårligste levering til private

Private må være den værste opgave for dem, for service til private er ikke et ord de kender.....
Får mange pakker fra Tyskland, og tyskerne elsker åbenbart at bruge DPD.
Ved ikke hvor mange gange, jeg har sat sedler på døren, om at de ikke skal smide pakkerne midt i indkørselen, hvor alle kan se der står vare, har et åbent skur 5m væk.

Og hvis man ikke lige er obs på, at en pakke er på vej og ikke får sat en fuldmagt, og skal til at ha genleveret, så begynder bøvlet da først, genlevering kan ikke ske til en privat adresse!!!!!!!! stod med sådan en besked den 23/12 og der skulle være indtastet en firma leverings adresse inden 26/12 alt har lukket ((indtastet privat leverings adresse retuneret pakken til afsender.........)).måtte til at ha leveret den på en tank og gi dem 100kr for besværet. det var i 2009 ved ikke om den procedyre er blevet bedre siden.

21 maja 2012
Oceniono na 1 z 5

Hvordan kan en pakke forsvinde sporløst?

Købte for 900kr varer hos Asos d. 3/5. Kan se via track-n-trace, at pakken indleveres på Taastrup depot d. 8 og tages med til leverance samme dag. Hvad der derfra sker, er absolut ingenting. Jeg har ikke modtaget mine varer og jeg har ikke modtaget nogen seddel om forsøgt aflevering.

Så, hvor er min pakke? Jeg ved det ikke. Og DPD ved det så sandelig heller ikke. Jeg kontakter dem og de konstaterer det samme som jeg selv har gjort ved at se, hvor langt track-n-trace ruten gik. Den er selvsagt ikke leveret, ejheller står den til at være på lageret. En efterspørgsmål til deres lagerafdeling senere, og samme svar vender tilbage: Ingen pakke fundet.

Måske i skulle prøve at finde ud af, hvem der kørte den dag, hvem der lavede den t'n't-opdatering, hvem der overhovedet har haft noget at sige? Jeg synes ikke det er for meget at forlange.

Det skal også nævnes, at det ikke er eneste uheldige møde med DPD. Første bekendtskab blev stiftet, da jeg mødte en totalt uudfyldt forsøgt-afleveret seddel. Der var dog lidt flere ledetråde at gå ud fra i forhold til nu; i det mindste havde personen dengang nok forstand til at opdatere, hvor i verden min pakke havnede efterfølgende.

15 maja 2012

Ubeskriveligt ringe

At DPD ligger nummer sjok her på Trustpilot.dk i kategorien "Transport" er til fulde fortjent. Jeg handler meget online, men har heldigvis aldrig været udsat for denne virksomhed før - og håber aldrig nogensinde at blive det igen. Jeg er så utilfreds at det er svært at stave til, men jeg vil alligevel gøre et forsøg.

I sidste uge modtager jeg en postkort der forklarer at DPD forgæves har forsøgt at levere min forsendelse. Det synes jeg er sært, idet jeg var hjemme på leveringstidspunktet. Under alle omstændigheder udfylder jeg på deres hjemmeside formularen til genlevering, og får at vide at den vil finde sted følgende dag, hvor jeg derfor også bliver hjemme hele dagen. Ingen pakke dukker op.

I løbet af weekenden skriver jeg til kundeservice og spørger til den manglende genlevering, og mandag ringer jeg selv, og får en sød medarbejder i telefonen der forklarer at deres system var nede torsdag, så min bestilling af genlevering er aldrig gået igennem. Hun vil i stedet arrangere genlevering tirsdag.

Meget vel, jeg tager endnu en dag hjemme, og beslutter mig i løbet af dagen for at tracke min pakke online for at se om den er blevet scannet til levering. Det er den ikke, kan jeg så se - der står at den forgæves er blevet forsøgt genleveret mandag, og derefter sendt retur til England.

Jeg er efterhånden rigtig nervøs og frustreret (det er en pakke til flere tusind kroner), og jeg ringer atter til kundeservice. Her får jeg at vide at der IKKE har været forsøgt genlevering, men at min pakke åbenbart var "blevet væk" i deres automatiske sorteringssystem, og derefter blevet sendt retur til afsender.

Der er intet de kan gøre herefter.

Jeg har nu kontaktet sælger og forklaret dette horrible forløb, og beder til at kunne få min pakke gensendt - med et andet transportfirma, for dette her er til grin i en grad der har forbløffet mig. Det var først sent i forløbet jeg fandt på at tjekke DPD på Trustpilot, og ligesom andre stiller jeg mig undrende overfor at sådan en virksomhed fortsat kan operere i Danmark.

15 maja 2012

Pakke til Odense, via Taastrup fra Kolding

Skulle have modtaget en pakke fra Tyskland i fredags (11. maj 2012)

Pakken som ankom til Kolding den 10. maj, blev læsset på en bil til Taastrup.
Pakken tager så turen hen over Fyn, forbi Odense , hvor pakken skulle have været afleveret.
"I følge kundeservice var der sket en sortering fejl, med deres automatiske sorteringsanlæg. Men den holder ikke. En fejl pakke når ikke ud i en bil - eller container, hvis ellers sorteringsanlægget virker! " Det ryger som hovedregel i en boks, hvor man manuelt tjekker op på pakken.
Hvis man gider og engagere sig i sit arbejde, ville en opmærksom medarbejder have fangen pakken, og fået pakken i den rigtige vogn.

Jeg vil naturligvis opfordre vores hoveded organnation, til at finde et andet fragt selskab.
Endvidere vil jeg opfordre sælgere fra eBay, til at boykotte DPD. Da DPD optræder uprofessionelt, da de ikke taget kunders henvendelse seriøs.

Fragt firmaer ex som DPD, er ofte styret af chefer der gemmer sig på bedste farisæer og kryster maner, ude i baglokalerne. Man lader underbetalte medarbejdere gøre det beskidte arbejde. I mens sidder chefen og skummer fløden.

13 maja 2012
Oceniono na 5 z 5

En glad og smilende chauffør

Jeg modtog i går en pakke bestilt fra Tyskland (bestilt i tirsdags), hurtig levering og god service. Jeg blev mødt af en glad og smilende chauffør, så dejlig service :-)

I dag modtog jeg så yderligere en pakke fra Tyskland som også var bestilt i tirsdags - igen hurtig levering og god service, (dog var det en knap så smilende chauffør, men jeg fik min pakke nemt og smertefrit, hvilket jo er det vigtigste) ;-)

Venter yderligere en pakke fra Tyskland, som jeg håber kommer i morgen eller mandag.

11 maja 2012

By Far det ringeste speditionsfirma i Danmark

Det er ganske enkelt det mest latterlige logistik system oplevet til dato. Bestilte varen den 03.05 og i dag er det fredag den 11.05 - varen er stadig ikke kommet. Track og trace er uforståelig, og adspurgt om de ikke har en standard om hvor mange dage det må tage, svarer de 2, men det kommer jo også lidt an på chafføren - altså om han føler han kan nå det...okay - så når man bor lidt ude på landet, så kan chafføren åbenbart vurderer at det orker han ikke
Det er så ringe - og alle der bruger dette skod firma kommer også i dårligt lys. Så få dog skiftet partner - Telia, Urban outfitters og alle jer andre der har valgt at samarbejde med dem.

mvh
Lars

11 maja 2012

Usædvanlig dårligt.

Også jeg oplevede at de påstod at varen ikke kunne leveres, uagtet de slet ikke havde været på adressen.
Jeg ringer til dem og spørger hvorfor de skriver at pakken ikke kunne leveres, når jeg var hjemme og netop ventede på dem. Jeg får en smøre om fejlscanning af varen, og spørger så hvordan en fejlscanning kan føre til en usand oplysning om at der ikke var nogen på leveringsadressen. Det førte til fortsat smøre om scanningsprocedurer, så jeg må konstatere at de ikke er interesserede i at høre om deres brugeres oplevelser.

10 maja 2012

Fuldstændig uhørt dårligt!!!

Idag skulle jeg have modtaget en forsendelse sendt med DPD.
Kl 16, hvor den skulle være leveret, kontaktede jeg kundeservice der kunne fortælle at de var forsinkede og at pakken var på bilen.
Jamen, så måtte jeg jo bare vente.
Men men men - kl 18 fremgår det af deres trackingservice at den ikke har kunnet leveres!
Sandheden er at de IKKE har været her, så nu har jeg spildt en dag på at vente.

Jeg kan lige tilføje at jeg de seneste 5 år har undgået DPD da jeg før da havde nøjagtig den samme oplevelse flere gange.
Desværre var det ikke muligt at undgå dette underlødige firma denne gang.

DPD - skam jer!

9 maja 2012

Tag jer sammen!!!

Jeg har ALDRIG i mit liv oplevet en dårligere service med et fragtfirma som DPD!

Først får jeg af vide, at pakken kommer i løbet af ugen, efterfølgende venter jeg hele ugen på pakken, men der sker ingenting overhovedet!

Så ringer man til deres kundeservice og får at vide, at der er sket en fejl og pakken ankommer dagen efter mellem 8-16. Endnu engang sidder man og venter og venter, men ligeledes sker der ingenting. Jeg ringer til deres kundeservice lige før lukketid og får efterfølgende af vide, at chaufføren har været ude hos mig, men der var ikke nogen hjemme! Det er den største løgn nogensinde fra chaufførens side, der har aldrig været nogen og ringe på hoveddøren. Kundeservice siger herefter, at pakken kan leveres igen dagen efter, men hvad skal det nytte, når chaufføren alligevel ikke kan sige sandheden!?
Det eneste mulighed jeg selv havde for at få min pakke var, at tage til Taastrup og afhente pakken selv, latterligt!! - når man oven i købet har betalt fuld pris for levering!!!
Tag jer sammen!!!

2 maja 2012

Dårligt.

De burde slet ikke have nogen stjerner. Jeg har ALDRIG ud af 22 gange fået leveret min pakke til døren. Jeg skal selv hente den hver eneste gang og deres kundeservice er ligeledes rigtig dårlig.

Det kunne være at man skulle begynde at gøre noget ved det DPD. Jeg ser ikke ud til at være den eneste der oplever SÅ dårlig service!!

2 maja 2012
Oceniono na 1 z 5

Ingen levering, ingenting i postkassen

Jeg modtager stort set aldrig mine forsendelser fra dette her firma. Jeg bor lidt afsides, og det er helt tydeligt at chaufføren vurderer om han skal køre turen, eller skrive en - ingen hjemme på adressen - meddelelse. Jeg har klaget til DPD, og det hjalp ca. en uges tid. Der er altid nogen hjemme (firma) og hvis det alligevel ikke skulle være tilfældet, sidder der fuldmagt på hoveddøren - men det nytter alt sammen ingenting, når chaufføren ikke kører til adressen. Jeg er desperat, jeg modtager reservedele til mine kunder fra flere forskellige firmaer i Tyskland, og næsten alt kommer med DPD, da de har samarbejdsaftaler med rigtig mange firmaer dernede. Er der nogen der ved hvad man kan gøre ved dette her? jeg kan ikke tvinge mine leverandører til at bruge andre firmaer, og DPD er tilsyneladende ligeglade.... (vi kan kun forholde os til hvad chaufføren siger, hvis han skriver at han har været der, så har han nok været der) (du kan jo sende dine varer med et andet firma) (nu tager du nok sorgerne på forskud) (er du nu helt sikker på at du har været hjemme) osv. osv.

ps. hvorfor er man nødt til at vælge en stjerne, det har de sgu ikke fortjent...

UPDATE
Så gik der et par dage, jeg fik faktisk min sidste pakke, af en svensk dame i en svensk bil som ikke forstod nogetsomhelst. I dag opdagede jeg så at endnu en pakke var blevet sendt med DPD, da jeg ikke var 100% sikker på at der var nogen hjemme i eftermiddag, tog jeg kontakt til kundeservice kl 14, og sendte efter aftale en fuldmagt til dem. Kl 15 skulle de så have kørt forgæves igen, jeg tjekkede efterfølgende og min kone havde været hjemme siden kl 12. Nu tager jeg så til Spanien i 3 uger, og pakken skulle være videresendt til en kunde - så mon ikke jeg mister endnu en af dem pga DPD, hvad f.... skal man gøre??

30 kwietnia 2012

Det værste fragt firma

var hjemme 2 hele dage hvor det ikke lykkes form dem at ringe på døre men postår at de har vært og smider bar der skide seddeler i post kassen så må betale for at køre ude og hente min pakke det er noget svineri så kunne de da ide minste sende den med post danmark det er måske ikke altid gode men tager ide miste en klage ledt seriøst i stedet for at lyve til en

25 kwietnia 2012

FAIL!!!

Min pakke blev scannet anmeldt selvom jeg var hjemme hele dagen og der på intet tidspunkt havde været forsøgt afleveret noget hos mig.
På tidspunktet for scanningen af pakken havde jeg ovenikøbet en kammerat på besøg. Vi sad og drak en kop kaffe i min sofa, ca 3 m fra hoveddøren, og der kom som sagt ingen fra DPD og forsøgte at aflevere noget. Enten er pakken forsøgt afleveret et forkert sted eller pakkebudet har været for doven til at gå på 3.sal. Der var desuden heller ingen seddel i postkassen om at pakken var forsøgt afleveret, hvilket igen viser at de ikke har været hos mig. Derudover tog det over 6 arbejdstimer (i kundeservice åbningstid) for kundeservice at svare på min mail. Total elendig service. Har ikke fået pakken endnu, og det er nu 5 dage siden. PS! Fik iøvrigt samme dag leveret pakke fra 2 andre distributionsselskaber uden problemer

24 kwietnia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej