discoveryplus.se Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Sämsta kundtjänst. Pengar dras från kontot trots att vi vill avsluta abonnemanget. Det har inte varit aktivt sedan 21. Pengar dras varje månad. Ca 100 kr i månaden i flera år. De påstår att de inte f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Står att jag har en aktiv prenumeration fast jag har sagt upp den för flera månader sedan. Det står att fakturor betalas men det dras inte från mitt konto. Varken Discovery eller Apple vill hjälpa til... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Katastroft dålig och buggig streaming över Chromecast. Undertexterna byter språk mellan varje avsnitt, gärna två språk samtidigt så man har fyra rader av undertext på både norska/danska och svenska. G... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Alltid krash,aldrig glad

En streamningtjänst jag inte rekommenderar.Kraschar hela tiden,kan ej fortsätta och se där du slutade.Man undrar ju varför alka andra kanaler funkar att streama ifrån. Kommer inte rekommendera

8 listopada 2023

Så irriterad på discovery

Så irriterad på discovery, text har inte fungerat på 3 veckor. Har mailat 4 ggr och bara fått svar 1 gång. Ringde för 1 vecka sen och blev lovad att det snart skulle bli en uppdatering. Men inget händer. Jag mailade igår mitt missnöje över eländet och ifrågasatte varför vi kunder inte får någon ursäkt och förklaring. Men dom har minsann skickat ut angående prishöjning. Rent ut sagt otroligt dåligt skött.

3 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Sämsta streamingtjänsten som finns på…

Sämsta streamingtjänsten som finns på marknaden! ALLA andra streamingtjänster fungerar med textning, möjlighet att fortsätta titta där man slutade titta, spola framåt OCH bakåt utan att appen kraschar. Man kan även pausa programmet utan problem. Men inte när man använder Discovery+, för i den appen fungerar INGENTING!!! ABSOLUT SÄMSTA TJÄNSTEN SOM FINNS!!!!

2 listopada 2023

Så dåligt

Så dåligt! Kan varken texta utländska eller svenska program längre när man cromecastar. När ska ni få ordning på detta problem? Börjar kännas onödigt att fortsätta abonnemanget när man varken hör eller förstår vad dom säger!

29 października 2023

ETT SKÄMT!

ETT SKÄMT!
Tidigare så hoppade textningen så man inte hann läsa. Men nu funkar inte textningen över huvud taget. Och när man ringer dem så säger de att de håller på att kika på det... (de har kikat på det i flera veckor nu...)
Sedan minns appen inte var man var när man ska återuppta tittandet...
Fy f*n vilken skräp! Men ta betalt kan de göra.... det funkar helt utan problem.
Vilken annan tjänst som helst funkar bättre. Tex Netflix, Tv4, SVT, Viaplay, prime etc etc
Skräp-TJÄNST!!!!!
Kommer säga upp abonnemanget!

28 października 2023

Undertexter

Byt tekniker eftersom dom aldrig lyckas med att lösa problemet med undertexter. Värdelös app.
Sämsta möjliga betyg till er.

15 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Alltså..ingen textning..om man inte…

Alltså..ingen textning..om man inte byter streeming...sen svaret när man påpekar detta..som hållit på i 1 år..
Vi har tekniker som kollar detta ..byt tekniker när ni även höger priset..!

11 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Pinsamt dålig app och ångrar mig att vi…

Pinsamt dålig app och ångrar mig att vi uppgraderade appen till att streama de vanliga tv kanalerna. Vi hade ett gammalt avtal som endast innehöll ID, TLC, Discovery, animal och BBC där vi betalade 79 kr / månad. Då Cmore tagit bort fler kanaler från sitt TV utbud sa vi upp det och uppgraderade vårt Discovey paketet som nu kostar 149 kr / månad. TV appen fungera otroligt dåligt, såväl smart tv som Apple TV. Konstant buggigt och laggar. Skräp app ! gör om och gör rätt !
Tyvärr kan vi inte nedgradera till vårt gamla (reklamfria) abonemang så vi kommer avsluta eländet.

1 października 2023

Otrolig långsam app

Otrolig långsam app. Omodernt användargrepp tex fram o bakspolning i programmen. Gör så att man kan lätt spola i programmen. Snälla.
Textningen är ibland helt obegripligt lagd eller helt borta.
Gillar dock många program men appen är för dålig så tänker nog inte behålla den

26 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Sedan i går kommer man inte in i appen…

Sedan i går kommer man inte in i appen alls. Bara appikonen och den är fryst. Känner att det ALLTID är något problem med denna tjänsten. Man blir utkastad, texten krånglar, bilden fryser, det laggar osv. Men det tråkigaste är ju att dom alltid vill skylla på ens egna utrustning. Och särskilt om man har en Samsung tv vilket är det första dom frågade i dag fast flera har samma problem. Min tv är ny och jag har många appar att streama i från, men dock ingen som krånglar som denna tack och lov. Så jäkla frustrerande verkligen 😧

18 września 2023

Bugg app Discovery+

laggar de gör den och stänger av !!och nu får vi bara laddbilden discovery + har avinstallerat som man brukar få göra och installerat igen men samma stsrt bild kommer upp sedan inget mera 🤔

18 września 2023

Laggar sönder.

Skaffade ett abonnemang för att kunna se allsvenskan men appen laggar vart man än försöker ladda ner och se på den. Mobilen, tv-boxen, datorn. Sämsta streamingtjänsten jag någonsin varit med om.

12 sierpnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej