DK Online A/S

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Tagnedløbsbrønd faldet sammen under skybrud 26/6-23 og anmeldt Hus forsikring. I dag har vi fået udskiftet brønd som er faldet sammen grundet forskydninger og naboens trærødder. Brønden kan ikke lede... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fik et gavekort til keramikerne Keis og Fielder i efteråret. Fik en kop tilsendt i forkert farve, returnerede den og venter endnu, efter mange sms’er og telefonsamtaler, stadig på min kop. Nu nærmer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg OPLEVET så dårligt et stjerneskud !!!. Samt så dårlig service!. Måske i skulle overveje et mere voksen personale!.. & ej lave reklame på Facebook & Instagram om de ting man kunne få hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ringede igår kl. 14, havde tilbud kl. 16, ordrebekræftelse kl 18 på opdatering af terminal til at modtage kontakt løse kort og mobiltelefon betaling. Jannie er effektiv. Fik også oprettet Bamboa så... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DK Online - Betalingsterminaler og kortindløsning af Visa og MasterCard både til butik og webshop.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Uretfærdig behandling og ultra dårlig service!

Jeg har tidligere kun haft god erfaring med DK-Online i forbindelse med min detail forretning i Næstved, hvor jeg min kortterminal er lejet fra.
I forbindelse med åbningen af min engros virksomhed tilbage i November 2015, valgte jeg også at leje en terminal dertil med tilhørende indløsningsaftale, så vi kunne samle alle vores aftaler hos ét firma, istedet for at skulle gøre brug af Tellers service (som jeg ellers er vant til).
Jeg indgår en aftale med DK-online. Der var dog det problem, at da jeg udfyldte og sendte blanketten med mine oplysninger ind, opdagede jeg at medarbejderen (jeg vil helst ikke hænge hende ud ved navn) jeg var i kontakt med, havde indtastet mit kontonummer forkert. Dette ringer jeg ind og oplyser, og et par dage efter får jeg 2 kortmaskiner som bliver sat op med det samme. De fungerer fint, og der er ingen problemer. De fleste af betalingerne i firmaet sker over netbanken, men der var dog 3 kunder der nåede at betale med kort, inden vi opdagede et problem. Der går nemlig flere dage, og vi modtager ikke én krone fra Dk-online. Jeg vælger så, at ringe ind og forhøre mig, men der skulle ikke være noget problem, pengene var nemlig på vej. Jeg vælger dernæst ikke, at bruge maskinerne, da vi hellere ville vente og se. Det skal lige siges, at de 3 transaktioner kun udgjorde ca. 4000 kr, hvorimod de fleste betalinger der sker typisk ligger på omrking de 7-10.000 kr.
Der går et par måneder, og det viser sig at kontonummeret aldrig blev rettet. Jeg tager fat i flere medarbejdere, der gang på gang fortæller, at jeg vil blive ringet op af en kollega, hvilket aldrig skete. Dernæst forsøgte jeg istedet med, at kontakte support over mail, hvilket heldigvis gav pote. Det tog dog bare lidt over 1 måneds tid, at få ændret det sidste ciffer af kontonummeret!!!
D. 4/5-2016 skriver de så, at kontonummeret er ændret og at de vil udbetale beløbet snarest muligt. Det er nu 40 dage siden, og jeg har stadig ikke set én eneste krone, selvom at jeg flere gange har rykket på dem.
Derudover skal det jo også siges, at jeg står med en kortløsning der koster mig 2600 kr hver 6. måned, som jeg slet ikke kan bruge. Og når jeg har givet udtryk for, at jeg gerne vil have at denne aftale skal høre op, har der ikke været nogen hjælp at hente. Jeg forstår ikke, at der kan være så lidt styr på sagerne inde hos DK-online.
Jeg kan se, at der er en del tilfredse kunder, og er i den tro, at jeg bare har været meget uheldig! En utilfreds kunde er jeg ihvertfald, og nu flytter jeg begge mine virksomheder over til konkurrenterne...

Ahmed Ridha

Logo DK Online A/S

Odpowiedź od DK Online A/S

Hej Ahmed,

Tak for din anmeldelse.
Du har fuldstændig ret - vi har ikke gjort vores arbejde godt nok i din sag. Vi har brugt din oplevelse til at finjustere vores processer, så vi kan sikre os, at lignende oplevelser ikke sker igen. Vi kan selvfølgelig aldrig garantere, at vi ikke laver en lignende fejl igen, men vi vil til hver en tid gøre alt for at ende ud med en god oplevelse...

Jeg ved, at du allerede har været i dialog med Frank, og at I har fundet en løsning. Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig, så vi kan beholde dig som kunde. Og forhåbentlig hjælpe dig med andre spændende projekter på sigt.

Mette Lykke Vibe
Salgschef
DK Online A/S

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej