Tagnedløbsbrønd faldet sammen under skybrud 26/6-23 og anmeldt Hus forsikring. I dag har vi fået udskiftet brønd som er faldet sammen grundet forskydninger og naboens trærødder. Brønden kan ikke lede... Zobacz więcej
DK Online A/S
Fik et gavekort til keramikerne Keis og Fielder i efteråret. Fik en kop tilsendt i forkert farve, returnerede den og venter endnu, efter mange sms’er og telefonsamtaler, stadig på min kop. Nu nærmer... Zobacz więcej
Ringede igår kl. 14, havde tilbud kl. 16, ordrebekræftelse kl 18 på opdatering af terminal til at modtage kontakt løse kort og mobiltelefon betaling. Jannie er effektiv. Fik også oprettet Bamboa så... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
DK Online - Betalingsterminaler og kortindløsning af Visa og MasterCard både til butik og webshop.
Havnegade 98, 5000, Odense C
- info@dkonline.nu
- www.dkonline.nu
Meget dårlige service i post område 1092Sene March 15
Sene March 15. 2021 har jeg ikke få min pakker udleveret til min dør som aftalt med forsendelse. Jeg VAR HJEMME, men post har skive i STORE RØD BOGSTAVER AT JEG VAR IKKE HJEM. Jeg har også får en pakke sende tilbage til afsender i England igen, pgå. af en fraflytte adress. Postnord har somtide min tilflytter address( 500m.). Område 9000 har jeg aldrig haft problem med, men 9210 er en konstant problem. (simple)Postbud skal trykke på knap med navn og jeg trukke på knap som lukke op døren.
Hvem giver jer ret til at hæve vores penge?
Bevis for at i
holder loven
Af Jørgen Mejrup
Bankvæsenet skylder at fortælle borgerne med hvilken ret de handler, som de gør!
Det drejer sig om pengeinstitutterne opkrævning af de såkaldte minusrenter hos indskydere, der har mere end 100.000 kr. på bogen?
Den situation er mange sparere er havnet i fra årsskiftet, når de fleste banker ( nu for tredje gang ) nedsætter friholdelsesgrænsen for betaling af minusrenter til banken uden lovhjemmel eller kontohaverens samtykke.
En transaktion der er både tyndbenet og tvivlsom.
- Flere bankchefer er da også – med rette – betænkelige ved minusrenten - men vælger alligevel at følge nationalbankens krav om betaling af 0.60 procent af ”overskuddet.”
De burde måske have vægtet deres "gode" navn og rygte - og det fremtidige samarbejde med kunderne - tungere?
Pengeinstitutterne hæver automatisk pengene fra kundernes konti - til sig selv - og - nationalbanken, når tabet deles.
Det er domstolene og i k k e medierne, der afgør, om der begås lovovertrædelser.
- Men omvendt har en fri presse pligt til at pege på - om fornødent afsløre - tvivlsomme dispositioner, som k a n v æ r e lovovertrædelser. Det må være tilladt at stille kritiske spørgsmål?
- Det farligste ”skær," i rentesagen er nok spørgsmålet om straffelovens bestemmelse om mandatsvig overtrædes:”
- "Mandatsvig er en formueforbrydelse som består i, at man som forvalter af en andens formue giver denne et tab for at give sig selv eller andre en gevinst."
Det virker så ligetil efter lovteksten, men der kræves også bevis for, at renteopkræverne har et såkaldt forsæt til handlingen.
Det vil sige, at der handles med viden og vilje (eller det anses for overvejende sandsynligt), "at de til forbrydelsen hørende elementer er til stede eller vil indtræde."
Finanstilsynet, der er pengesystemets vagthund eller "politi," bør sikre, at pengevæsenets behandling af deres kunder sker i overensstemmelse med loven og på rimelig og loyal vis.
Det ville være ønskeligt at få klarlagt, om der foreligger strafbare overtrædelser og/eller om aftalelovens værn mod bristede forudsætninger i aftaleforhold hos kunderne, holder vand.
Oplichters.
Ik koop hier altijd mijn toestellen, echter ben laatst achtergekomen dat ze met batterijcondities spelen, allemaal op 100% leveren en na 2 dagen zitten ze al op 81%, echte oplichters ik raad het af om hier te kopen.
Oplichters.
Advarsel vedr køb i Elgiganten…
Advarsel vedr køb i Elgiganten 21-01-2021
Køb Wallet Detachable 2i1 til Samsung Galaxy A42 5G modtaget 22-01
Køb Panzer glas til Samsung Galaxy A42 5G og
Samsung Galaxy A42 5G Smart mobiltelefon, skulle være leveret igår 25/1, kom ikke som aftalt, tog ind til Elgiganten i Vejle hvor jeg blev oplyst at telefonen og Panzer glas beskyttelsen var sendt, jeg spurgte så om hvem der skulle levere, det kunne/ville hun ikke oplyse om, så jeg måtte tage tomhændet hjem, jeg har stadig ikke modtaget varene og ved ikke om jeg får dem.
På deres hjemmeside er der sådan en automatisk bot man kan emaile med, den er fuldstændig værdiløs man stiller et spørgsmål i vest og får et svar i øst, så heller ikke nogen hjælp der, så hjælp er en mangelvare i Elgiganten og så selvfølgeligt de varer man har købt og betalt.
Har ikke modtaget Email ej heller SMS vedr levering
så jeg må jo troskyldigt vente og håbe.
Min kone var inde hos yousee
Min kone var inde hos yousee, og talte med en der hed Stefan, han tilbød min kone en helt ny telefon til kun 1kr. inden min kone havde tænkt sig om havde han været så ubehøvlet at lave et nyt abonnement til hende som hun først finder ud af da hun kommer hjem, hun var ikke interesseret i et nyt abonnement og vil gerne have afleveret den nye telefon men nej den var åben så hun var bundet 1/2år ja det er klart at han kan skrev kassen og så snyde kunderne på den måde min kone har haft yousee i mange år og har aldrig været ude for sådan en behandling. Men nu har de mistet en god kunde.
Har lease en bil hos tyota er blevet…
Har lease en bil hos tyota er blevet dårligt behandlet da jeg fik en bil fredag d 31/07 med et beløbet på 2649 om måden
med de vil have 3649 fordi de han indregistreret bilen i en uge før og det skal jeg betale og det er jo ikke til at forstå .
Har ringet til tyota finans over og blev rigtig dårlig behandlet de vil have jeg skal betale og det kommer ikke til at ske . Så det få hold jeg væk fra Toyota Finans👎
Aldrig har jeg OPLEVET så dårligt et…
Aldrig har jeg OPLEVET så dårligt et stjerneskud !!!. Samt så dårlig service!. Måske i skulle overveje et mere voksen personale!.. & ej lave reklame på Facebook & Instagram om de ting man kunne få hos jer sidste år .. Der besøgte vi jer, samt året forinden til en kæmpe madoplevelse !!.. men det her var simpelhen ikke noget jeg ville anbefale til nogen igen...Glashuset i lønstrup !!!
Firmaet Velora.dk sælger tøj og sko…
Firmaet Velora.dk sælger tøj og sko osv.
Jeg har betalt den 24.05.20 og intet modtaget.
Jeg har skrevet og rykket, får kun en sang fra de varme lande.
Det er et fup firma, pas på
Autocamperworld.dk
Fup og fidus! Benyt ikke dette firma “autocamperworld” i Greve. Jeg havde booket en autocamper i uge 29 og havde betalt et depositum inden ferien. 2 uger inden lejeperioden startede blev booking annulleret pga. corona-virus. Jeg har ikke fået udbetalt mit depositum trods gentagne rykkere!
Du har modtaget en pakke..
Der er kommet en pakke...Nej det er der så ikke. Og der er ingen hjælp at hente, det var vist en upss.
Helt ærligt...hvad sker der for jer...
Fullrate skifter til Yousee
Som fullrate kunde tvinges du over til Yousee i løbet af 2020. DU FÅR INGEN YOUSEE FORDELE!!!. DU KAN FÅ ET LANGT BEDRE INTERNET ABONNEMENT ANDRE STEDER.
Sovbedrre.dk er et svindel firma
Sovbedrre.dk er et svindel firma. Jeg bestiller min vare men den kom aldrig. Men pengene blev hævet efter 2 dage.
Ingen ordrebekræftigelse eller andet fra firmaet.
Deres CVR nr er falsk
Så hold jer væk.
Sæt aldrig dine dårlige fødder i denne…
Sæt aldrig dine dårlige fødder i denne forretning, det sunde hjørne (tidl. Greiffenberg), i Helsingør. Der er utrolig dårlig service/ vejledning i at købe fodtøj/ sandaler hvis man har udfordringer med sine fødder.
Her handler det kun om at sælge og så videre til den næste kunde.
T HANSEN
T HANSEN
ADVARSEL
Jeg købte et løbehjul, der var defekt, fik det med posten, ringede til 31313131 T Hansen og fik den dårligste reklamationsoplevelse i dames minde. Intet samarbejde om at returnere løbehjulet, jeg kunne slæbe en kæmpe tung kasse fra Kgs. LYNGBY til en forretning i nabobyen, uden hjælp fra T Hansen. Ingen returhjælp, ingen returlabel, nej jeg kunne selv komme til forretningen med løbehjulet, jeg spurgte hvordan han ville have jeg skulle bære det, jeg er over 60 år, ingen respons, bare forretningskulde.Nu står jeg med et defekt løbehjul til 2000 kr som jeg ikke kan returnere, jeg har ikke bil. De ville heller ikke tage det retur, da det var pakket ud, så var det brugt.
!!!!!!!!!!!!!!
InfinityKloudSD memmorystick
HJÆLP
Jeg købte 3 InfinityKloudSD memmorysticks, og fik dem efter meget lang tid .
Desværre var der et par dage efter at disse var betalt, trukket over 1000 kr på min konto.
Jeg har ikke bestilt eller fået noget for disse pengene.
Hvordan opklarer jeg det- eller hvordan gør jeg for at få pengene tilbage.
Karen 72
Har lige i går været nede ved Herning…
Har lige i går været nede ved Herning bilsalg og købt en brugt bil fik en god behandling og en god snak dem kan jeg stærkt anbefale at handle med det er ikke sidste gang jeg handler der
Pas på ASTROLOGI AA Answers MISTANKE…
Pas på ASTROLOGI AA Answers MISTANKE OM SCAM jeg købte et medlems skab. Det er en stor skuffelse og jeg har på FACEBOOK læst over 100 mails fra folk som føler sig snydt
Depeche - Danmark. Taske smitter af på tøjet.
Jeg købte en sort skindtaske, skuldertaske ved Depeche i Horsens- kollektionssalg.
Og stor er min overraskelse ! Den smitter af på tøjet, hvis den bliver våd. Jeg spildte lidt under 1/2 dl vand i tasken. Og har fået store sorte plamager på bukser og jakke. Jeg ringede til Depeche-danmarks kundeservice. Og fik at vide, at der skulle være en lille seddel i taskerne, der oplyser, at de smitter af, hvis de bliver våde. Den oplysning fik jeg bare ikke.
For i Dk er det ikke meget ved at have en taske, der ikke kan tåle regnvejr.
Modtog et A B Gymnic træningsbælte fra firmaet Bærbar com.
Modtog et A B Gymnic træningsbælte, fra firmaet Bærbar com, som ikke virkede. Efter komminukation med kundeservice, kunne jeg sende det tilbage, og få pengene retur. Bælte samt de papirer der hørte ved, blev afsendt med post, men firmaet mener ikke, at de har modtaget brevet, så de kan ikke stå inde for, at returnere beløbet.